• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

SLM KIZLAR NASILSINIZ

kızlar bilgisi olan cvp verirse sevinirim

ben 3 aydır folik asit kullanıyorum bugün son ilacı içtim tabi bu zaman zarfında hamile kalmadı acaba diyom yine aynı ilaçtan alıp

devamı etsem ya da tekrar doktora mı gitsem ne dersiniz

canım folik asitin hiçbir zararı yok ben hamilelik boyunca kullanmıştım. ama hamilelik öncesi dr neden folik asit vermişki bu ilaç hamileyken bebeğin içinde bulunduğu sıvıyla alakalı diye biliyorum.
dr verdiyse sen içmeye devam et canım doğum yapana kadar vitamin dahil böyle ilaçlardan kutu kutu tüketiyorsun.

kızlar topiğin eski halini özler oldum :5:

net daha bağlanmadı bende fazla giremiyorum ama yakında buluşcaz
oğluşum biryerlere tutunarak sıralamaya başladı teyzeleri ayaktada duruyor birkaç saniye :nazar::nazar::nazar:
birde ne söylesem anlamaya başladı kızınca elini kaldırıp bebekçe kavga ediyor benimle :1::16:
yaramazlık yapacağı zamanda kızmayayım diye yüzüme bakıp gözlerini kısıp alttaki pirinç tanesi dişlerini çıkarıp gülümsüyor :69:
gel de kız :))

melikecim hoşgeldin canım ben de melikecim enrelerde diyordum kendi topıcnı unutmaz diyordum :)

deryacım ne mutlu sana Allah sağlıklı ömür versin oğluşuna yerim ben onun o dişlerini ya.1 yaşı da yaklaşıyor.gelmeni bekliyorum canım topıc kimsesiz kalıyor :(

melikecim hoşgeldin canım ben de melikecim enrelerde diyordum kendi topıcnı unutmaz diyordum :)

deryacım ne mutlu sana Allah sağlıklı ömür versin oğluşuna yerim ben onun o dişlerini ya.1 yaşı da yaklaşıyor.gelmeni bekliyorum canım topıc kimsesiz kalıyor :(

amin canım benim
evet doğum günü partisi yapıcam ona
yakın olsaydık sizi de davet ederdim :)

merhaba kızlar, konuyu yeni fark ettim hemen yazayım dedim :3: ben 3 ekim 2009 geliniyiim. Allaha şükür evlilik çoook güzel gidiyo ama bebek yok :84:

merhaba kızlar, konuyu yeni fark ettim hemen yazayım dedim :3: ben 3 ekim 2009 geliniyiim. Allaha şükür evlilik çoook güzel gidiyo ama bebek yok :84:

aramıza hoşgeldin cewo ben de 31 mayıs 2009 geliniyim.bende de bebek yok canım ama biz erteliyoruz şu an için çalışıyorum hala umarım günü geldiğinde bize de nasip olur.:69:

hoş buldum alevesen. ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden çok istiyorum. kısmet artık inşallah en kısa zamanda gelir bebeğimm :61:

kızlar topiğin eski halini özler oldum :5:

net daha bağlanmadı bende fazla giremiyorum ama yakında buluşcaz
oğluşum biryerlere tutunarak sıralamaya başladı teyzeleri ayaktada duruyor birkaç saniye :nazar::nazar::nazar:
birde ne söylesem anlamaya başladı kızınca elini kaldırıp bebekçe kavga ediyor benimle :1::16:
yaramazlık yapacağı zamanda kızmayayım diye yüzüme bakıp gözlerini kısıp alttaki pirinç tanesi dişlerini çıkarıp gülümsüyor :69:
gel de kız :))
deryacım şimdiden ben böle sert konusayım benim oglan dudak büküp bas bas bagırıyo yaaa nasıl anlıyo anlamıyorum sonra çok üzüldüm ama napim hi durmuyo topige bile ugrayamıyom bazen çok fena bişi olucak bu cocuk bence yaaaa :5:

yok canım geliyomda siz olmuyosunuz ben olmasam da artık sizler varsınız canımsın benim senin yok hepimizin bu güzel topigimiz iyiki varsınız sizinle güzel burası :38: :38:

hoşgeldin canım benim rabbim hayırlsıyla inşş sanada hayırlı bir evlat nasip eder:nazar: :emir_bebek: :38:

merhaba bayanlarr 19 aralık 2009 geliniyim bende :)

5 yıllık beraberligimizi evlilikle taçlandırdık :)

suan yogun tempoda cocuk yapma telaşındayız :46:

evliligimin ilk 6 ayı calısıyordum ama işim beni cok zorladıgı için işten cıktım ve evliligin tadına vardım :16:

merhaba kızlar artık hıç eskı halı yok buraların
ınşallah eskı halıne doner tabı bebışlerın buyuk etkısı var:))
benım kızımda dışlerı baya kabardı ama daha çıkmadı surer bı kaç ay
ek gıdaya geçtık 5 aylık oldu kızm zaman su gıbı akıyo hiç alamıyorum artık

derya çok sevındım oğlunun yurumesıne yerım ben onu ya ah bu evlat çok farklı ya herşeyden farklı:))

merhaba kızlar artık hıç eskı halı yok buraların
ınşallah eskı halıne doner tabı bebışlerın buyuk etkısı var:))
benım kızımda dışlerı baya kabardı ama daha çıkmadı surer bı kaç ay
ek gıdaya geçtık 5 aylık oldu kızm zaman su gıbı akıyo hiç alamıyorum artık

derya çok sevındım oğlunun yurumesıne yerım ben onu ya ah bu evlat çok farklı ya herşeyden farklı:))

canım ne güzel ya 5 aylık olmuş maşallah kızına.daha dün sanki doğumdan dönüş haberlerini bekliyorduk.alev teyzesi için öp kokla olur mu o cimcimeyi :69:

merhaba bayanlarr 19 aralık 2009 geliniyim bende :)

5 yıllık beraberligimizi evlilikle taçlandırdık :)

suan yogun tempoda cocuk yapma telaşındayız :46:

evliligimin ilk 6 ayı calısıyordum ama işim beni cok zorladıgı için işten cıktım ve evliligin tadına vardım :16:

merhaba hoşgeldin nurgulce ben de 31 mayıs 2009 geliniyim bizim de 6 yıllık beraberliğin sonrasında evlilik kısmet oldu.işten ayrılıp evliliğin tadını çıkarmana sevindim canım.benim de istediğim birşey ama çok zor benim için istanbulda kirada hayat çok zor maalesef.Allah hepimizin yardımcısı olsun.en kısa zamanda inşallah bebiş müjdeni bekliyoruz.

kızlar gelen olursa ses versin benim bir sıkıntım var .en son 25 ağustos adt tarihim.eylül 26 da falan olmam gerekliydi.9 gün oldu gecikeli.ben hap ile korunmuyorum acabalar var kafamda ama bu ay mesela ben adet olmadan 2 hafta önce karnım belim ağrımaya başlardı.ama bu ay adet tarihim geldi geçti öyle başladı ağrılar.mevsim değişiminden bu kadar olur mu ki.belim karnım çok ağrıyor ama olmuyorum.umarım bu aya mahsus birşeydir düzeni bozulmasın daha anne olmadım ben :(

test yapsana tatlım yada hemen bir doktora git hormonlara-kist-miyom falan bakar dktor. için de rahat etmiş olur.

Back