• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım benim birkaç ay öyle geçer sonra düzelir inşallah.Allah nazarlardan saklasın çok güzel ya inna görüyorum çok mutlu oluyorum inşallah canım ileride darısı benim de başıma abi olur oğluşun :))

ben iyyim canım izne çıkıcam bu haftasonu eşiminki dün belli oldu otobüslerde yer yok.otelelr çok pahalı nereye gidicez bilmiyorum çok canımız sıkıldı balayından beri ayağımı suya bilesokmadım.ama yer bulamıyoruz çok pahalı.eşimle geçen yıl izin denk gelmedi bile :( kısmet artık
hadi inşş tatlım benim ayy sorma bende deniziii yüzmeyiii çok özledim yaaaaaaa:5:
hoşbuldum canımmm :16::29:

hoşbuldum canım sana katılıyorum ist.da ev kirası ıvırı zıvırı bitmiyor bir yere gideyimn diyorsun bi dünya para gidiyor. Bende senin gibi düşünüdüğüm için artık ist.dan kaçıyorum 10 gün sonra maraşa taşınıyoruz. Rabbim nasip ederde bir bebişim olursa ücretsiz izin almayı planlıyorum...

:29: :38: :38:

slm canlarım hiç vaktim yok inanki sanırım seymoşda dogum yapmış onunda kuzusu hayırlı ugurlu olsun daırısı diger dogum yapacak olan arkadaslara ve bebiş isteyen arkadaslarımıza olsun bende 1 temmuzda dogum yaptım spinal yöntemle:nazar: :emir_bebek: :69: dikiş acım gecmedi bide bebiş çok küçük ilgisiz olmuyo sarılık olmayalım die ugrasıyoz sütüm daha yeni yeni geliyo bakalım dua edin bize olurmu teyzeleri yine fırsat buldukca gelmeye calışıcam cok öptüm sizi :29: :38: :38:
melikecim hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini.geçmiş olsun canım dikiş ağrılarında geçer inşallah biz hala bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz var yeni doktorumuza gidicez
aa meloşumun topiği ne güzelmiş canım beniimm yeni farkettim..slm kızlar bende 2009 da evlendim çalışıyorum sabah iş akşam ev bir bebişim vardı ama 2 aylıkken düşük yaptım 1,5 ay önce...Rabbim inş. ilerde sağlıklı bir bebiş nasip eder

hoşgeldin aramıza canım:46:

merhaba kızlar nasılsınız bebişler napıyo bebişi olmayan arkadaşlar benim yerime gezsin dolaşsın ben çıkamıyorum artık .bebişi bekliyoruz yarın yeni doktoruma gidicem bakalım pazartesi sağlık ocağında tahlil yaptılar kansız ve susuz çıkmışım herşeyden yiyorum bol bol sıvıda alıyorum ama niye öyle anlamadım .artık bir an önce normalmi sezeryanmı netleşsin istiyorum ona göre psikolojik olarak hazır olmak istiyorum .ikiside farketmez benim için yeterki bebişimde bende sorunsuz kavuşalım hayırlısı neyse öyle olsun.çok az kaldı :66::66::66::46::46::46::32::32:

merhaba kızlar nasılsınız bebişler napıyo bebişi olmayan arkadaşlar benim yerime gezsin dolaşsın ben çıkamıyorum artık .bebişi bekliyoruz yarın yeni doktoruma gidicem bakalım pazartesi sağlık ocağında tahlil yaptılar kansız ve susuz çıkmışım herşeyden yiyorum bol bol sıvıda alıyorum ama niye öyle anlamadım .artık bir an önce normalmi sezeryanmı netleşsin istiyorum ona göre psikolojik olarak hazır olmak istiyorum .ikiside farketmez benim için yeterki bebişimde bende sorunsuz kavuşalım hayırlısı neyse öyle olsun.çok az kaldı :66::66::66::46::46::46::32::32:

ahh bu zamanlar bıraz zor geçer gerçı benım kızımın kordonu dolandgı ıçın çok hızlı geçmıştı
hergun doktordaydık:))hayırlısıyla gelır bebeışın canım ınşallah dıkkat et kendıne

