• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım geçmiş olsun benim ablamın kızı da 1 gece yattı hastanede.çabuk geçer canım sakin olmaya çalış ve bugünlerin bittiği güzel günleri hayal et.bebişini kokla benim için.öpüyorum senicanımmmmmmm

çok saol bitanem benimm bizde seni çok öptük oglusumlaaa :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

slmmmm hatunlar,

nasılsınız görüşmeyeli ???

hoşgeldin canımmm naber naıslsın :71:

Son düzenleme:
evet adaşşş yaptımmm :1: çok sola bitanem benimm sen napıyon bebişin nasıl kuzummmm çok öptükk sisii yakışıklımlaaaa :nazar: :emir_bebek: :69:

oyy maşalahh canım çok sevibdim rabbiim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin inşalahh size bağışlasınn inşalahh
1 normal doğum mu?
2 kaç kilo doğdu?
3 nasılsın ?
4 erkein nasıl
5 alıştın mı
6 annelikği 3 kelimeyle anlatt bakımm

benim bebişim iyi teyzesi çok şükürr bizde sizi çok öptükk

oyy maşalahh canım çok sevibdim rabbiim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin inşalahh size bağışlasınn inşalahh
1 normal doğum mu?
2 kaç kilo doğdu?
3 nasılsın ?
4 erkein nasıl
5 alıştın mı
6 annelikği 3 kelimeyle anlatt bakımm

benim bebişim iyi teyzesi çok şükürr bizde sizi çok öptükk

hemen cevaplıyorummm :1:
1.hayır sezaryan spinal yöntem canımm :27:
2.3.5 kilo kuzuu :nazar: :emir_bebek: :69:
3. iyiyim çok şükür canım ama çok yorgunummm :5:
4. oda yeni yeni iyi çok şükür canım hiç kilo almadık üstünede sarılık olduk neyse mama felan yiyince 150 gr almışız çok moralim bozuk o yönden :59:
5. alışmaya calışıyom bacım :24:
6. ayyy öyle kutsal ve öyle güzel bi duygu ki nasıl anlatılır bilemedim adaş yaaaaa :43: :43: :43:

rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu canım yaaa :58:

nerelerdesin sen ben çoook uzun zamandır görmedim seni bizim topicte nasılsın neler yapıyorsun

canımmmm benimmmmm buralardayımmmm akşamları nete çok fazla giremiyodum kocişin nisan-mayıs aylarında hep ş.dışına gitmesi gerekti bende evde yalnız kalmamak için ya birilerine gidiyodum yada birileri bana geliyodu işyerindede younduö ama sonunda toparlandım ve bi uğrayayım dedim :69: eeee ne var ne yk görüşmeyeli neler yaptınız ?

aaaaaaaaaa nerlerdesin cnm sennnnnnnnnnnn

işte geldim burdayım :34:nbr canım nasılsınız ?

hoşgeldin canımmm naber naıslsın :71:

evet adaşşş yaptımmm :1: çok sola bitanem benimm sen napıyon bebişin nasıl kuzummmm çok öptükk sisii yakışıklımlaaaa :nazar: :emir_bebek: :69:

oyyyyy oyyyyyy bebişimmmmm sen doğum yapmışsınnnn amanın ben neler kaçırmışsınnnn....allah sağlıklı hayırlı bi evlat büyütmeyi nasip etsin sana annecik..... bende karnı boş gelmedimmm kardeş olcak senin yakışıklına allah nasip kısmet ederse :38:

hemen cevaplıyorummm :1:
1.hayır sezaryan spinal yöntem canımm :27:
2.3.5 kilo kuzuu :nazar: :emir_bebek: :69:
3. iyiyim çok şükür canım ama çok yorgunummm :5:
4. oda yeni yeni iyi çok şükür canım hiç kilo almadık üstünede sarılık olduk neyse mama felan yiyince 150 gr almışız çok moralim bozuk o yönden :59:
5. alışmaya calışıyom bacım :24:
6. ayyy öyle kutsal ve öyle güzel bi duygu ki nasıl anlatılır bilemedim adaş yaaaaa :43: :43: :43:

rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu canım yaaa :58:

canımsınn ya amaşalhh sanaa ve kaaanı nada oğullarda adaş oldu bilmem farkında mısın:)) bizimkide yunus kağan teyzesii yumuşak g varr:)))
inşalahh canım amin diyorumm inşalah Rabbim dileyenlere herkese nasib etsinnnnn
maşalahh annesi alır çabul toparlarr üzülme sennn kıss bak ne dicemm günlükk yarım sarımsak ye yiyemessen yut sütü kaliteli hale getiriyoo dereotuda yee tatlımm
bol sütlü günlerr aklına takılan bişey olursaa ssorabilirsin tatlım aman gazlı şeyler yemee inşalahh gaz probleminiz olmaz dikat et kendinede bebişedee

canımmmm benimmmmm buralardayımmmm akşamları nete çok fazla giremiyodum kocişin nisan-mayıs aylarında hep ş.dışına gitmesi gerekti bende evde yalnız kalmamak için ya birilerine gidiyodum yada birileri bana geliyodu işyerindede younduö ama sonunda toparlandım ve bi uğrayayım dedim :69: eeee ne var ne yk görüşmeyeli neler yaptınız ?

