- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.941
çok tesekkürler bidenem benimmmmmmmmmmmmm
yaaaaaa bu süppperr bi haberrrr çokk sveindimm kusumm yaaaa hayırlı ugurlu olsunnn topigimize bi bebişimiz daha geliyooo deseneee kuzusummmmm
darısıda burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşşşşşşş
evet tatlısımm öle oldu vallaa canımsın çok sola çok öptük sisiiii oglusumlaa
seymoşum naberr kuzuu bebiş nasılll napıyonuz keleeeee
selamlar canlar nasılsınız görüşmeyeli ?
biz oğluşumla iyiyiz tek sorunumuz iştahsızlığı kızlar yedirirken öyle zorlanıyorumki bazen sinirden ağlıyorumsinir sistemim alt üst oldu bu aralar. birde evmiz çok sıcak oluyor uyuyamıyoruz hiçbir serinletici alet kullanamıyorum kuzu hasta olmasın diye.
dünde oğlumu hayvanat bahçesine getirdik.
bir tane maymun vardı elinde sopayla sırtını kaşıyordu
bizden bu kadar kızlar
melike baby büyütmüşsünüz yavrularınızı zaman ne çabuk geçiyor yaa
venüsten canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
oyyy maşallahhhhhhhayırlı uğurlu gelsin bebişin sana bende iyi olmaya çalışıyorum bi iyiyim bi kötüyüm alışmaya çalışıyorum anneliğe
sağol canım benimmmmdarısı başına ama sana önce güzel bi iş sona bebiş lazım
sağol melikemmmm senin bebiş benimkine abilik yapar artıkrabbim isteyen herkese nasip etsin
canım benim hiç üzme kendini her gecenin bir sabahı vardır çünkü ne kadar üzersen üz herşey olacağına varıyor :44:
sağol balımmmbizim evimiz serin allahtan annemlere gittiğimizde uyuyamıuoruz bi kere daha evimizin kıymetini anlıyoruz camları falan açınca esmiyomu canım ? bide tavana takılan pervaneler varya onlar işe yaramazmı acaba ?
iyiyim kuuzum kızımla birlikte uykusuz her gecee şarkısını söylüyorum sormaa
benim kızım çok fena kızlar yaaa
sabahları uyuyyor geceleriii cadı gibi açıyo gözleriniii
artıkk sanki ben okşayınca ufaktan tebessüm yapar gibi yapıyo çok datlu yaaaa
kızımınn ilk YARAMAZLIĞINI ANLATIYIM SİZE
dün banyo yapıcaktık banyodan önce üzerini soydum bezinii açtım altınıı tam ıslak mendille silicekken
bi caaaaaaaaart ettii inanırmısınızz taaaa yataktan aşağıyaa halıyaa kakaları sıçradı gülseemmii ağlasammı bilemedim
geçendedeee ayaklarına işediii ay allahım
deryoşşşşşşşşşş bak bende senin gibi anlatmayaa başladım yaramaslıklarıı
çok cadalos benim kızım sormayın senin nasıl gidiyor uyku düzenlerin nasıl MELİKECİMMMMMMMM
yaramaslık yapıyormu banyoyu seviyomu
büyüdü büyüdüü tocaaaaaaaaaman kıs oldu ben,im canım
sağol cnm
alış alış valla
uykusuz her geceler seni bekliyoo korkutman gibin olmasın amaa
GÜLCANNNN sen nasılsın cnm ne var ne yokkkkkk
dün banyo yapıcaktık banyodan önce üzerini soydum bezinii açtım altınıı tam ıslak mendille silicekken
bi caaaaaaaaart ettii inanırmısınızz taaaa yataktan aşağıyaa halıyaa kakaları sıçradı gülseemmii ağlasammı bilemedim
çok cadalos benim kızım sormayın senin nasıl gidiyor uyku düzenlerin nasıl MELİKECİMMMMMMMM
sağol cnm
alış alış valla
slm melikem nasılsın cnm
melike bebişin nasılsın cnm
sen ne yaptın ameliyat filan var mı cnm
kıl dönmesi düzeldi mi
sağol cnm
alış alış valla
ah kuzucuk kakalar yapmış bebeklerın ılk yaramzlıkları boyle kakalı çışlı oluyo
bıde fışkırtıyolarkı vallaha tazikli ve nedense köpüklü oluyobenım kızım hala çok kaka
yapıyo çok nadıren kakasız bez açıyorum gunde 8 kez falan yapıyo 3 aylık olcak 8 gun sonra
vee sıkı durunnnn yenı anneler artık herşeyımız duzenlı çok şukur
akşam 9 da yatıyo sabah 7 de alkıyo arada ıkı kez emmeye kalkıp hemen yenıden uyuyo yanı karnı acıktığından
uyanıyo ve bızı anlıyo bı gorsenız bı gulmeler kahkahalar sabahları onun sesıne uyanıp yanıma alıyorum
konuşuyo konuşuyo bebekçe gulucukler saçıyo sevınıyo al ıçıne sok benı dıyo evın gulü:))
bende kuçukken hıç buyumucekmı dıodum ama oyle çabuk geçtıkı gazımızda geçtı çok şukur maşallah kızımda akıllı
dun pazara gıttıkkızımla uyudu oralarda sorun çıkarmadı.ama kızımı herkes erkeğebenzetıyo bı suru saçı var
genelde pembe gıyınıyo arabası pembe toka bıle takıyorum kızmı erkek mı dıyolar dun metroda bı adam erkek dedı
yok artık dedım bu kadar pembeye rağmende erkek m ıdıyosunuzışte bole kızını opuyorum kocaman şeymaa
