senin uzun protokolmü ?
benimde mıcrodoz kısa protokol sizden tek fark hem kalçadan hem göbekten ignem var. Salı günü gidecegim bende kont. Bakalım ne dicekler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin uzun protokolmü ?
slm.arkadaşlar hamile olanları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin,tedaviye başlayanlarında allah yardımcısı olsun.bende bugün iğnelere başladım,allah hepimizinde hakkında hayırlısını versin,birbirimize bolca dua edelim.
7106 papatya hadi hayırlı olsun insallah güzel haberlerini alırız. ben mi yanılıyorum yoksa yanlış mı gördüm, daha önce bir denemen var mıydı? öyle bir yazını gördüm sanki?
asuman benim tavsiyem kesinlikle göbekten. koldan yapılana hiç güvenmiyorum nedense. göbekten olunca yumurtalara daha rahat ulasıyor ilaç etkisi daha hızlı oluyor. türkiyeye geldin mi bu arada? mayada baslıyorsun dimi tedavine? insallah sende güzel sonuclarla dönersin evine. allah isteyen herkesin yanında olsun, herkesi bebeklerine kavustursun insallah.
papatyacım tedavin hayırlı olsun canım, uzun protokolmü seninki?
7106 papatya hadi hayırlı olsun insallah güzel haberlerini alırız. ben mi yanılıyorum yoksa yanlış mı gördüm, daha önce bir denemen var mıydı? öyle bir yazını gördüm sanki?
asuman benim tavsiyem kesinlikle göbekten. koldan yapılana hiç güvenmiyorum nedense. göbekten olunca yumurtalara daha rahat ulasıyor ilaç etkisi daha hızlı oluyor. türkiyeye geldin mi bu arada? mayada baslıyorsun dimi tedavine? insallah sende güzel sonuclarla dönersin evine. allah isteyen herkesin yanında olsun, herkesi bebeklerine kavustursun insallah.
turtemcim öncelikle hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider. uzun zamandır bu başlığa yazmamıştım ama senin yazını görünce dayanamadım. bende etlikte yaptırdım tüp bebek işlemlerini biliyorsun oranın ortamını çok çok iyi biliyorum bende senin gibi gördüğüm konuştugum bazı insanlara çok üzülürdüm hatta aynı senin gibi benden önce onların olsun derdim ama Allah bana öyle bir dert verdiki işlemler ve hamilelik boyunca sadece kendimi düşünmem gerektiğini anladım. seni çok iyi anlıyorum ortamı bilen biri olarak ama lütfen önce kendini düşün ve geri kalan herşeyi Allaha havale et. bende ordaki hastaları durumlarını kendime çok dert etmiştim ama unutma senin tek düşünmen gereken kendinsin.duaların öncelikle kendine olsun. bu arada bilmeyen arkadaşlar için ben bebeklerimi kaybettim maalesef.ağır bir düşük yaşadım ve yeni yeni toparlanmaya başlıyorum. çektiğiniz sıkıntıları çok iyi bilen biri olarak dilerim herşey gönlünüzce olur hamile kalıp devamında bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.