- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #6.901
amin kusum darısıda sana olsun inşşşşgünaydın cnm hayırlısı olsun cnm bebeğiniz
allah onu ve seni korusun cnm
sana ve eşin hayırlı evlat olsun

çok soal canım benimmmAllah yardımcımız olsun tatlım ama alışcaz gıydırme konusunda ben ızmırde otruyorum burası da çok sıcak oluyo
sadece bı çıtçıtlı badi giydiriyorum bıde çorap canım hapşurması uşumesınden deıl sağlıklı bebekler hapşururmuş
bende bu konuya çok takılıyodum kızım doğduğundan berı hapşuruyo gunde 5 10 defa arada uşuyebılırtabı ama
çokta gıydırme çocuk bunalırsada huysuzlanır bende ılk başlarda bılemıyodum ama ınsan bı sure sonra çocugunun
huyunu anlıyo bıde allah kolaylığını verıyo bende nasıl yaparım yanlız dıyodum annemleyken ama yapılıyomuş:)eşınde yardımcı
olur canım sana ustesınden gelırsınız çokta gozumuzde buyutmeyelım herkes çocuk buyutuyo benım annem ablamı 15 yaşında doğurmuş
ve kımsede yokmuş yanında onları duşununce bızım ımkanımız çok sana kolay gelsın canım optum emir kaanıda:))
kızlarr kızımı bugun verem aşısı yaptırdık uç tane vuruluyo bı kolada 2 de bacaktan
bu aşı ateş yapabılıyomuş gıtmeden calpol verdım şurup geldıkten 2 saat sonra yıne verdım
kızım dırayetlı maşallah pek ağlamadı kızımdan once bı bebek oldu aşı o çok ağladı
ama kızım azcık ağladı sustu bıde ben tutuyorum kızımı eşım heemen kaçıyo:))
genelde anneler duramazmış ama bızde ben duruyom eşım kaçıyo ana kız pek cesaretliyiz:))
şimdi uyudu meleğim:))

çok soal tatlısımmmcanım sen nasıl giyiniyorsan bebeğinide birer kat fazla giydirecekmişsin ilk 3 ayında. nette uzman doktordan dinlemiştim.
emerken terlemesi normal canım özellikle kafası değil mi? benim oğlumda çok terlerdi kış olmasına rağmen halada terliyor emerken.
uyandığında terliyse sırtına mendil yada küçük havlu koy melikecim kat kat giyidrme terleyen bebek çabuk hasta olur derler ki oranın sıcağını görüyorum hava durumu haberlerinde isilik olur yavrucak çok sıcakta.
bebeğin bulunduğu ortamın 18 le 24 derece olması gerekirmiş ama nerde yazın zor.
birde canım ben eldiven hiç kullanmadım kış olmasına rağmen. bence gerek yok tırnaklarını kes ellerden üşümezmiş bebekler bana doktorum söylemişti
sıcaktan bunalıyordur o da canım hemde çevreye hayata alışmaya çalışıyordur annesi![]()

günaydın arkadaşlar bugün yola çıkıyoruz.biraz rahatsızım ama bakalım nasıl bir tatil olcak haftasonuna gelmiş olucam inşallah.avşa adasına gidiyoruz bakalım nasıl olacak öptüm hepinizi bebişlerini:)))
bebiş olunca bende gelemez oldum canım yaaaaselamlar artık kimseler gelmez oldu
alevcim iyi tatiller canım
eşim bu sene tatile çok gitmek istedi ama bu huysuz oğlanla biraz zor dedim seneye inşallah
off çok sıkıcı geçiyor günlerim hava çok sıcak ya evdeyiz ya apartmanın önündeyiz
zaten dışarı çıksakta gezemiyoruzki sıcaktan ancak avm paklıyor bizi![]()

hosgeldin canımmmmerhabalarben de 2009da evlendim.çok şükür evliliğim çok güzel gidiyor.bebek sahibi olmak istiyoruz ama henüz nasip olmadı.tedavi sürecine geçtik inşallah en kısa zamanda 3 kişi oluruz

inşş rabbim sanada nasip ederrrr

sorma zehracım uykusuz her gece şarkısınıı kendime armağan ediyorum
eheheh bulamassın vakit tabüyküü
yafrular durmuyorkii:))
sağol cnm aminn allah hepimizin yavrularınıı hayırlı etsinn oğluşun nasılll :)
teşekkür ederim gülcancım allah sanadaa nasip etsin cnm
iyi tatiller cnm
bol bol gez tadınıı çıkar
kızlar netee artık eskisi gibi giremiyorum malumm ev yoğunn kızım geceleri uyumuyor filan derken
zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bileee
vakit buldukça girmeye çalışıyorum hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz
saol bidenemm benimm