• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

slm.arkadaşlar hamile olanları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin,tedaviye başlayanlarında allah yardımcısı olsun.bende bugün iğnelere başladım,allah hepimizinde hakkında hayırlısını versin,birbirimize bolca dua edelim.

slm.arkadaşlar hamile olanları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin,tedaviye başlayanlarında allah yardımcısı olsun.bende bugün iğnelere başladım,allah hepimizinde hakkında hayırlısını versin,birbirimize bolca dua edelim.

papatyacım tedavin hayırlı olsun canım, uzun protokolmü seninki?

selam kizlar size bi sorum olcak ben bu ayin 15 de lucrin inesine basliycam doktorum ya göbek yada kol dedi siz neyi tafsiye edersiniz??ß

7106 papatya hadi hayırlı olsun insallah güzel haberlerini alırız. ben mi yanılıyorum yoksa yanlış mı gördüm, daha önce bir denemen var mıydı? öyle bir yazını gördüm sanki?
asuman benim tavsiyem kesinlikle göbekten. koldan yapılana hiç güvenmiyorum nedense. göbekten olunca yumurtalara daha rahat ulasıyor ilaç etkisi daha hızlı oluyor. türkiyeye geldin mi bu arada? mayada baslıyorsun dimi tedavine? insallah sende güzel sonuclarla dönersin evine. allah isteyen herkesin yanında olsun, herkesi bebeklerine kavustursun insallah.

7106 papatya hadi hayırlı olsun insallah güzel haberlerini alırız. ben mi yanılıyorum yoksa yanlış mı gördüm, daha önce bir denemen var mıydı? öyle bir yazını gördüm sanki?
asuman benim tavsiyem kesinlikle göbekten. koldan yapılana hiç güvenmiyorum nedense. göbekten olunca yumurtalara daha rahat ulasıyor ilaç etkisi daha hızlı oluyor. türkiyeye geldin mi bu arada? mayada baslıyorsun dimi tedavine? insallah sende güzel sonuclarla dönersin evine. allah isteyen herkesin yanında olsun, herkesi bebeklerine kavustursun insallah.

bende öyle düsündüm ama fikir edinmek istedim bu ocak31 de insallah gelcem canim,evet mayada tedavi olcam sen hangi merkezde tedavi oldun???

ben de maya da oldum gectiğimiz kasımda. bence memnun kalacaksın. insallah sana da orası şans getirir.

ya leftere sımdı senın sonuclarına baktım bızım hcg degerlerımız cok benzıo benımde 9.gun 55 11.gun 103 13.gun 234 15.gun 633 senınkıler ıkız benımde ıkız olma ıhtımalı var mı?ayy cok benzıoruz senın söledıgın belırtıler aynı ve baska bı rahatsızlıgım yok bende 19unda gıtcem kese gormeye cok heyecanlandım sımdı kaydirigubbakcemile2 kafamçokkarıştı

ebi gercekten neredeyse aynı değerlere sahipmişiz :):) ayyy şimdi sana ayın ondokuzu gelmek bilmez ha :D bakalım seninkiler bir süpriz yapacakmı annelerine. vallah doktor ikiz derse hiç sasırma. ben cok sasırmıştım . gerci şimdi ikizlerimden biri tehlikede görünüyor. bende ayın 14ünü bekliyorum. insallah onda da bir sorun yoktur. aynı sekilde senin de saglıkla hayırlısıyla ilerler insallah. belirtiler hala cok yogun değil ya da ben alıştım :) cok bi mide bulantısı yok. uyku yapıyor ama. bu hafta da korkunc bir mide yanması başladı. bu arada merak ettim, senin son adet tarihin ne? dogumlarımız peşpeşe olacak sanırım :) ayın19unda mutlaka haber ver. bende merak ettim. allah bizlere de isteyenlere de saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

leftere teşekkür ederim inşallah hepimizinde hayırlısıyla olur,evet 2 mikrom var .allah tüm isteyenlere içindede bizlere versin.

turtemcim öncelikle hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider. uzun zamandır bu başlığa yazmamıştım ama senin yazını görünce dayanamadım. bende etlikte yaptırdım tüp bebek işlemlerini biliyorsun oranın ortamını çok çok iyi biliyorum bende senin gibi gördüğüm konuştugum bazı insanlara çok üzülürdüm hatta aynı senin gibi benden önce onların olsun derdim ama Allah bana öyle bir dert verdiki işlemler ve hamilelik boyunca sadece kendimi düşünmem gerektiğini anladım. seni çok iyi anlıyorum ortamı bilen biri olarak ama lütfen önce kendini düşün ve geri kalan herşeyi Allaha havale et. bende ordaki hastaları durumlarını kendime çok dert etmiştim ama unutma senin tek düşünmen gereken kendinsin.duaların öncelikle kendine olsun. bu arada bilmeyen arkadaşlar için ben bebeklerimi kaybettim maalesef.ağır bir düşük yaşadım ve yeni yeni toparlanmaya başlıyorum. çektiğiniz sıkıntıları çok iyi bilen biri olarak dilerim herşey gönlünüzce olur hamile kalıp devamında bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

