• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

selam kızlar
elifcim babycim sağolun
oğlum düzelmeye başladı şükürler olsunki
3 gün hiçbirşey yemedi içmedi
şimdi midesine birşeyler girmeye başladı çok şükür :nazar:
ömrümden ömür gitti sanki
babycim emzircemde süt yokki :50:
oğlum memeye öyle düşkün olduki birde hasta olunca istediği tek şey memeydi ama sütüm o kadar azki bi kere tadımlık emse gün boyu birikmiyor :((
e nerdeyse 10 aylık oldu normaldir herhalde birde 2 yaşına kadar emzir diyor doktorlar nerdeeeee :19:
iştahımda yok galiba onunda etkisi var
ilk aylarda ne sütüm vardı emerken taşardı ağzının kenarından bırakınca fışkırırdı resmen ama kurudum artık :19:

hadi yaa

ama yemen lazım onun içinn

tüh üzüldüm ya sütünün olmamasına cn:(
m

çaylar var süt artırıcı onlardan denesen bii hıı :26:

babycim neler denemedim ki
kesildimi bidaha olmuyor demekki..

kızlar gece oğlumun çığlığıyla yataktan fırladık eşimle :(
öyle korktukki beşiği yatağımın yanında oğlum burdayım korkma diyemedim çenem titredi korkudan
sonrada çok zor uyudu dışarı çıkardık gecenin 3ünde :((
süreklide okurum kuzumu
inşallah bidaha olmaz

selam kızlar
elifcim babycim sağolun
oğlum düzelmeye başladı şükürler olsunki
3 gün hiçbirşey yemedi içmedi
şimdi midesine birşeyler girmeye başladı çok şükür :nazar:
ömrümden ömür gitti sanki
babycim emzircemde süt yokki :50:
oğlum memeye öyle düşkün olduki birde hasta olunca istediği tek şey memeydi ama sütüm o kadar azki bi kere tadımlık emse gün boyu birikmiyor :((
e nerdeyse 10 aylık oldu normaldir herhalde birde 2 yaşına kadar emzir diyor doktorlar nerdeeeee :19:
iştahımda yok galiba onunda etkisi var
ilk aylarda ne sütüm vardı emerken taşardı ağzının kenarından bırakınca fışkırırdı resmen ama kurudum artık :19:
ah canım benimkide hep memede duruyo uyanınca .öyle de süt birikmiyo arada mama yapıyorum mecburen .bol bol su iç .benim çok su içince baya geliyo sütüm ama bazen işe güce koşturmaktan içmeyi unutuyorum
babycim neler denemedim ki
kesildimi bidaha olmuyor demekki..

kızlar gece oğlumun çığlığıyla yataktan fırladık eşimle :(
öyle korktukki beşiği yatağımın yanında oğlum burdayım korkma diyemedim çenem titredi korkudan
sonrada çok zor uyudu dışarı çıkardık gecenin 3ünde :((
süreklide okurum kuzumu
inşallah bidaha olmaz

ooyyy kıyamam ben kuzuya.benimkide doğduğundan beri uykusunda çok korkuyo içini çeke çeke ağlıyodu. canım uykusunda annesini öldürürlerken görüyo şeytanlar korkutuyo falan dediler bende baş ucuna 35 besmele yazdım bir kağıda onu koydum birde abim cevşen almış giysisine takıyorum şimdi öyle korkmuyo uyurken .bir keresinde aklım çıktı öyle bağırdıki hemen fırladım aldım kucağıma sende al sarıl korkmasın kuzucuk

kızlar şimdi benle dalga geççeksiniz biliyorum :1:benim oğluşum ağlarken annnnnne diye ağlıyo.bana mı öyle geliyo dedim eşim de farketti dün akşam.tabi bilinçli yapmıyodur ama öyle gibi çıkıyo sesi ağlarken :1::1::1:oooooyyyy annnnnesi onu yer.yine bazı rivayetlere göre ilk anne derse arkasından kız olurmuş :1::1::1::1:

ah canım benimkide hep memede duruyo uyanınca .öyle de süt birikmiyo arada mama yapıyorum mecburen .bol bol su iç .benim çok su içince baya geliyo sütüm ama bazen işe güce koşturmaktan içmeyi unutuyorum

ooyyy kıyamam ben kuzuya.benimkide doğduğundan beri uykusunda çok korkuyo içini çeke çeke ağlıyodu. canım uykusunda annesini öldürürlerken görüyo şeytanlar korkutuyo falan dediler bende baş ucuna 35 besmele yazdım bir kağıda onu koydum birde abim cevşen almış giysisine takıyorum şimdi öyle korkmuyo uyurken .bir keresinde aklım çıktı öyle bağırdıki hemen fırladım aldım kucağıma sende al sarıl korkmasın kuzucuk

