2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim kuuzum kızımla birlikte uykusuz her gecee şarkısını söylüyorum sormaa

benim kızım çok fena kızlar yaaa

sabahları uyuyyor geceleriii cadı gibi açıyo gözleriniii

artıkk sanki ben okşayınca ufaktan tebessüm yapar gibi yapıyo çok datlu yaaaa

kızımınn ilk YARAMAZLIĞINI ANLATIYIM SİZE

dün banyo yapıcaktık banyodan önce üzerini soydum bezinii açtım altınıı tam ıslak mendille silicekken

bi caaaaaaaaart ettii inanırmısınızz taaaa yataktan aşağıyaa halıyaa kakaları sıçradı gülseemmii ağlasammı bilemedim

geçendedeee ayaklarına işediii ay allahım

deryoşşşşşşşşşş bak bende senin gibi anlatmayaa başladım yaramaslıklarıı

çok cadalos benim kızım sormayın senin nasıl gidiyor uyku düzenlerin nasıl MELİKECİMMMMMMMM

yaramaslık yapıyormu banyoyu seviyomu

büyüdü büyüdüü tocaaaaaaaaaman kıs oldu ben,im canım

sağol cnm

alış alış valla

uykusuz her geceler seni bekliyoo korkutman gibin olmasın amaa

GÜLCANNNN sen nasılsın cnm ne var ne yokkkkkk

ayyy seymoşş inanmıyorummm sanki bizi anlatmışssınnn yaaaaaaaaaaaa

iyiyim cnm ne olsun bizde bekliyoz bebişimizin bize gelmesini
bu ay daha hasta olmadım geçen ay 29 da oldum
çalışmalar büyük bir hızla devam durmak yok

slm melikem nasılsın cnm

melike bebişin nasılsın cnm

sen ne yaptın ameliyat filan var mı cnm

kıl dönmesi düzeldi mi

çok soal bitanem benimm sormaa yaa ikimizinde acayip gazı var burda kayısı meshur bilion komsular getirmiş saolsunlar yedim yedimm kötü oldum oglusumda şimdi çok kötü saatlerdir onla ugrasıyodum
ne zormuş anne olmak cocukla ugrasmak ufff aglıyom sinirdennn
yawrum durmuyoo bi cıglık basıyo sancısı var canımm gaz ilacı verdim bakalım inşş düzelir tabi bendee
sende iyisin inşş bitanem benimm kıl dönmem olmaısn die dua ediyom bebiş çok küçük bilion kuzu bazen emzirirken acı oluyo ya inşş düzelirim olmam bidahaa

ah kuzum allah kolaylık versın kaana da şifalar en ıyı çozum çarşafın arasına koyup sallamak dıyolar ben hıç yapmadım ama
dene ıstersen bı ınsan o anda herşeyı denıyo çunku.

canım uamrım gazı geçer oğluşunun tabi senin de.canım ben malatyalıyım biliyorsun malatya kayısısını çok severim ama yediğim zaman bağırsakalrımdaki sancıyı anlatamma geçen işyerinde biri getirmiş malatyadan 4 tane yedim ve 1 saat bekledim su içmeyeyim diye eve bir gittim Allahtan yolda tutmadı bağırsaklarım bozuldu bu günler geçeceğini düşün canım.yeüenimin ağlama krizi tutardı her akşam 6-9 arası çatlardı battaniyelerde sallardık sıra ile .ama geçiyor Allahın izniyle sen de geçecek de kendi kendine rahatla bitanem ağlama

yok canım yaa yaprak kımıldamıyor düşün 30 derecenin üstüne çıkıyor evimiz kafamıza göre bir ev bulamıyoruzki.
bilmem ki tatlım araştırmak lazım

amin canım benim
melike sağlıklı olsunda kilo almasın olsun önemli olan sağlığı canım

canım daha çok duyarız merak etme

kızlar oğlumun 2. dişide çıktı
iştahsızlığını sebebi dişlerdenmiş ama devam ediyor ne yazıkki (
sabah güneş gözlüğüyle yedirdim mamasını

ah kuzum allah kolaylık versın kaana da şifalar en ıyı çozum çarşafın arasına koyup sallamak dıyolar ben hıç yapmadım ama
dene ıstersen bı ınsan o anda herşeyı denıyo çunku.
soal kusumm kızkardesimide öle büyüttük 7 yasına geldi kız hala beni öle sallayın die aglıyodu bizim sıpadaa teyzesi gibi yaparsa yanarım vallaa
ahh canım yaa sormaa neymiş bu kayısı öldürdü düşün ben bu halde dayanamıyom bebişim napsın teyzesiii

evet canımda ne bilim erken de dogum yaptım yaa kuzum kilo almaması normal aslında bide hastaydık felan hiç iyileşemedik yeni yeni kendimize geliyoz bacım inşş saglıcakla kilosunuda alır

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.

çok stresliyim adt olamadm.stres yapıyor bende gecikince uzun zamandır gecikmemişti 2 gün geçti çok gerginim.barut gibiyim hatta .neyse bugün cuma haftasonlarını çok seviyorum çalıştığım için .yatmak istiyorum hep ama hiç fırsat olmuyor nedense

slm cnm senin böle gecikiyor mu yoksa başka birsey mi var hee tatlım

slm cnm senin böle gecikiyor mu yoksa başka birsey mi var hee tatlım

arada oluyor gecikmeler hatta ablam geçen yıl birkaç kez bana test yaptırtmıştı zorla :)) .ben d.kontrol hapı kullanmadığım için şüphelendi o da.ama biz hep korunuyorz sanmıyorum canım birşey yoktur 3-4 ayda bir tarihte sarkmalar oluyor bende öyle birşeydir bu da

sen de ne var ne yok canım heyecanla bekliyorum güzel haberlerini green de doğum yapmıştır topıce hamiş lazım :))))

selam canlar

bugün kardeşimi istemeye geliyorlar giresundan
üniv. tanışmıştı evlenmeye karar vermişler hafta içi nişan olacak damadımız askere gidecek bu sene sonra düğün hayırlısıyla
biz 2 kardeşiz. kardeşim bana hep çocukmuş gibi gelirdi büyüdüğünü yeni yeni anlıyorum
hayırlısı olur inşallah

günaydın kızlar

hayırlı haftalar sağlıklı güzel ve mutluluk dolu hafta olsun kızlar

nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz

benim çok güzel kastroya denize gittik cumartesi orda çadırda kaldık

pazar günü öğleden sonra dönmek zorunda kaldık dönüş trafiğine kalmayalım diye

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli neler olmuş nelerhepinizi çok özledim arkadaşlar ben çok yogunum nete çok giremiyorum oyüzden işlerimiz yogunlaştı yoksa vakit bulsam girerdim.Melikecigim anne olmuşsun canım benimAllah analı babalı büyütsün inşllh deryacım, alevesen, gülcan ,zehra, sheker adını sayamdıgım d,iger arkadaşlar hepiniz nasılsınız?umarım herşey yolıundadır.haftaya izinliyim. kısmetse bende annemlere gitmeyi düşünüyorum 1 haftalıgına felan adana mersin ypıcam kısmet olursa. inşllh fırsat bulursam girerim kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bvakın Allaha emanet olun görüşürüz inşllh:80::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…