- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.041
selam kızlar
elifcim babycim sağolun
oğlum düzelmeye başladı şükürler olsunki
3 gün hiçbirşey yemedi içmedi
şimdi midesine birşeyler girmeye başladı çok şükür
ömrümden ömür gitti sanki
babycim emzircemde süt yokki
oğlum memeye öyle düşkün olduki birde hasta olunca istediği tek şey memeydi ama sütüm o kadar azki bi kere tadımlık emse gün boyu birikmiyor(
e nerdeyse 10 aylık oldu normaldir herhalde birde 2 yaşına kadar emzir diyor doktorlar nerdeeeee
iştahımda yok galiba onunda etkisi var
ilk aylarda ne sütüm vardı emerken taşardı ağzının kenarından bırakınca fışkırırdı resmen ama kurudum artık
slm alevesen nasılsın cnm
ah canım benimkide hep memede duruyo uyanınca .öyle de süt birikmiyo arada mama yapıyorum mecburen .bol bol su iç .benim çok su içince baya geliyo sütüm ama bazen işe güce koşturmaktan içmeyi unutuyorumselam kızlar
elifcim babycim sağolun
oğlum düzelmeye başladı şükürler olsunki
3 gün hiçbirşey yemedi içmedi
şimdi midesine birşeyler girmeye başladı çok şükür
ömrümden ömür gitti sanki
babycim emzircemde süt yokki
oğlum memeye öyle düşkün olduki birde hasta olunca istediği tek şey memeydi ama sütüm o kadar azki bi kere tadımlık emse gün boyu birikmiyor(
e nerdeyse 10 aylık oldu normaldir herhalde birde 2 yaşına kadar emzir diyor doktorlar nerdeeeee
iştahımda yok galiba onunda etkisi var
ilk aylarda ne sütüm vardı emerken taşardı ağzının kenarından bırakınca fışkırırdı resmen ama kurudum artık
babycim neler denemedim ki
kesildimi bidaha olmuyor demekki..
kızlar gece oğlumun çığlığıyla yataktan fırladık eşimle
öyle korktukki beşiği yatağımın yanında oğlum burdayım korkma diyemedim çenem titredi korkudan
sonrada çok zor uyudu dışarı çıkardık gecenin 3ünde(
süreklide okurum kuzumu
inşallah bidaha olmaz
gülcancım nasılsın hadi bakalım inşallah bebiş geliyodur sıra alevle sende .
ah canım benimkide hep memede duruyo uyanınca .öyle de süt birikmiyo arada mama yapıyorum mecburen .bol bol su iç .benim çok su içince baya geliyo sütüm ama bazen işe güce koşturmaktan içmeyi unutuyorum
ooyyy kıyamam ben kuzuya.benimkide doğduğundan beri uykusunda çok korkuyo içini çeke çeke ağlıyodu. canım uykusunda annesini öldürürlerken görüyo şeytanlar korkutuyo falan dediler bende baş ucuna 35 besmele yazdım bir kağıda onu koydum birde abim cevşen almış giysisine takıyorum şimdi öyle korkmuyo uyurken .bir keresinde aklım çıktı öyle bağırdıki hemen fırladım aldım kucağıma sende al sarıl korkmasın kuzucuk
kızlar şimdi benle dalga geççeksiniz biliyorumbenim oğluşum ağlarken annnnnne diye ağlıyo.bana mı öyle geliyo dedim eşim de farketti dün akşam.tabi bilinçli yapmıyodur ama öyle gibi çıkıyo sesi ağlarken oooooyyyy annnnnesi onu yer.yine bazı rivayetlere göre ilk anne derse arkasından kız olurmuş
slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben regl oldum ama bu ay çok tuhaf oldum
arife gününden 2 gün önce regl geldi ama çok az kahverengi geldi
sonra arife günü geldi tam olarak ama o da az sürdü anca bir ped doldu
hamile olup olmadığımı bilmiyorum acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum ama emin değilim
açıkcası
slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben regl oldum ama bu ay çok tuhaf oldum
arife gününden 2 gün önce regl geldi ama çok az kahverengi geldi
sonra arife günü geldi tam olarak ama o da az sürdü anca bir ped doldu
hamile olup olmadığımı bilmiyorum acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum ama emin değilim
açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?