- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
evetttt 2009 da evlendik şimdi neler yapıyoruz bakalım hadi hep beraber paylaşalım arkadaşlarrr......:asigim: :lepi:
anneler 9 ay önde oluyorlarmış evlat sevgisinde.....zira bebek anne karnına düştüğünde anne sevgisi başlıyormuş babalarda doğduğunda kucağına aldığında baba sevgisi başlıyormuş....eşin daha babalığa tam adapte olamamıştır kanımca....
su akar yolunu bulurmuş bu nedenle zaman sadece zaman ve bolca sabır......:26:
selam canım hosbulduk nasılsınhoşgeldin severhan......
turab ben karşıyaka da oturuyorum.....benimde dünyalar tatlısı 3 yaşında bir kız toruncuğum var.....allah cümlesini ömürlü ve sağlıklı etsin....
tam tersi esim babaligi abartiyor
bebek dogdu ben ucuncu kisi oldum benimle sirf baba olmak icin evlendigini dusunuyorum.
hayallerinde bile surekli "kizim ve ben" cumleleri var.
izin versem onunla yatacak bunun icinde biraz buyumesini bekliyor.
bu arada esim 40 yasinda baba oldu ve cock hastasi.
ne güzel işte turab......sen de bu durumdan kendine mutluluk çıkartabilmelisin....eşin kızının babası sen de Annesisin var mı bundan daha güzel birşey.....rabbim nasip etmiş bu yüce duyguyu tattırmış size....kızınızla herşeyin tadına varın, onun her anını dolu dolu yaşayın lütfen......yıllar o kadar çabuk geçecek ki sizlerde inanamayacaksınız.....[/QU
haklisiniz esimin kizima buyuk ilgi duymasi guzel bisey sadece zaman zaman beni disarda birakmasi canimi sıkıyor.
iyiki sizinle karsilastim yoksa izmir icin ucak biletlerine bakiyordum:) 3 gun kafa dagıtmak ıcın yani bayramı beklemek en iyisi herhalde.
ne demek sorunlarınla elbette ki ilgilenirim.....hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı yollardan geçiyoruz.....hayat yolu uzun bir maraton.....elbetteki inişli ve çıkışlı....biliyormusun ki turab ben şimdi yıllarca üzüldüğüm şeylere dönüp baktığımda ne kadar da kendimi yıpratmışım diyip üzüldüklerime üzülüyorum....siz gençler lütfen hayatın tadına varın gençliğinizin kıymetini bilin zira insan hayatında bir kez Bahar açıyor o da GENÇLİK......
sıze ozelden bır mesaj yazabılırmıyım eger basarabılırsem
cunkı daha once hıc denemedım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?