• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canımm bende ıst dogdum buyudum unıv okudum aıledemde okumus kulturlu kardesım dr cokk rahatt bı bekarlıgım var unıv sehır dısında okudum esımlede 3 ayda tanıstık evlendıkk.. ama esım cokk kıskanc markete bıle tek cıkmıyrm bebegımızde olmadı donem donem dıye dusunuyrm bunuda atlatacagıma ınanıyrm sende zamana bırak sımdı yenı dogum yaptıgın ıcınde aklın karmakarısktır esını bebegınıı cook sev en azından yarın otekı gun bebegın asısı okulu ıhtıyacları yakında cevre edınırsın uzulem kendınıı sutun kacarr bakk..

:) cok haklisin boyle olunca kaciyor sut O da beni yalniz birakiyor:)
evet bende o gunleri bekliyorum moralimi duzelttiniz arkadaslar sagolun

sizin sohbeti boldum arkadaslar kusura bakmayin
3 haftadir hem hava sartlari hem isteksizlik yuzunden disari cikmamistik
bugn kizimi alip bir alisveris merkezine gittim yalniz yalniz
cok dokndu bana
emzirme odasina giren cikan bebkli annler vardi hepsinin yaninda anneleri
yalniz basima oturup birseyler atistirdim dolastim cok dolmusum yani bugun kendime acidim ben nerde hata yaptim dedim
evlenmeden onceki gunlerimi ariyorum

ne sohbet bölmesi öyle şeymi olur canım...insan zamanla herşeye alışıyor evlilikte bunları gerektiriyor üzme sen canını bak bebişinde etkilenir senden taman annesi:70:

canım öğretmensin galiba en azından işyerinden arkadaşın ve çevren olur ya takma bukadar kafana rabbim başka büyük dert vermesin yav:71:

evet ingilizce ogretmeniyim ben gecen yil ilk yilimdi bir yil calistim simdi evdeyim bebekle
ogretmen arkadaslarimi aramaktan medet ummaktan bitap dustum
artik umidimi kestim sirtimi dondum onlarada kizginim
cok mesguller tabi anliyorum derhane ogretmeni olmak yogun yorucu

evet ingilizce ogretmeniyim ben gecen yil ilk yilimdi bir yil calistim simdi evdeyim bebekle

insan ne kadar yorucu calışıyoda olsa arkadasını ziyaret etmeli bence canım bak en azından onlarda biliyodur halini ama:44:

devlet kadrosu olmayınca daha yoğun oluyorlardır tabiki canım özelde ama bu seni aramamaları anlamına gelmiyor onlarda ayıp etmiş ama takma ya kafana...aman ben eşimin iş arkadaşlarını tanışmak için çağırdımda naptım sanki beni yeni tanıyan kişiler arkamdan bir çuval dedikodumu etmişler insanlara insan gibi davranmak yaramıyor bende yalnızım dedim tanışalım gider geliriz dedim ama herkes bir alem artık kafama bile takmıyorum ya sende takma boşverrr...:70:

tşklerrr melike.....ben iyiyim sizler nasılsınız....uykusu kaçanlarda selam verip yazmıştım kimse olmayınca buraya girmiş bulundum....:3:

çok iyi yaptın bacım gel herzaman sohbete bende iyiyim canım cok sükür heyecanla günümü bekliyorum 6 günüm kaldı bakalım hayırlısıyla inşallah hamile haberimi vermeyi nasip eder rabbim nolur bana dua edin olurmuuu:29: :emir_bebek: :16:

burdayim burda
hepinize cok tesekkurler arkadaslaar
arkadaslarim damdan dusmedikleri icin dusenin halini anlamiyorlar
belki birzamanlar bende oradan oraya kosarken birileri bir yerlerde yalnizdi ve ben ihmal ettim
simdi onun acisi cikiyordur
herkes telefon rehberini arada bir gozden gecirmeli bence
bayramda izmire gidecegim annemin babamin yanina o gunleri bekliyorum insaallah hersey yoluna girer:)

burdayim burda
belki birzamanlar bende oradan oraya kosarken birileri bir yerlerde yalnizdi ve ben ihmal ettim
bayramda izmire gidecegim annemin babamin yanina o gunleri bekliyorum insaallah hersey yoluna girer:)

git tabiki canım kafan açılır birazda olsa buarada eşin ne işle meşgul çok yoğun çalışıyor mu canım?

yeni gelinlerin içinde bir eski gelin olmalı demi kızlar......yaşanmışlıklarımdan yararlanmak isterseniz emrinize amadeyim......:16:

kızlarrr can sıkmaya degmez kendımıızıı uzuyorz sonra kıme ne oluyoo yıne olan bıze oluyooo yanlısmıyımm...

Son düzenleme:
burdayim burda

evet canım ögretmen olanlar cok yogunmuş bosver yaa sende kendine baska arkadas bul valla bitane olsun daim olsunn:13: :16:

Back