herkes doğurdu sıteye gelen gıden olmuyo pek:))bende kızımlan uğraşıyorum
gezmelere gıdıyoruz kızımla gıtmedıgı yer kalmadı hepsınde uyuyo:1::1:
artık kafasını dık tutuyo bı muddet ve gulmeyı oğrendı çok tatlı oldu
gorsenız yersınız kızıma tokalar aldım kokoş kokoş gıydırıp gezıyoz
tabı annesı hala dana gıbı kılo verme derdındeyım havalarda bı ısındı
durdugum yerde terlıyorum:((bende tatıle gıotmek ıstıyorum bakalım ramazandan sonra kızım buyurse bıraz
gıderız belkı yoksa çatlıycam valla:))

kızlar uzun zamandır yoktum
nasılsınız bakalım

melikecim doğum yapmış
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah

oh bebek haberleri ne güzel
hadi birde hamiş haberleri duyalım kızlar :))

ŞEYMOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
resmen ŞOK ŞOK ŞOK oldum hatta oha falan oldumm kızzz allah sana bağışlasın kızını
çok sevındım doğum hıkayenıde okudum çok şaşkınım bız melıkeyı beklerken sen fırtlattın
annemm kızz çok heycanlı demı ama ıyısın anladım kadarıyla buraya yazabıldıgıne gore
ama bu doğum ışı kışısıne gore değişyo senın acı eşığın yuksekmış ıyı geçmış çok şukur
ama dıkkat et yınede hazır annen varken yat o gıdınce zaten mecbur sen yapıcan her ışını
ahh ya ıyıkı erkenden bıtırdın her ışını kızında senın gıbı acelecı dunyaya gelıyımde annemle
gezelım dedı heralde:::)))):1::1::1:
hoşgeldın bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

süt için uzulme canım gelır ınşallah benım de 3 gun sonra ancak geldı oda sağa sağa ancak
ama çok şukur şımdı gayet ıyı banyo yapsaydın bı işe yarar onun dışında herkes bışey soyluyodur
ama helva çok ıyı gelıyo tatlı şeyler artırıyo bol su ve sıvı bıde ınşallah gelır gelmesede uzulme
kendıne çookk ıyı bak canım benım kız ağlıyo optum senı

hayırlısı olsun tatlım çok sevindim canım benim

melikecim hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini.geçmiş olsun canım dikiş ağrılarında geçer inşallah biz hala bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz var yeni doktorumuza gidicez

hoşgeldin aramıza canım:46:

allah razı olsun bitanem benim darısıda sana olsun inşşşş bende spinal oldum belden uyusturmalı okadar korkulacak bişi deilmiş bebeişini görüyon ayıkık oluyon güzel yani :38: :38:
ahh bu zamanlar bıraz zor geçer gerçı benım kızımın kordonu dolandgı ıçın çok hızlı geçmıştı
hergun doktordaydık:))hayırlısıyla gelır bebeışın canım ınşallah dıkkat et kendıne

durdugum yerde terlıyorum:((bende tatıle gıotmek ıstıyorum bakalım ramazandan sonra kızım buyurse bıraz
sorma zehrosum bebiş olunca mecburen ugrasmak zorunda kalıyoz ama ben yinede fırsat buldukca gelmeye calışıyom bacım yaramazım durmuyo benimde özelliklede geceleri :5:
kızlar uzun zamandır yoktum
nasılsınız bakalım

melikecim doğum yapmış
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah

oh bebek haberleri ne güzel
hadi birde hamiş haberleri duyalım kızlar :))
allah razı olsun canım benimmm sende iisin inşş bebişinlee :38: :38:

ayyyyy ayyy yerim ben onu süslüüüü :49:valla ben çok sıkılıyorum hayırlısıyla bi çıksa oğluşum bende saçlarını jölelerim tikerim saçlarını:1:tikican yaparım ben onu:66::66:kilo vermek için bol bol su iç hem sütünüde arttırır verirsin bacım kiloları dert etme
allah razı olsun bitanem benim darısıda sana olsun inşşşş bende spinal oldum belden uyusturmalı okadar korkulacak bişi deilmiş bebeişini görüyon ayıkık oluyon güzel yani :38: :38:

