2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın iyi öğlenler bayanlar.........benden sonra bayağı konuşmuşsunuz okuyamadım hepsini gününün güzel olsun

iyiyim cnm benimde topik varda ordakilere cvp yazıyordum :) hepiniz hşg. kızlarrrrr .......

bende iyiyim kızlar benimde çarşıya çıkmam lazım bi bakayım dedim. sol bacağım feci ağrıyor. iki gün önce damar damar üstüne gelir ya öyle bi ağrı hissettim aniden, dün sabah bi uyandım kalçama ve basenime filan vurmuş ağrı. topallıyorum bildiğiniz bunu da her zamanki gibi acaba hamilemiyim?e bağlıyorum :)

günaydın kızlar ben yokken güzel sohbetler olmuş nasılsınız?

çarşıdan bir şey alırsan benim topiğe beklerim resimlerini cnm :)))

geçmiş olsun canım umarım kötü bişey olmaz.ya bende adet dönemimdeyim yarın sonuncu gün olucak sogan kürü yapmıştımda faydasını göremedim acaba tekrardan yapsammı diyorum kararsızım?

ay cnm çok takma geçmiş olsun herşeyi hamileliğe bağlamaktan helak olduk zaten :)))

gunaydın kızlarrrr gelıncıklerr haydı temızlığe ben bugun halı sılcemde ayıptır soylemesı bayram temızlığıgerçı bayramda evde olmuyoz ama evımız temız dursun..şeymacım sen naptın dun benden sonrada epeyce konuşulmuş hepsını okudum naptın nası gıdıyo adet durakladımı devam edıyomu hayatım

çarşıdan bir şey alırsan benim topiğe beklerim resimlerini cnm :)))

tamam tatlım eklerim :) gerçi mesaj sayım 100 olmadı ama olur bugün herhalde.

geçmiş olsun canım umarım kötü bişey olmaz.ya bende adet dönemimdeyim yarın sonuncu gün olucak sogan kürü yapmıştımda faydasını göremedim acaba tekrardan yapsammı diyorum kararsızım?

sağol canım inş. soğan kürünü bilmiyorum benim ilk denemelerim daha. umarım işe yarıyordur kavuşursun bebeğine.

ay cnm çok takma geçmiş olsun herşeyi hamileliğe bağlamaktan helak olduk zaten :)))

sağol canm, takma diyorum kendime bende ama

adet yok ortadaaaaaa :)))))) iyi valla çamaşır yıkatıyorum alışverişten bişiyler almıştım kıyafet kozmetik vs. onları foto çekiyorum topiğime ekliyicem :))) sen nasılsın cnm

ben alışverişe kaçıyorum

güle güle cnm ohh doldur sepetii:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…