oyyyyy oyyyyyy bebişimmmmm sen doğum yapmışsınnnn amanın ben neler kaçırmışsınnnn....allah sağlıklı hayırlı bi evlat büyütmeyi nasip etsin sana annecik..... bende karnı boş gelmedimmm kardeş olcak senin yakışıklına allah nasip kısmet ederse :38:

iyiyim cnm bnm sen nasılsın görüşmeyeliii

ben bebiş bakıyorum artık sormaa:D:D

günaydın arkadaşalr 1 haftalık iznim bitti işteyim yine bu asık suratların haksızlıkların olduğu yerdeyim ve yine mutsuzum :(((

venüs canım tebrik ederim hamileymişsin :) hayırlı uğurlu olsun cnaım

çok tesekkürler bidenem benimmmmmmmmmmmmm :38: :38:
yaaaaaa bu süppperr bi haberrrr çokk sveindimm kusumm yaaaa hayırlı ugurlu olsunnn topigimize bi bebişimiz daha geliyooo deseneee kuzusummmmm :64: :64: :nazar: :emir_bebek: :69:
darısıda burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşşşşşşş :16: :16: :16:
canımsınn ya amaşalhh sanaa ve kaaanı nada oğullarda adaş oldu bilmem farkında mısın:)) bizimkide yunus kağan teyzesii yumuşak g varr:)))
inşalahh canım amin diyorumm inşalah Rabbim dileyenlere herkese nasib etsinnnnn
maşalahh annesi alır çabul toparlarr üzülme sennn kıss bak ne dicemm günlükk yarım sarımsak ye yiyemessen yut sütü kaliteli hale getiriyoo dereotuda yee tatlımm
bol sütlü günlerr aklına takılan bişey olursaa ssorabilirsin tatlım aman gazlı şeyler yemee inşalahh gaz probleminiz olmaz dikat et kendinede bebişedee
evet tatlısımm öle oldu vallaa canımsın çok sola çok öptük sisiiii oglusumlaa :38: :38: :38:

seymoşum naberr kuzuu bebiş nasılll napıyonuz keleeeee :69:

selamlar canlar nasılsınız görüşmeyeli ?

biz oğluşumla iyiyiz tek sorunumuz iştahsızlığı kızlar yedirirken öyle zorlanıyorumki bazen sinirden ağlıyorum :( sinir sistemim alt üst oldu bu aralar. birde evmiz çok sıcak oluyor uyuyamıyoruz hiçbir serinletici alet kullanamıyorum kuzu hasta olmasın diye.
dünde oğlumu hayvanat bahçesine getirdik.
bir tane maymun vardı elinde sopayla sırtını kaşıyordu :1:
bizden bu kadar kızlar

melike baby büyütmüşsünüz yavrularınızı zaman ne çabuk geçiyor yaa
venüsten canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah

nasıl geçti canım ttail bakalım anlat

canım avşa ya gittik çok güzeldi pazar akşamı avşadaydık perşembe öğlen saati de döndük.4 gece kaldık kısa ama güzeldi.

şu an sorsan ruh halim berbat burda çok huzursuzum bir yandan iş bakıyorum kafama yatan birşey olursa burdan çıkarım çok bunaldım çünkü.ben burda sıcaktan nefes alamıyorum.cam açık ama esmiyor güneş tüm gün odada nefes alınmıyor ama daha 2 aydır gelen planlamacı kıza vantilatör almışlar geçen hafta küçük bir odada ve güneş almıyor odası ve benim odanın sıcaklığının 10 da 1 i eder anca ben buraya 5 yılımı verdim ama dün gelen kız daha değerli hep kazık atanları falan seviyorlar anlamadım ki ben.bu kız çıkıcam istemiyorum dedi diye değere bindi

oyyy maşallahhhhhh :69: hayırlı uğurlu gelsin bebişin sana :nazar: bende iyi olmaya çalışıyorum bi iyiyim bi kötüyüm alışmaya çalışıyorum anneliğe :77:

günaydın arkadaşalr 1 haftalık iznim bitti işteyim yine bu asık suratların haksızlıkların olduğu yerdeyim ve yine mutsuzum :(((

venüs canım tebrik ederim hamileymişsin :) hayırlı uğurlu olsun cnaım

sağol canım benimmmm :1: darısı başına ama sana önce güzel bi iş sona bebiş lazım :36:

