2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın cnm hayırlısı olsun cnm bebeğiniz
allah onu ve seni korusun cnm
sana ve eşin hayırlı evlat olsun
amin kusum darısıda sana olsun inşşşş
çok soal canım benimmm
çok soal tatlısımmm

bebiş olunca bende gelemez oldum canım yaaaa
merhabalar ben de 2009da evlendim.çok şükür evliliğim çok güzel gidiyor.bebek sahibi olmak istiyoruz ama henüz nasip olmadı.tedavi sürecine geçtik inşallah en kısa zamanda 3 kişi oluruz
hosgeldin canımmm
inşş rabbim sanada nasip ederrrr

saol bidenemm benimm

slm sekerlerrrr
salı topuk kanına gitmiştik dr hanım demesinmi sarılık baslangıcı var neyse cuma tekrar götürdük degerimiz 14 cıktı sinir ve şok bi arada yasadım tabi besleyemdim yawruyu bende hataa kimsede deil hemen yatış verdi kuzum 2 gün boyunca ışıklarınm altında yandı kavruldu bende aglamaktan helak oldum onu öle gördükce cumartesi ışık altrında kalmasına ragmen degerimiz 16 ya cıkmış pazarda 16 da kaldı dr eve gidebilirsinz salı kontrole geitirn dedi neyse bugün gitik kuzumu yine delik deşik ettiler güya kan alındı sabah oda zorla ama çıkmamıl sonuc tekrar kan alınsın dediler ama nafile kuzumu ha bire delik deşik ettiler cünkü kan alınıcak damar kalmamıştı
dr bugün gözlemledi anca biraz iyi gibi dedi inşş dedik cuma tekrar kontrole götürcez dua edin teyzeleri
bide kuzum yutkunamıyo gibi oluyo sordum bi kaç kişi dedi gazı var onu cıkar yan yatır ne bilim aklım ıckıyo bişi olucak bogulcak diye offf ben yapamıom ya bu anneligi beceremiomm bide erken dogurdum onun pişmanlıgı oldu inanki cok kötü günler geçiriyorum

geçmiş olsun tatlım. allah beterinden korusun .sarılık çok görülen bişey bebeklerde .sakin olmaya çalış .sen üzülürsen bebişini nasıl sakinleştireceksin ..kolay değil canım dayanmak elbette gözünün önünde iğne batırıp durmaları .ama onun iyiliği için yapılıyo herşey içini ferah tut hepsi geçer allahın izniyle

canım çok geçmiş olsun
bilirim o kan almaları yaa kan gelmez birde sıkıp dururlar of bende atlattım o günleri canım
benim oğlumdada vardı sarılık hemde baya yayılmıştı ilk 2 gün emzirememişim meğer yavrumu aç kalmış
dr bol bol emzir dedi gecemi gündüzüme kattım emzirdim 2 günde sarılık azaldı üstelik 260 gr kilo almıştı
birde canım hergün 10 dk gün ışığına çıkar dediler zaten hastanede de ışın tedavisi yapılıyor
geçer bu günler canım üzülme umutsuzluğa kapılma sıkı sıkı sarıl oğluşuna ilerde gülükcükler atmaya başlayınca unutursun bu günleri
daha çok yeni annesin canım becerirsin birbirinize alışma sürecindesiniz şimdi olur aksaklıklar ama düzelir merak etme günler çabucak geçiyor bir bakarsın büyümüş annesini peşinden koşturuyor tıpkı benim gibi

melike çok geçmış olsun canım bolca emzırınce azalır ınşallah kendını suçlama canım
olcağı varmış normaldır acemı olmamız gun geçtıkçe oğrenıyosun ınan ılk çocuğumuz olduğu
için bılemıyoruz ama zaman herşeyı oğretıyo allah şıfalar versın mınık erkekede duzelıcek ınşallah
allah şifalar versın aminnn

amin canlarım aminnn inşş düzelir kuzucummmmm

MELİKECİM((((

cnm geçmiş olsun allah şifa versin çok üzüldüm yaa cnmm

bol bol emzir onu emmese bilee sık sağ göğüslerinii kaşıklaa verr

b en kaşığa sağıp sağıp yedirdimm

benim kızımdaa 3 gün acı acı ağladı açlıktan ama mama vermedim

sütüm gelmedi 3 gün ama elimlee ğöğüsümden sıka sıka damla damlada olsa verdimm

emzirmemek tetikliyo sarılığı çok geçmiş olsun cnm tekrarr

çok soal bitanem evet bu konuda bilgim yoktu kimsede bişi sölemedi o yüzden böle olduk hayırlısıı olsun artık kusum

