- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
ahh canım bilmiyomki ben bi düşük yaptım tam bi yıl gecti daha tık yok bende de yumurtam tembel cıktı doktorda klomen verdi aldım ilk defa bu ay bakalım nolucak canım herseyin hayırlısııı
ıyı agrı yapıyoo klomende yumurtalar uyarılıyoya adett sancısı gıbııı ... ıyı beklemısınzz benım kyınvaldmler hemen senemm dolmadan dr gıttık nıye olmuyoo..tedavıler rahım flımıı asılamalarr ..
at tabe bacımmm allahtan umut kesilmezmiş napalım biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbime kalmış gariii hakkımızda herzaman herseyin hayırlısı olsun inşallahhh
ıyı agrı yapıyoo klomende yumurtalar uyarılıyoya adett sancısı gıbııı ... ıyı beklemısınzz benım kyınvaldmler hemen senemm dolmadan dr gıttık nıye olmuyoo..tedavıler rahım flımıı asılamalarr ..
ahh canım benim yaa dile kolay 15 ay oldu bak olmayınca olmuyo bacım napalım allah saglık huzur agız tadı versin baska dert vermesin kusumm
aynen canım tedbirimizi alalım takdiri rabbimizin artık ne derse o
slm bende 2009 haziranda evlendim
Bugun ilk kez evliligimi sorguladim hatamiydi diye 4,5 aylik kizim yataginda misil misil uyurken.
Bugun ilk kez evliligimi sorguladim hatamiydi diye 4,5 aylik kizim yataginda misil misil uyurken.ıyı gecelr canım nıye oyle dusunuysn bak ne guzel allah evlatta vermıs...
Bugun ilk kez evliligimi sorguladim hatamiydi diye 4,5 aylik kizim yataginda misil misil uyurken.
nereden baslasam
gecenin bu saatinde insanin derdini dinleyecek birini bulmasi ne guzel
evliligim beni coooook yanlizlastirdi
problemin kaynagi bu
sanki dilini bilmedigim bir ulkede yasarmis gibiyim
oyle bir semtte oturuyorum ki bir bucuk yildir bu evde oturmama ragmen ilk kez karsilastigim ust kat komsumuz bebgin burada mi dogdu diye soruyor
arkadaslarimin hepsi okudugum sehirde yada memlekette kaldi
ve daha bihsuru sey
sizin sohbeti boldum arkadaslar kusura bakmayin
3 haftadir hem hava sartlari hem isteksizlik yuzunden disari cikmamistik
bugn kizimi alip bir alisveris merkezine gittim yalniz yalniz
cok dokndu bana
emzirme odasina giren cikan bebkli annler vardi hepsinin yaninda anneleri
yalniz basima oturup birseyler atistirdim dolastim cok dolmusum yani bugun kendime acidim ben nerde hata yaptim dedim
evlenmeden onceki gunlerimi ariyorum
selam kızlar.....ii geceler......hoş sohbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?