sorma zehrosum bebiş olunca mecburen ugrasmak zorunda kalıyoz ama ben yinede fırsat buldukca gelmeye calışıyom bacım yaramazım durmuyo benimde özelliklede geceleri :5:

aaahhh bi gelse ben uykusuz kalmaya razıyım dayanırım canım çatlıcam artık böyle daha zor ya doğunca ay güldü ay ağladı ay uyudu derken geçiveriyo günler böyle hep kuruyosun kafanda şöylemi olcak böylemi olcak geceleri uyku diye bişey kalmadı zaten alıştım:1:

melikecim sağol canım iyiyiz çok şükür

erkek bebeğe bakmak zor yaa çok problemli oluyorlar canım Allah kolaylık versin
sağlıklı olsunlarda Rabbim anneye güç veriyor.

ayyyyy ayyy yerim ben onu süslüüüü :49:valla ben çok sıkılıyorum hayırlısıyla bi çıksa oğluşum bende saçlarını jölelerim tikerim saçlarını:1:tikican yaparım ben onu:66::66:kilo vermek için bol bol su iç hem sütünüde arttırır verirsin bacım kiloları dert etme

aaahhh bi gelse ben uykusuz kalmaya razıyım dayanırım canım çatlıcam artık böyle daha zor ya doğunca ay güldü ay ağladı ay uyudu derken geçiveriyo günler böyle hep kuruyosun kafanda şöylemi olcak böylemi olcak geceleri uyku diye bişey kalmadı zaten alıştım:1:

:1::1::1::1:kız allah seni tikicanmış bızımkıde ıkoncan oldu valla
arkadaşımın kızı var 4 yaşında onlara gıtcektım bız gıtmeden annesıne dıyomuşkı acaba
elif ne giydi:))çok guldum kızın nası dıkkatını çekmış
hayırlısıyla vaktıyle gelsın canım acele etme

ah kuzum geçıyo o gunlerde gerçı benım bebegım çok zor bı bebek deıldı çok şukur maşallah
hala da çok yaramaza deıl uykusu dzene gırdı koliği geçti gibi ama ılk gun kı zorluklar oluyo
hatta bana geçmıycek gıbı gelmıştı ama geçıyomuşkı 1.5 aydır yanlız bakabılıyorum
allah dağına gore kar verıyo canım senınde duzelır allah bebışlerımıze sağlık versın aminn

hadi inşş kusum daha cok varmı dogumu nasıl düşünüyosun rabbim yar ve yardımcın olsun inşşş :16: :16:
melikecim sağol canım iyiyiz çok şükür

erkek bebeğe bakmak zor yaa çok problemli oluyorlar canım Allah kolaylık versin
sağlıklı olsunlarda Rabbim anneye güç veriyor.
saol kusum evet ya şimdi malatyanın havasıda degişik nasıl giydircem bebegi bilmiom ben yanıyom onuda yanıyo sanıyoım terliyo emerken yazlıkla bırakıyom ama altı zıbın patikli olanlardan üstü gündüz kolsuz yada yarım kollu elleri ellik takılı aksamda uzun kollu yelegini giydiriyom hapşuruyo zaten üşüdügünde ne bilim erkek çocuk sıcaga gelmez diolar bende sastım napıcagımı benim oglum canım günde böle 4-5 saat beni ugrastırıyo emziriyom yokk uyumuyo vıyaklayıp duruyo artık acıkınca geceleri uyanırıyo beni o mutlu ediyo alışmaya calışıyoz işte kuzu huysuz oğlusumla saolasın canım benim :16: :16:
:1::1::1::1:kız allah seni tikicanmış bızımkıde ıkoncan oldu valla
arkadaşımın kızı var 4 yaşında onlara gıtcektım bız gıtmeden annesıne dıyomuşkı acaba
elif ne giydi:))çok guldum kızın nası dıkkatını çekmış
hayırlısıyla vaktıyle gelsın canım acele etme

ah kuzum geçıyo o gunlerde gerçı benım bebegım çok zor bı bebek deıldı çok şukur maşallah
hala da çok yaramaza deıl uykusu dzene gırdı koliği geçti gibi ama ılk gun kı zorluklar oluyo
hatta bana geçmıycek gıbı gelmıştı ama geçıyomuşkı 1.5 aydır yanlız bakabılıyorum
allah dağına gore kar verıyo canım senınde duzelır allah bebışlerımıze sağlık versın aminn