Slm kızlar nasılsınız canlarım

geçmiş olsun melikeciğim kendini suçlama cnm her bebek sarılık olur o dış dünya adapte olma sürecidir senin kıl dönmesi ne oldu melike

baby03 senn nasılsın cnm bebişleri büyütmeye başladınız ne güzel

bizde çalışmalara devam ediyoz

zeliha sen nasılsın

derya nasılsın oğluşun nasıl yaramazlığa devam mı anlatmıyon yaramazlıkları

greeneyes sen nasılsın

kızlar bugün kontrolüm vardı 1 hafta kaldı doğuma doktor aşağıdan muayene yaptı o neydi öyle çok canım yandı bende zannediyorum şöyle azcık ucundan bakcak doktor resmen koluna kadar soktu çok canım yandı çooookkkbağırmamak için zor tuttum kendimi.doktor rahim baya geride dedi ama normal doğum yapmama engel bişey çıkmadı bekliyoruz bakalım muayneden sonra biraz kanamam oldu önemli değil dedi doktor ....eve geldik hala otururken acıyo doğumda da bu kadar geriye kadar sokuyomu elini acaba :18::18:

çok soal bitanem evet bu konuda bilgim yoktu kimsede bişi sölemedi o yüzden böle olduk hayırlısıı olsun artık kusum

ne tuhaf yaa hemşirelerin söylemesi lazımdıı

tşkrler cnm iyiyim bebişii büyütüyoruz evet cnm kısım uyuyo şimdii astı dudaklarınıı

sende inş. kısa zamanda güzel haberler verirsinn

allah herkese nasip etsinn

sen nasılsın cnm ne var ne yok

çok saol canım benimm ayy sorma onuda kuzu arada bi sızlamam oluyo dua ediyom rabbime bebegim çok küçük ve bana çok ihtiyacı var nolur bişi olmaısn diye canım yaaa
evet canımm o kontrol ölemiş bende öle sanmıştımmm
hakkında hayırlısı olsun inşş saglıcakla gelsin kuzusun son uykularını uyu iyice bak ben 14 gündür gözümü kırpamadımm halaa

sölediler aslında ama ne bilimm ben doyuyodur sanıyodum bide uyandırmadık bacımm naptıysak neyse saglık olsun

greencim iki parmakla bakılıyor o ne öyle ya bebeğide tutup çekseydi bari töbe töbe
hayırlısı canım bir sen kaldın sağlıkla al kucağına inşallah topiğimizde erkekleri üçleyelim

gülcancım uğraşıyorum canım küçük yaramazla
senin bebek durumları nasıl devam mı çalışmaya
anlatayım canım bende yaramazlık hikayesi çookkkk

geçen markete gittik kayınvalidemle manav bölümünden birşeyler seçiyoruz oğlumda kv kucağında
biz seçerken oğlumda yan kasadaki biber dolmalarını tek tek aşağı atıyormuş meğer ayağıyla birde çıplak ayaktı
eliyle ulaşamadığını ayağıyla yapıyor yani kızlar

kaç kere yürütecinin tepelerinde yakaladım kenar demirlere basıp tırmnanıyor daha yürümeden
örümcek adam yetiştiriyorum herhalde
daha çok varda sonra anlatırım moral olur kızlar

günaydın kızlar ben geldimn dün akşam 6 da geldik biraz rahatsızlandım geldiğim gibi gece yarısına kadar karnımda midemde sancı vardı oluyorum arada böyle.şimdi kendime geldi size geldim hemen.

canım geçmiş olsun benim ablamın kızı da 1 gece yattı hastanede.çabuk geçer canım sakin olmaya çalış ve bugünlerin bittiği güzel günleri hayal et.bebişini kokla benim için.öpüyorum senicanımmmmmmm

ayy ıyı tatıler tatlım gıt geld ebızede anlat bende acayıp tatıle gıdesım var begenırsen orayıda gıdcemız yerlerın arasına koyarım:)daha doğrusu gıtmek ıstedıgım

canım biz çok beğendik.merkezinde kalmadık biz altınkum plajı çok meşhur oranın altınkum tatil konakları diye bir yer açılmış orada kaldık.5 aylık bebğiyle gelen vardı :) altınkum plajı o kadar berrakki ben balıkları görünce tedirgin oldum bir ara hatta :) canım eğer düşünürsen sana detaylı anlatırım öptüm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…