çok tesekkürler bidenem benimmmmmmmmmmmmm :38: :38:
yaaaaaa bu süppperr bi haberrrr çokk sveindimm kusumm yaaaa hayırlı ugurlu olsunnn topigimize bi bebişimiz daha geliyooo deseneee kuzusummmmm :64: :64: :nazar: :emir_bebek: :69:
darısıda burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşşşşşşş :16: :16: :16:

sağol melikemmmm senin bebiş benimkine abilik yapar artık :9:rabbim isteyen herkese nasip etsin :nazar:

çook mutsuzum burda dayanamıyorum ve sonu nyok ben hep çalışmak zorunda olucam kira hiç değişmeyecek sonu gelmeyeceği için.ve ben sanırım bu karmaşada anne olamıycam en üzücüsü bu .bugün yine bunalım halindeyim.

canım benim hiç üzme kendini her gecenin bir sabahı vardır çünkü ne kadar üzersen üz herşey olacağına varıyor :44:

biz oğluşumla iyiyiz tek sorunumuz iştahsızlığı kızlar yedirirken öyle zorlanıyorumki bazen sinirden ağlıyorum :( sinir sistemim alt üst oldu bu aralar. birde evmiz çok sıcak oluyor uyuyamıyoruz hiçbir serinletici alet kullanamıyorum kuzu hasta olmasın diye.
bizden bu kadar kızlar

sağol balımmm :emir_bebek:bizim evimiz serin allahtan annemlere gittiğimizde uyuyamıuoruz bi kere daha evimizin kıymetini anlıyoruz :nazar: camları falan açınca esmiyomu canım ? bide tavana takılan pervaneler varya onlar işe yaramazmı acaba ?

çook mutsuzum burda dayanamıyorum ve sonu nyok ben hep çalışmak zorunda olucam kira hiç değişmeyecek sonu gelmeyeceği için.ve ben sanırım bu karmaşada anne olamıycam en üzücüsü bu .bugün yine bunalım halindeyim.
anladım kusum ama bu kadar sen ümitsin olursan ve böle düşünürsen bebiş hiç gelmezz ümitli ol kendine güven ve hep olucak de canım benim bak bizde seymoşla bebiş isteyenler topiginde tanışmıştık benimde olmuyodu ama rabbime sükürler olsunki oldu canım tabii benim çabamla eşim hiç umursamıyodu olur takma kafana diodu ama ben takıyodum canım benimm :27: :1:

bizden bu kadar kızlar

allah iştahını acsın canım kuzunun ii yapmıssınız degişiklik olmustur sizin içinde yok ya nerde canım benim oglumda hiç kilo almıyo bizimle doganlar tosun oldu neyse maşallah diyelim yinedee kuzucumaa :nazar: :emir_bebek: :38:
oyyy maşallahhhhhh :69: hayırlı uğurlu gelsin bebişin sana :nazar: bende iyi olmaya çalışıyorum bi iyiyim bi kötüyüm alışmaya çalışıyorum anneliğe :77:

sağol canım benimmmm :1: darısı başına ama sana önce güzel bi iş sona bebiş lazım :36:

sağol melikemmmm senin bebiş benimkine abilik yapar artık :9:rabbim isteyen herkese nasip etsin :nazar:

canım benim hiç üzme kendini her gecenin bir sabahı vardır çünkü ne kadar üzersen üz herşey olacağına varıyor :44:

sağol balımmm :emir_bebek:bizim evimiz serin allahtan annemlere gittiğimizde uyuyamıuoruz bi kere daha evimizin kıymetini anlıyoruz :nazar: camları falan açınca esmiyomu canım ? bide tavana takılan pervaneler varya onlar işe yaramazmı acaba ?

yaparız tabikiii kusum ne demekkkk
:nazar: :emir_bebek: :1:

melikecimmmmmmmmmmmmm sen beni yanlış anlamışsın tatlım ya ben çocuğum olmuyor demke istemedim kiramız çok yüksek hep çalışmak zorunda kalıcam sonu yok anne olmaya fırsat kalamyacak anlamında dedim.hem daha hiç denemedik canımın içi biz.:9: yanlış anladın sen yazdıklarımı:8:

melikecimmmmmmmmmmmmm sen beni yanlış anlamışsın tatlım ya ben çocuğum olmuyor demke istemedim kiramız çok yüksek hep çalışmak zorunda kalıcam sonu yok anne olmaya fırsat kalamyacak anlamında dedim.hem daha hiç denemedik canımın içi biz.:9: yanlış anladın sen yazdıklarımı:8:

hhımm ii ozaman bitanem benimm valla kafam alt üst durumda uykusuz kalıyom idare edin kuzummm :53: :60: :60: :60:

Son düzenleme:
Back
X