- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #7.081
günaydınn kızlarrrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM KIZLAR NASILSINIZ
kızlar bilgisi olan cvp verirse sevinirim
ben 3 aydır folik asit kullanıyorum bugün son ilacı içtim tabi bu zaman zarfında hamile kalmadı acaba diyom yine aynı ilaçtan alıp
devamı etsem ya da tekrar doktora mı gitsem ne dersiniz
melikecim hoşgeldin canım ben de melikecim enrelerde diyordum kendi topıcnı unutmaz diyordum :)
deryacım ne mutlu sana Allah sağlıklı ömür versin oğluşuna yerim ben onun o dişlerini ya.1 yaşı da yaklaşıyor.gelmeni bekliyorum canım topıc kimsesiz kalıyor![]()
merhaba kızlar, konuyu yeni fark ettim hemen yazayım dedimben 3 ekim 2009 geliniyiim. Allaha şükür evlilik çoook güzel gidiyo ama bebek yok :84:
deryacım şimdiden ben böle sert konusayım benim oglan dudak büküp bas bas bagırıyo yaaa nasıl anlıyo anlamıyorum sonra çok üzüldüm ama napim hi durmuyo topige bile ugrayamıyom bazen çok fena bişi olucak bu cocuk bence yaaaakızlar topiğin eski halini özler oldum
net daha bağlanmadı bende fazla giremiyorum ama yakında buluşcaz
oğluşum biryerlere tutunarak sıralamaya başladı teyzeleri ayaktada duruyor birkaç saniye
birde ne söylesem anlamaya başladı kızınca elini kaldırıp bebekçe kavga ediyor benimle
yaramazlık yapacağı zamanda kızmayayım diye yüzüme bakıp gözlerini kısıp alttaki pirinç tanesi dişlerini çıkarıp gülümsüyor
gel de kız :))
yok canım geliyomda siz olmuyosunuz ben olmasam da artık sizler varsınız canımsın benim senin yok hepimizin bu güzel topigimiz iyiki varsınız sizinle güzel burasımelikecim hoşgeldin canım ben de melikecim enrelerde diyordum kendi topıcnı unutmaz diyordum :)
deryacım ne mutlu sana Allah sağlıklı ömür versin oğluşuna yerim ben onun o dişlerini ya.1 yaşı da yaklaşıyor.gelmeni bekliyorum canım topıc kimsesiz kalıyor![]()
merhaba kızlar, konuyu yeni fark ettim hemen yazayım dedimben 3 ekim 2009 geliniyiim. Allaha şükür evlilik çoook güzel gidiyo ama bebek yok :84:
hoşgeldin canım benim rabbim hayırlsıyla inşş sanada hayırlı bir evlat nasip eder![]()
![]()
![]()
merhaba kızlar artık hıç eskı halı yok buraların
ınşallah eskı halıne doner tabı bebışlerın buyuk etkısı var:))
benım kızımda dışlerı baya kabardı ama daha çıkmadı surer bı kaç ay
ek gıdaya geçtık 5 aylık oldu kızm zaman su gıbı akıyo hiç alamıyorum artık
derya çok sevındım oğlunun yurumesıne yerım ben onu ya ah bu evlat çok farklı ya herşeyden farklı:))
merhaba bayanlarr 19 aralık 2009 geliniyim bende :)
5 yıllık beraberligimizi evlilikle taçlandırdık :)
suan yogun tempoda cocuk yapma telaşındayız
evliligimin ilk 6 ayı calısıyordum ama işim beni cok zorladıgı için işten cıktım ve evliligin tadına vardım![]()
Slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz cnmlar
bua ya size süprizim var galiba :)))))))![]()
Slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz cnmlar
bua ya size süprizim var galiba :)))))))![]()