• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

marall üç gün sonra sonuc alıcan o zaman? insallah güzel sonuc alırsın bizlerle de paylaş. canım belirti konusuna gelince inan ki öyle ahım şahım belirti olmuyor. hastalık belirtilerinin aynısı, işte karın agrısı falan oluyor biraz. belirtiler epey bir sonra cıkıyor. bazılarında tüm hamilelik boyunca hiç belirti olmuyor. mesela bende hala mide bulantısı yok, aşerme olmuyor. gayet rahat her yemegi yapıyorum. yani belirtileri ve kendini dinleme hiç sadece ani hareketlerden sakın kedini canım. o gelen parcalarda bildiğim kadarıyla hem kullandıgın jelden hemde rahimagzından vajinaya kadar olan kısmının duvarlarından gelen kurumus kalıntılar. bir tehlikesi yok diye biliyorum. insallah üç güne öğrenriz hamile oldugunu:)

turtem canım esın hep böylemıydı tedavıden dolayı mı böle oldu.bazı erkekler gurur denen sey yuzunden böle seyler yapabılıo.o yapmıosa sen kendı kendını rahatlat.takma onu duymazdan gel esınden dolayı tedavıye basladıysan kendını eksık hıssedıp senı oyuzden ezmeye calısıo olabılır.allah yardımcın olsun

ayyy leftere ben sımdı 4 haftalık mı sayılıorum cok ılgınc.yataktan kalkarken falan yavas kalkıyorum esım benle dalga gecıo daha 20gunluk 6 aylık olunca napıcan dıo :)) ya bende ıdrarda yanma oluyo ama dıorum ya tranferden berı 1gun oluyo 2gun yok sureklı devam etmeyınce doktorada sölemedim.napsam bılmıorum.bızım aramız tam 1ay mıs leftere ne guzel ıns saglıkla sonuna gelmek de nasıp olur.1ay araryla bebeklerımızı kucaklarız ıns

Arkadaslar saolun , eşim evlendigmizden beri böyle , inannın arkadaslar bu bebek meselesinii hiç kafamıza takmıyoruz , oda bende Allah büyük dioruz , hatta bir arkadasım da eşinden dolayı tüp bebebk yaptırıyr , aglıyor üzülüyor bizede siz neden tepki vermiyorsuunuz bu konuda dior... Biz bu konu hakkında hiç birbirimizii üzmüyoruz , ama eşimin cocuksu hareketleri cok desemki bu mesleden dolayı ama daha öncede vardı süreklii insanı üzüyor... Bende ister istemez böyle devam ederse tutmayacagından korkuyorum hatta ona defalarca anlatıyom özelliklede igne vurulacagım zaman iyi davranmasını istedigimi söylüyorum. Buseferde ayrı birsey yaratıyor... dheam hep onun yüzünden yüksek cıkıyor. Kaç kere anlatıyorum boşşşş... Kaç gündür stres içindeyim... Beni dinlemek yerine hep zııttımı yapıyor. elimizde bulunan dügünde takılan paraları hep gereksiz seyler alarak harcadı evde bilgisayar varken leptop aldı sattı okadar zarr etti okadar telefon aldı halen gözü doymuyor .paraya ihtiyacımız olacak harcama diyince kavgalar cıkartıyor alınca benl e ii oluyordu.şimdi tüp bebek duyunca sen haklıymıssın dio ama neye ayarar zamanında fark etmeyince..zar zor kendime 4,5 biriktirdim tüp bebek için bakalım Allah büyük inşallah tutaar...

turtem sana cok ısı dusuo canım.senın sureklı bı kenarda bırıktırdıgın gızlı paran olcak ve böle konularda senı uzmesıne ızın vermıcen.erkekler bıraz gec buyuyolar.onları buyyutmek bıze kalıosen kendını uzmemeye calıs canım bebısı dusun cocuk olunca ıster ıstemez olgunlasır esın.bosuna demıolar yuvayı dısı kus yapar dıye

ebicim, hatta bugün 4+6 günlük hamilesin yani beşinci haftanın sonundasın. yarın da beşinci haftayı bitirmiş 6. haftana girmiş oluyorsun hihoyyyt evet canım insallah bizlerde isteyenlerde bebeklerini alır bu sene kucagına. canım ama idrar da yanmayı asla ihmal etme. arada bir oluyorsa büyük olasılık hafif çaplı bir idrar enfeksiyonudur. onun ilaçları var hap olarak, bir kac güne kalmaz düzelir. ama ihmal edersen allah korusun bebege zarar verme riski yükseliyor. sakın ola ihmal etme, annelik kolay olmayacak daha doğmadan saglıklarını düşünmek zorundasın annesi :)

