- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
olurmu hiç ablacımm buyurr ya engin tecrübelerinden yararlanalım bizdeee
melike uykusu kaçıp canısıkılanlar bu aralar bomboş ....kaç gecelerdir bakıyorum kimseler uğramıyor nedense....neyse ki seninle burada rastlaştık...
evet canım ögretmen olanlar cok yogunmuş bosver yaa sende kendine baska arkadas bul valla bitane olsun daim olsunn:13:
iste benim derdimde bu ya
bir tane arkadasim olsun has olsun arada gelsin cay icelim ben ona sofralar kurayim
eslerimizi cekislirelim dedi kodu yapalim bir bucuk yildir tek arkadasim kapimi calan kayin validemdi
eh arada insan kayinvalidesini cekistirecek birinede igtiyac duyuyor degil mi:)
kızlar eşim hadi yatalım kalk diyooo ben cıkıyorum yarın sabah görüşmek dilegiyel hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalarrr siz devam edin bacılarrrr hepinizi cok öptüm rabbime emanet olun emiiiiii
iyi gecelr canım sana
git tabiki canım kafan açılır birazda olsa buarada eşin ne işle meşgul çok yoğun çalışıyor mu canım?
hiç çıkmak istemezdim ama benimki bekliyo hadi yatalım diyo allahım hi bensiz yatamıyo napcem ben bu koca bebekle bilmiyomkiiiii:18:
turab İzmir den sevgiler yolluyorum sana öncelikle..
bebişini güle güle büyüt...şunu bil ki O senin en güzel canyoldaşın....
esim makina muhendisi isi cok yogun sayilmaz ama bebek dogunca esle paylasimlar azaliyor bence
kendisi arkadasa ihtiyac duymaz hic, mantik adamidir o
beni anlayamiyor zaten.
bu ap ayri bir mesele
sorunlarimla sizi daraltmak istemem
esim bana arkadaslik yapar umidi kalmadi artik ,o ilk yildi. O ayri dunyalarda simdi okumasi gereken kitaplari var, sonra memleket meseleleri....
tesekkurler toprak:) bilmukabele...
ama kiziminda ruh sagligi yerinde bir anneye ihtiyaci var.
sorunlarınla bizi daraltmıyorsun canım bu konuda rahat ol sen...aslında bebiş olunca paylaşımın artması lazım ama dur bakalım bizler bebek olursa nasıl olacağız:26:eşinle bu sıkıntını paylaşsaydın keşke canım ya belki mantığı bırakıp biraz sana odaklanırdı birde bebek olunca sen bunalıma mı girdin yoksa güzel anneo da olabilir canım gayet normal ama geçici bir problem bence canını okadar sıkma rabbim yardım eder elbette bitanem
turab izmir in neresindensin.....
bu arada çoook şanslısın ki bir kızın var.......belki bu günlerde bu aylarda senin dilinden halinden anlayamıyor ama, güzel günler çok uzak değil.....biraz büyüsün de gör bak sana hiç kimseyi aratmayacak.....hayatının her anını dolduracak....biraz sabır......
esim makina muhendisi isi cok yogun sayilmaz ama bebek dogunca esle paylasimlar azaliyor bence
kendisi arkadasa ihtiyac duymaz hic, mantik adamidir o
beni anlayamiyor zaten.
bu ap ayri bir mesele
sorunlarimla sizi daraltmak istemem
esim bana arkadaslik yapar umidi kalmadi artik ,o ilk yildi. O ayri dunyalarda simdi okumasi gereken kitaplari var, sonra memleket meseleleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?