benim oğluşumunda cevşenle dua kitabı var başucunda canım
bende melekleri dövüyor diye duymuştum

kızlar şimdi benle dalga geççeksiniz biliyorum :1:benim oğluşum ağlarken annnnnne diye ağlıyo.bana mı öyle geliyo dedim eşim de farketti dün akşam.tabi bilinçli yapmıyodur ama öyle gibi çıkıyo sesi ağlarken :1::1::1:oooooyyyy annnnnesi onu yer.yine bazı rivayetlere göre ilk anne derse arkasından kız olurmuş :1::1::1::1:

aynısı banada oluyordu :)) hatta eşim falanda farketmişti sonra çevremdekiler böyle annneee der gibi ağlıyordu :1: çok şaşırmıştık ilk duyduğumuzda. bilinçli tabiki değildir ama ben Allah tarafından mucize olduğunu düşünmüştüm

attachment.php

farkında olmalı insan....bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli..anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda 1 m2lik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli...henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık olduğunu farketmeli..ve ona göre yaşamalı...allah hepimizi öyle yaşayanlardan eylesin....hayırlı kandiller....

Rabbim bu anlamlı gecede günahlarımızı af
dualarımızı kabul etsin
kuzularımızı korusun inşallah
Kadir Gecemiz mübarek olsun...

nerde bu millet ? :44::26:
:18::19::20:

buradan bir atlı geçtiiii :24:
ayağıma bastı geçtiiiii :24:
ya kimse yok mu canım sıkılıyo :30: :126:

kızlarrr ben gldım geçmış bayramınız mubarek olsun
son zamanlar benım ıçın çok çabuk geçtı bayramın ılk gunune kadar malatyadaydım
2.ci gun bursaya geçtık bugunde evımıze donduk bıde ev aldık ev taşıdık herey bırbırıne gırdı
evımı yerleştırmem lazım off çocuKLA ZOR BIDE sıcak aman oyle ışte benden
bu arada kızım kocaman ve çok tatlı oldu sureklı ağzını ayırıp guluyo:)))bayramda herkese
guldu off oyle ışte yınede yanlız olmak çok guzel sonunda başbaşa kadık alışımışım heralde yanlızlığa
öyle kızlar sız nasılsınız bakalım

iyi akşamlar kızlar.bayramın 2.günü eşimin anneannelerine ve dayılarının köyüne keşan a gittik.3.günü dönecektik ama olmadı bilet bulamadık cuma akşam üstü geldik eve.c.tesi sabah kendimi hastaneye zor attım gece hiç uyuyamadım.boğazımda iltihap olmuş ve geniz akıntım vardı vücut ağrılarım da boğazım daha iyi şükür ama bacak ve kollarım inanılmaz ağrıyor.bunun dışında sinek 2-3 yerimi ısırdı ama bana alerji yapmış olmalı ki ertesi günü 20-25 adet kabarmalar oldu vücudumda kocaman mantar gibi sönmek üzreler .böyle benden kızlar şu an ise kötüyüm tatil bitti ve ben işe gitmeyi hiç istemiyorum keşke bir evim olsaydı ve işe gitmeseydim diyorum.hiç çalışmak istemiyorum ben ama Allahım sağlığımızdan etmesin yine de çok zor.

slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun

ben regl oldum ama bu ay çok tuhaf oldum

arife gününden 2 gün önce regl geldi ama çok az kahverengi geldi

sonra arife günü geldi tam olarak ama o da az sürdü anca bir ped doldu

hamile olup olmadığımı bilmiyorum acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum ama emin değilim

açıkcası

hamile olup olmadığımı bilmiyorum acaba üstüne mi gördüm diye düşünüyorum ama emin değilim

açıkcası

canım adet olmuşsun ama üstüne görme olayı oluyor tabi benim büyük ablam 2.çocuğunda öyle olmuştu mesela üstüne adet görmüştü yani.gülcanım ya bir gebelik testi al yap istersen için rahat etsin

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

sayfa nekadar durgun yahu kimse birşeyler yazmamışş

açıkcası

canım bende ustune olmuştum bune bıde yerleşme kanamasıu dıyolar bende ıkı gun adet olur gıbı leke geldı
sonra gelmedı bende merak edıp test yapmtımbe hamıle oldugumu ogrenmıştım hakkında hayırlısı olsun gulcancım

Back
X