- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.061
canım bende ustune olmuştum bune bıde yerleşme kanamasıu dıyolar bende ıkı gun adet olur gıbı leke geldı
sonra gelmedı bende merak edıp test yapmtımbe hamıle oldugumu ogrenmıştım hakkında hayırlısı olsun gulcancım
merhaba kızlar pek kimse uğramıyor ama selam vermek istedim.ben aynı bildiğiniz gibiyim bu c.tesiye bir randevu aldım diş randevusu doktor ile görüşmeye gidicem eğer o güne kadar caymazsam tabi.
bilinçli sedasyon ile diş tedavilerimi yaptırıcam inşallah.ön dişlerim de çürümeye başladı arkadan sızlıyor ağrıyor genetik olarak biz de hep dişler zayıftır küçüklüğümden beri diş ağrıları çekiyorum korkum yüzünden hep atlattım bakalım kaç dolgu kaç çekim çıkacak .gömükler de var ameliyatlık ama önce canımı çok yakan 2 çekim ile 2 dolgu istiyorum bakalım nasıl olacak.bu yöntemle gaz maskesi gibi birşey takılıpı burnuma yapılacak ama ben bittiğinde hatırlamıycakmışım canım yanmayacakmışım biliyorsunuz iğne fobim de var.kendimi doktora gidip görüşmek için motive etmeye çalışıyorum hadi alev diyorum bebek düşündüğünde bu çürük dişlerle hamile kalamzsın bir an evvel yaptır kirayı falan boşver bebiş düşün falan diyorum içimden umarım bu mücadeleyi ben kazanırım korkum değil
canım hıç korkma dış olayından bende çok korkuyodum hatta 8 sene bı çuruk dışı dolgu yaptırmadım en sonunda evlendık eşım zorla goturdu
çektırdık ama çektığım acıya degmezmış dedım doktor çok onemlı tabı ıkı tane dış çektırdım hemde b enım dışlerım çok kkokludur acımadı desem
yerıdır tabıkı bı ağrı oluyo ama dayanılmıycak bışey deıl bak boyle korkutma kendını sakın çocukda yaparsın bebekde kısmetıyle gelır derler
kiracılık zor ama nasıpten oteye yol yok herşey gonlune gore olsun canım
artık kımsecıkler gırmıyo ebnımde gıresım gelmıyo melıke şeyma ıyısınızdır ınşallah derya da taşınıyo sanırım hepınız kendınıze ıyı bakın kızlar
merhaba kızlar pek kimse uğramıyor ama selam vermek istedim.ben aynı bildiğiniz gibiyim bu c.tesiye bir randevu aldım diş randevusu doktor ile görüşmeye gidicem eğer o güne kadar caymazsam tabi.
bilinçli sedasyon ile diş tedavilerimi yaptırıcam inşallah.ön dişlerim de çürümeye başladı arkadan sızlıyor ağrıyor genetik olarak biz de hep dişler zayıftır küçüklüğümden beri diş ağrıları çekiyorum korkum yüzünden hep atlattım bakalım kaç dolgu kaç çekim çıkacak .gömükler de var ameliyatlık ama önce canımı çok yakan 2 çekim ile 2 dolgu istiyorum bakalım nasıl olacak.bu yöntemle gaz maskesi gibi birşey takılıpı burnuma yapılacak ama ben bittiğinde hatırlamıycakmışım canım yanmayacakmışım biliyorsunuz iğne fobim de var.kendimi doktora gidip görüşmek için motive etmeye çalışıyorum hadi alev diyorum bebek düşündüğünde bu çürük dişlerle hamile kalamzsın bir an evvel yaptır kirayı falan boşver bebiş düşün falan diyorum içimden umarım bu mücadeleyi ben kazanırım korkum değil
günaydın kızlar yoksunuz ama ben gelince okursunuz diye yazıyorum çok kötüyüm çok canım sıkkın.
ayağım kötü ağrıyor işe zor gelip gidiyorum ama onun dışında canımı yakan dişçiye gittim ve 7 dolgu 1 kanal tedavi 6 diş çekimi olacağı ortaya çıktı .zaten 2 si gömük diş diğerlerini ben de tahmin etmiştim çekileceklerin.doktor korkum olduğu için genel anestezi ile hepsini bir kerede yaparız dedi.ama ben korkuyorum cesaret edemiyorum.ya bütün hayallerim suya düştü anne olmam için önce bunları da halletmem gerekli ama nasıl yapıcam ben normal iğneden bile çok korkarken nasıl yaptırıcam genel anestezi hiç almadım nasıl olurki uyandığımda o kadar tedavi yapılmış olacak çok ağrım olur ağır gelir diye de düşünüyorum.ben ne yapıcam kızlar ya kendime uygun bir psıkıyatri de bulamadım.tekrar arayışa başladım bu korkularımı yenmem gerekli.Allah kimseye vermesin o kadar kötü birşey ki anlatılması çok zor sağlığım gidiyor ve ben bunu seyrediyorum ama korkumu yenemiyorum çok çaresiz hissediyorum.:2:
günaydın cnm geçmiş olsun cnm baya iş varmış dişlerinle ilgili ne zaman yapılcak peki
ben kendimi ne zaman hazır hissedersem genel anestezi yi kabul edersem hepsi bir anda yapılacak.ama bilmiyorum ya çok korkuyorum...... o gün hastaneye girdik ya baygınlık geçiriyordum beklerken .normal bir korku değil bendeki :2: insan sağlığını hiçe sayar mı ya ben yapamıyorum dur diyemiyorum kendime en kötüsü de bu dişler olmadan anne olmayı düşünemem .hamile kalınca hastane ve iğne korkumu bebeğim sayesind eyenerim diye düşünüyordum ama işler değişti.çok çaresiz hissediyorum ne olucma ben bilmiyorum.çok üzülüyorum ama çok anlatamma size ne kadar üzüldüğümü
üzülme cnm hersey olacağına varır bir an önce yaptır artık ki daha çok artmasın korkun bekledikçe daha çok korkacaksın
hiç korkulacak bir sey yok cnm hepsi bir anda olmasın mı istiyon sen cnm ya da hepsi bir anda mı olsun istiyon
beklemeden bir an önce başla tedaviye cnm korkma iğne tek sefer de vuracak zaten
eeee peki doktor hepsini birden yapınca sorun olmaz mı dedi
sabırsızlıkla bekliyorum deryacım....çünkü boşlandı topıc bizlere ihtiyacı var....ben bugün çok telaşlıyım ayağıma birşey oldu doktora gidicem dişçi randevusu da var benim gibi ödlek biri kaldırabilecek mi bakalım 2 sini
canım çok geçmiş olsun
biz taşındık sonunda
toparlanmak çok uzun sürdü ama 2 günde yerleştik
yorgunluk devam ediyor boynum fena tutuldu
bilgisayar daha yapılmadı nette bağlanmadı henüz
inşallah en kısa zamanda aranızdayım
gel cnm bekleriz hayırlı olsun yeni yuvan cnm mutlu mesut oturun cnm
SLM KIZLAR NASILSINIZ
kızlar bilgisi olan cvp verirse sevinirim
ben 3 aydır folik asit kullanıyorum bugün son ilacı içtim tabi bu zaman zarfında hamile kalmadı acaba diyom yine aynı ilaçtan alıp
devamı etsem ya da tekrar doktora mı gitsem ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?