çok soal bitanem benimm sormaa yaa ikimizinde acayip gazı var burda kayısı meshur bilion komsular getirmiş saolsunlar yedim yedimm kötü oldum oglusumda şimdi çok kötü saatlerdir onla ugrasıyodum
ne zormuş anne olmak cocukla ugrasmak ufff aglıyom sinirdennn
yawrum durmuyoo bi cıglık basıyo sancısı var canımm gaz ilacı verdim bakalım inşş düzelir tabi bendee
sende iyisin inşş bitanem benimm kıl dönmem olmaısn die dua ediyom bebiş çok küçük bilion kuzu bazen emzirirken acı oluyo ya inşş düzelirim olmam bidahaa
çok soal bitanem benimm sormaa yaa ikimizinde acayip gazı var burda kayısı meshur bilion komsular getirmiş saolsunlar yedim yedimm kötü oldum oglusumda şimdi çok kötü saatlerdir onla ugrasıyodum
ne zormuş anne olmak cocukla ugrasmak ufff aglıyom sinirdennn
yawrum durmuyoo bi cıglık basıyo sancısı var canımm gaz ilacı verdim bakalım inşş düzelir tabi bendee
sende iyisin inşş bitanem benimm kıl dönmem olmaısn die dua ediyom bebiş çok küçük bilion kuzu bazen emzirirken acı oluyo ya inşş düzelirim olmam bidahaa
oyyy maşallahhhhhhhayırlı uğurlu gelsin bebişin sana bende iyi olmaya çalışıyorum bi iyiyim bi kötüyüm alışmaya çalışıyorum anneliğe
sağol canım benimmmmdarısı başına ama sana önce güzel bi iş sona bebiş lazım
sağol melikemmmm senin bebiş benimkine abilik yapar artıkrabbim isteyen herkese nasip etsin
canım benim hiç üzme kendini her gecenin bir sabahı vardır çünkü ne kadar üzersen üz herşey olacağına varıyor :44:
sağol balımmmbizim evimiz serin allahtan annemlere gittiğimizde uyuyamıuoruz bi kere daha evimizin kıymetini anlıyoruz camları falan açınca esmiyomu canım ? bide tavana takılan pervaneler varya onlar işe yaramazmı acaba ?
anladım kusum ama bu kadar sen ümitsin olursan ve böle düşünürsen bebiş hiç gelmezz ümitli ol kendine güven ve hep olucak de canım benim bak bizde seymoşla bebiş isteyenler topiginde tanışmıştık benimde olmuyodu ama rabbime sükürler olsunki oldu canım tabii benim çabamla eşim hiç umursamıyodu olur takma kafana diodu ama ben takıyodum canım benimm
allah iştahını acsın canım kuzunun ii yapmıssınız degişiklik olmustur sizin içinde yok ya nerde canım benim oglumda hiç kilo almıyo bizimle doganlar tosun oldu neyse maşallah diyelim yinedee kuzucumaa
yaparız tabikiii kusum ne demekkkk
sağol cnm
alış alış valla
soal kusumm kızkardesimide öle büyüttük 7 yasına geldi kız hala beni öle sallayın die aglıyodu bizim sıpadaa teyzesi gibi yaparsa yanarım vallaaah kuzum allah kolaylık versın kaana da şifalar en ıyı çozum çarşafın arasına koyup sallamak dıyolar ben hıç yapmadım ama
dene ıstersen bı ınsan o anda herşeyı denıyo çunku.
ahh canım yaa sormaa neymiş bu kayısı öldürdü düşün ben bu halde dayanamıyom bebişim napsın teyzesiiicanım uamrım gazı geçer oğluşunun tabi senin de.canım ben malatyalıyım biliyorsun malatya kayısısını çok severim ama yediğim zaman bağırsakalrımdaki sancıyı anlatamma geçen işyerinde biri getirmiş malatyadan 4 tane yedim ve 1 saat bekledim su içmeyeyim diye eve bir gittim Allahtan yolda tutmadı bağırsaklarım bozuldubu günler geçeceğini düşün canım.yeüenimin ağlama krizi tutardı her akşam 6-9 arası çatlardı battaniyelerde sallardık sıra ile .ama geçiyor Allahın izniyle sen de geçecek de kendi kendine rahatla bitanem ağlama
yok canım yaa yaprak kımıldamıyor düşün 30 derecenin üstüne çıkıyor evimiz kafamıza göre bir ev bulamıyoruzki.
bilmem ki tatlım araştırmak lazım
amin canım benim
melike sağlıklı olsunda kilo almasın olsun önemli olan sağlığı canım
canım daha çok duyarız merak etme
kızlar oğlumun 2. dişide çıktı
iştahsızlığını sebebi dişlerdenmiş ama devam ediyor ne yazıkki(
sabah güneş gözlüğüyle yedirdim mamasını
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
çok stresliyim adt olamadm.stres yapıyor bende gecikince uzun zamandır gecikmemişti 2 gün geçti çok gerginim.barut gibiyim hatta .neyse bugün cuma haftasonlarını çok seviyorum çalıştığım için .yatmak istiyorum hep ama hiç fırsat olmuyor nedense
slm cnm senin böle gecikiyor mu yoksa başka birsey mi var hee tatlım
ayyy seymoşş inanmıyorummm sanki bizi anlatmışssınnn yaaaaaaaaaaaa
iyiyim cnm ne olsun bizde bekliyoz bebişimizin bize gelmesini
bu ay daha hasta olmadım geçen ay 29 da oldum
çalışmalar büyük bir hızla devam durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?