Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bademir ve piskedi tekrardan merhaba bende adetin 2, günü(ayın 10 u gi) ignelere baslarım büyük ihtimalle , birbirimizi görürüz...
nihayet gelebildim bende.bademir bende bu gün hastanedeydim senle karşılaşmışızdır muhtemelen.cumaya gidicem bende.10 gün civarında yumurtalar toplanır sanırım 14 yumurtam var ve gelişimleri güzel umarım bi aksilik çıkmaz.sen beni msn ye eklesene piskedi_06@hotmail
benim kısa protokol olacak , bugün adet oldum yarın giidecegim bakalım ne diyecekler.Ben bugün lucrine başladım cumada göbekten ve kalçadan başlıcagım haftaya slıda kontrole gideceğim inş. ogün görüşürüz orda. Turtem senin uzun protokol mü?
inşallah cnm ... evet bugünbaya işi hallettim evden 7 de cıktım öglen 2,5 giibi geldimm cok yoruldum. bu arada kızlar sizin hamilelik dönemi nasıl gidiyor .İnşallah hayırlısıyla b dönemleride geçirip bebekleri kucagınıza alırsnınz ... darısıda bizlere dualarım hep sizinle. Benn etlige gidiyorum , oraya sanırım cankırıdan 3 akraba geliyor tarlalarını satıp gelmişler , 3 de tüp bebek yaptırıyorlar köyden geliyorlar fazla bilgileri yok , birinin 4 sendeir birinin 3 birininnde 2 senedir olmuyormus.Allah onlarada yardım etsin .Allaha dua ediyorum herkes için bazen esimlede konusuyorum diyorumki bizden önce inşallah onlara nasip olur onları görünce cok üzülüyorum. kendime bukadar üzülmüyorum Allah büyük...Allah bütün isteyenlere nasip eder inşallahh...