evet canım yaa darısıda bize olsun inşş annemde bugün adanaya gitcek birazdan bindircez aglıom sinirden :43: abimin kızı zatüre olmus gitmesi lazım bişide diemedim ama kızkardeşim yanımda kalıcak allahtan eşimede emniyet 10 gün dogum izni vermişti son iki günü kaldı göreve baslıcak gurbetlik zor :19: daha 5 yıl burdayız allah yar ve yardımcım olsun inşş:59:

hadi inşş kusum daha cok varmı dogumu nasıl düşünüyosun rabbim yar ve yardımcın olsun inşşş :16: :16:

saol kusum evet ya şimdi malatyanın havasıda degişik nasıl giydircem bebegi bilmiom ben yanıyom onuda yanıyo sanıyoım terliyo emerken yazlıkla bırakıyom ama altı zıbın patikli olanlardan üstü gündüz kolsuz yada yarım kollu elleri ellik takılı aksamda uzun kollu yelegini giydiriyom hapşuruyo zaten üşüdügünde ne bilim erkek çocuk sıcaga gelmez diolar bende sastım napıcagımı benim oglum canım günde böle 4-5 saat beni ugrastırıyo emziriyom yokk uyumuyo vıyaklayıp duruyo artık acıkınca geceleri uyanırıyo beni o mutlu ediyo alışmaya calışıyoz işte kuzu huysuz oğlusumla saolasın canım benim :16: :16:

evet canım yaa darısıda bize olsun inşş annemde bugün adanaya gitcek birazdan bindircez aglıom sinirden :43: abimin kızı zatüre olmus gitmesi lazım bişide diemedim ama kızkardeşim yanımda kalıcak allahtan eşimede emniyet 10 gün dogum izni vermişti son iki günü kaldı göreve baslıcak gurbetlik zor :19: daha 5 yıl burdayız allah yar ve yardımcım olsun inşş:59:

Allah yardımcımız olsun tatlım ama alışcaz gıydırme konusunda ben ızmırde otruyorum burası da çok sıcak oluyo
sadece bı çıtçıtlı badi giydiriyorum bıde çorap canım hapşurması uşumesınden deıl sağlıklı bebekler hapşururmuş
bende bu konuya çok takılıyodum kızım doğduğundan berı hapşuruyo gunde 5 10 defa arada uşuyebılırtabı ama
çokta gıydırme çocuk bunalırsada huysuzlanır bende ılk başlarda bılemıyodum ama ınsan bı sure sonra çocugunun
huyunu anlıyo bıde allah kolaylığını verıyo bende nasıl yaparım yanlız dıyodum annemleyken ama yapılıyomuş:)eşınde yardımcı
olur canım sana ustesınden gelırsınız çokta gozumuzde buyutmeyelım herkes çocuk buyutuyo benım annem ablamı 15 yaşında doğurmuş
ve kımsede yokmuş yanında onları duşununce bızım ımkanımız çok sana kolay gelsın canım optum emir kaanıda:))

kızlarr kızımı bugun verem aşısı yaptırdık uç tane vuruluyo bı kolada 2 de bacaktan
bu aşı ateş yapabılıyomuş gıtmeden calpol verdım şurup geldıkten 2 saat sonra yıne verdım
kızım dırayetlı maşallah pek ağlamadı kızımdan once bı bebek oldu aşı o çok ağladı
ama kızım azcık ağladı sustu bıde ben tutuyorum kızımı eşım heemen kaçıyo:))
genelde anneler duramazmış ama bızde ben duruyom eşım kaçıyo ana kız pek cesaretliyiz:))
şimdi uyudu meleğim:))