çok geçmiş olsun kendine iyibak hayırlısı böyleymiş diye düşün

canım cok ılgınc yaa bende de aman aman hamıle belırtılerı yok.ama uykum var ve wc sorunu var.benım son adetım 8 aralık nasıl hesaplıolar.yumurta toplamaya göremi yoksa transfere göremi hesaplıolar gebelıgı.bıde bende ara ara yanma oluyo ama ne ıle alakalı cözemedım bı gelıo bı gıdıo.az su ıcınce mı oluyo cozemedım.ıns sen ıkısınıde gorursun saglıkla buyuyolardır.allah sana bagıslasın bebıslerını canım opuyorumnanaktan

ebi yine normal hesaplıyorsun hamileliğini. san adet tarihin senin hamileliliğinin ilk günü oluyor. yani sen şimdi 4hafta 5 günlük hamile oluyorsun. benim son adet de 8 kasımdı :) bir ay arayla kavusuruz insallah. yanma midende mi idrar da mı oluyo. eğer idrar da oluyorsa doktora söyle mutlaka, iltihap olabilir. mide yanmasıysa eğer alışmaya bak bütün hamilelik boyunca oluyormuş :(
papatya inşallah bu sefer olur, sende bu sene anne olursun inşallah

arkadaşlar mrb,
sizlere bir şey sormak istiyorum, tecrübeli arkadaşlar lüpptenn yardım :))

bugün mikro transferimin (pgt ile yapıldı) 9. günü , ben 25 günde bir adet oluyorum çok garip ama 3 gün önce yani 7 ocak normal şartlarda olmam gereken adet tarihimdi, karnım ağrıdı aynı ağrı kesin olucam dedim ama olmadım, yanlız hiç bir hamilelik belirtiside yok,(göğüslerde hassasiyet vs.) ve ayrıca vajinal jel kullanıyorum parça halinde arada geliyor ve nadiren gelen parçalarda pembelik oluyor, sizce bu adet belirtisimi? yada aynı sorunla karşılaşan oldumu aranızda,

Merhaba arkadaslar ben tüp bebek tedavisine hep olumlu bakıyordum. Olacagına inanıyor bu yüzdende kendimi hiç üzmüyorum.Ama birkaç gündür iççim içmi yiyor .tutmaz diye korku girdi moralim bozuluyor .Aslında böyle degildim ama bir sorunum var.Eşim hergün beni cok üzüüyor sebepsiz hep benle tartısıyor...Çocukca sakalar yapıyor neredeyse hergün yalvarıyorum lütfen beni üzme helede su tedaviye baslıyoruz . stresden uzak tut bizi diyorum. bu seferde duygu sömürüsü yapma dior.Aradan bir iki saat geçince pişman oluyor ama bende bu seyleri kaldıramıyorum.Bugün yengesini davet etmiştik onların yanında bana sebepsiz kızdı bende mutfakta böyle yapma dedim... neredeyse beni dövecektiii. Milletin içinde suratını döktü sebepsiz olay cıkartıyor sürekli üzüyor sonrada pişman oluyor.... ben bu üzüntüyle tüp bebege nasıl baslarım .çok moralim bozuk arkadaslar anlatacak kimsem yok burada rahatlamak istedim ... 1.5 sendedir evliyim ama hergün üzüntü bu sebepten dolayıda dheam yüksek cıkıyor eşimede diyince üzme die duygu sömürüsü yapma dior... inanın arkadaslar cok kötüyüm eşimde problem olmamıs olsaydı onu bırakacaktım ayrılacaktım , bu bebek mevzusu yüzünden onu bırakamıyorum onun için üzülüyorum , ama o hergün beni üüzüyor ne yapacagımı sasırdım.Allah bana yardım etsin... :(

canım üzme kendini alttan al belkide oda bugünlerde sitrese girmiştir.çok önemli dönemdesin,allah hepimizin yüzünü güldürsün.

canım diyecemki bu dönem için strese girmiş. sadece bu dönem için degil evlendikdigimizdeN beri böyle ben alttan akdıkca iyice üzülüyorum neyapacagımı sasırdım... inşallah cnm Allah hepimizin yüzünü güldürür... AMıN

turtem cok üzüldüm anlattıklarına. ve umarım kırılmazsın ama eşine de cok kızdım. diycem ki ona durumu anlat, strestten uzak olman gerektiğini falan... ama anlatmışsın zaten ve seni duygu sömürüsü yapmakla suclamış. bunun daha hormon alımı var, onu gectim hamileliğin var. senin şimdi yaklasık 10 ay her tür duygusal dalgalanmaların olacak. onun seni el üstünde tutması gerek. ve senin bu duruma bir care bulman lazım. ben tabi eşini, ilişkilerinizi bilmiyorum ama kendi ailenden, arkadaslarından veya esinin ailesinden anlaştıgın kişilerden destek al bence. ve eşinin söylediklerini yaptıklarını hiç kaale alma. şimdi tek bir seye odaklan. bebeklerine.. düşünmen gereken eşinin sana ne yaptıgı değil, senin en iyi nasıl moralli kalacagın. bu yüzden o seni şımartmıyorsa sen kendini şımart. gereksiz yere seni üzdüğünde duyma bile. ve kafanda şüphe olmasın tutarmı tutmaz mı diye. süphe cok tehlikeli. hiç canını sıkmamaya calış. hele hayırlısıyla hamile kal, ilk üç ayını atlat ondan sonra intikamını alırsın. şimdilik ileriye at içindeki sıkıntıları:)

Back