- 5 Ocak 2009
- 380
- 5
- 116
canım erken tabi ama cok ufacık hisler zaten benim hissettiklerim. gece yatınca oluyor özellikle. ne güzel inşallah senin de bulantısız gecer hamileliğin. duyduguma göre cok korkunc bişeymiş bu bulantı. ben de iki üç kez ancak oldu. iştah artışı normal. ama dikkatli git. ilk iki ay kilo alımı istemiyor doktorlar. sonra da hafta da 450. gr. alman gerekiyormuş. süt iç mutlaka, ve protein cok tüketmelisin. düşük riskini en çok azaltan şey proteinmiş. portakalını eksik etme ve bol yeşillik de ye. tatlı hiç yemeyin diyorlar. ben cok dikkat etmeye calışıyorum. ama o kadar çok uyuyorum ki uyumaktan yemek düzenim çok bozuk halbuki düzenli yemek cok önemliymiş. bugün saat 15:00 e kadar hiçbir güç beni yataktan kaldıramadı mesela. kahvaltıyı ikindiyle yaptım :)) inşallah bizler hayırlısıyla saglıkla doğum yaparız, tedavi olan arkadaşlarımızda saglıkla hayırlısıyla buradan hamileyim diye bize müjdelerini verirler canım ya.ben de senin haberleri bekliyorum. yarın inşallah güzel haberlerle gelirim.