canım sen nasıl giyiniyorsan bebeğinide birer kat fazla giydirecekmişsin ilk 3 ayında. nette uzman doktordan dinlemiştim.
emerken terlemesi normal canım özellikle kafası değil mi? benim oğlumda çok terlerdi kış olmasına rağmen halada terliyor emerken.
uyandığında terliyse sırtına mendil yada küçük havlu koy melikecim kat kat giyidrme terleyen bebek çabuk hasta olur derler ki oranın sıcağını görüyorum hava durumu haberlerinde isilik olur yavrucak çok sıcakta.
bebeğin bulunduğu ortamın 18 le 24 derece olması gerekirmiş ama nerde yazın zor.
birde canım ben eldiven hiç kullanmadım kış olmasına rağmen. bence gerek yok tırnaklarını kes ellerden üşümezmiş bebekler bana doktorum söylemişti
sıcaktan bunalıyordur o da canım hemde çevreye hayata alışmaya çalışıyordur annesi :nazar::nazar::nazar:

günaydın arkadaşlar bugün yola çıkıyoruz.biraz rahatsızım ama bakalım nasıl bir tatil olcak haftasonuna gelmiş olucam inşallah.avşa adasına gidiyoruz bakalım nasıl olacak öptüm hepinizi bebişlerini:)))

günaydın arkadaşlar bugün yola çıkıyoruz.biraz rahatsızım ama bakalım nasıl bir tatil olcak haftasonuna gelmiş olucam inşallah.avşa adasına gidiyoruz bakalım nasıl olacak öptüm hepinizi bebişlerini:)))

ayy ıyı tatıler tatlım gıt geld ebızede anlat bende acayıp tatıle gıdesım var begenırsen orayıda gıdcemız yerlerın arasına koyarım:)daha doğrusu gıtmek ıstedıgım

selamlar artık kimseler gelmez oldu

alevcim iyi tatiller canım
eşim bu sene tatile çok gitmek istedi ama bu huysuz oğlanla biraz zor dedim seneye inşallah

off çok sıkıcı geçiyor günlerim hava çok sıcak ya evdeyiz ya apartmanın önündeyiz :37:
zaten dışarı çıksakta gezemiyoruzki sıcaktan ancak avm paklıyor bizi :19:

merhabalar :3:ben de 2009da evlendim.çok şükür evliliğim çok güzel gidiyor.bebek sahibi olmak istiyoruz ama henüz nasip olmadı.tedavi sürecine geçtik inşallah en kısa zamanda 3 kişi oluruz

green çok sevındım doktor bulmana herşeyde bı hayır vardır unutma canım
derya kocaman olmuş maşallah oğluşuna:))
şeyma senın ıçınde başladı koşuşturma kıznı op kokla otur:))zira ben
oyle yapıyorum melıke naptı acaba ıyıdır ınşallah
bu arada doğum konusundada ben sezeryan oldum çok memnun kaldım
tabı bu ıyı bışey deıl normal ıstemıştım bende hep ama benım ıçın boylesı hayırlıymış
hıç acı sancı hıssetmedım desem yerıdır oncesıde sonrasıda ıyıydı.herkes ıçın hayırlısı
canlarr optum sızıı

sorma zehracım uykusuz her gece şarkısınıı kendime armağan ediyorum :1:

slm canlarım hiç vaktim yok inanki sanırım seymoşda dogum yapmış onunda kuzusu hayırlı ugurlu olsun daırısı diger dogum yapacak olan arkadaslara ve bebiş isteyen arkadaslarımıza olsun bende 1 temmuzda dogum yaptım spinal yöntemle:nazar: :emir_bebek: :69: dikiş acım gecmedi bide bebiş çok küçük ilgisiz olmuyo sarılık olmayalım die ugrasıyoz sütüm daha yeni yeni geliyo bakalım dua edin bize olurmu teyzeleri yine fırsat buldukca gelmeye calışıcam cok öptüm sizi :29: :38: :38:

eheheh bulamassın vakit tabüyküü

yafrular durmuyorkii:))

sağol cnm aminn allah hepimizin yavrularınıı hayırlı etsinn oğluşun nasılll :)

hayırlısı olsun tatlım çok sevindim canım benim

teşekkür ederim gülcancım allah sanadaa nasip etsin cnm

iyi tatiller cnm

bol bol gez tadınıı çıkar

kızlar netee artık eskisi gibi giremiyorum malumm ev yoğunn kızım geceleri uyumuyor filan derken

zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bileee

vakit buldukça girmeye çalışıyorum hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz

Back
X