turtem hiç kafanı takma. insallah bebekler olunca olgunlasır. zaten erkekler cok geç büyürmüş, maalesef ki cok sey kadınların omuzlarında. ama bence buna da alışmamaları gerekiyor. öncelikle kendini düşün sinirini bozacak seyleri aklına getirme, önce bebeişlerin tutusun sonra sıra sana da gelecektir. cok yakın bir arkadasım var aynı senin anlattıklarına benzer seyler yasadı. kocası da iş arkadasımdı. kızı deli ediyordu. bildiğimiz cocuk, sorumluluk sahibi kesinlikle değildi. kendi zevkine alışveriş yapardı, kız dişinden tırnagından arttırıp bişeyler yapardı. şimdi ogulları 2 yaşında. adamı bir gör, sorumluluk sahibi bir ev erkeği oldu. ama kız doğumdan sonra tabiri caizse adamın kafaya vura vura onu yola getirdi. şimdi ne istese o oluyor. hatta adam ikinci cocuk için yalvarıyor. yani sen şimdi sadece kendini mutlu et, sonra da güzel haberlerini vererek bizi mutlu et. gerisi mutlaka senin istediğin sekilde gelişir.

kızlar bi de aklıma gelmişken, sonuç bekleynler ve tedaviye başlamış olanlar bana nick isimleriniz hariç kendi isimlerinizi söylermisiniz. soyisim şart değil. sadece isim yeterli. kenzül arş diye bir dua var benimde cok begendiğim bir dua. kendime hep okumuştum etkisine cok inanıyorum. sizler için herkese sırayla okumak istiyorum. duada isimleriniz gecerse daha iyi olacagına inanıyorum. ayrıca normal ettiğim dualarda da isminizi söylersem daha iyi olur gibi geliyor.

kızlar bi de aklıma gelmişken, sonuç bekleynler ve tedaviye başlamış olanlar bana nick isimleriniz hariç kendi isimlerinizi söylermisiniz. Soyisim şart değil. Sadece isim yeterli. Kenzül arş diye bir dua var benimde cok begendiğim bir dua. Kendime hep okumuştum etkisine cok inanıyorum. Sizler için herkese sırayla okumak istiyorum. Duada isimleriniz gecerse daha iyi olacagına inanıyorum. Ayrıca normal ettiğim dualarda da isminizi söylersem daha iyi olur gibi geliyor.

canım beyhan demir duan hayırlı olsun ...

kızlar bi de aklıma gelmişken, sonuç bekleynler ve tedaviye başlamış olanlar bana nick isimleriniz hariç kendi isimlerinizi söylermisiniz. soyisim şart değil. sadece isim yeterli. kenzül arş diye bir dua var benimde cok begendiğim bir dua. kendime hep okumuştum etkisine cok inanıyorum. sizler için herkese sırayla okumak istiyorum. duada isimleriniz gecerse daha iyi olacagına inanıyorum. ayrıca normal ettiğim dualarda da isminizi söylersem daha iyi olur gibi geliyor.
duaların , desteklerin ve güzel dileklerin için tskler.Allah mutlulugunuzu daim etsin... bu arad a ismin meltem

arkadaşlar bugün dualara başlıyorum hepinizi ekledim. insallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize. bu arada marallı merak ettim. haber alan var mı sonucu ne olmuş?

bılmıoruz canım sen naptın nasılsın lefterecim?nasıl gıdıo kuzularrr buyuyomu?kendine ıyı bak canım allah razı olsun dualarında kımseyı unutmuyosun.opuyorumnanaktan

ebicim iyiyim. heyecanlıyım. yarın ultrasonum var. nihayet ayın 14ü geldi sayılır. bebeklerimden birisinin durumu tam netleşmemişti. yarın o netleşecek. insallah ikiside saglıklıdır. yavaş yavaş karnımda tuhaf bişeyler hissetmeye başladım dün geceden beri. yani tam olarak nasıl anlatılır biilmiyorum böyle bişeyler oynuyor gibi oluyor. ama tabi güçlü tekmeler falan değil delikafadulden karnımda az bişey büyüyor gibi. annemin iç camasırlarını giyiyorum benimkiler cok sıkıyor :roflol: cok şükür hala bulantı yok. sen nasılsın peki, ultrasonun 19unda mıydı? neler hissediyorsun, neler yasıyorsun?

valla ben bısey hıssetmıorum bulantım yok cok rahatım.ama cok yıyorum zaten transferde yatmaktan 1.5 kilo aldım bide bu yemeyle napıcam bilmiorum.sen kac kilo aldın?19unda gıtecem evet.ya gormedım ya hersey cok havada bı gorseydım hayırlısıyla.ya hıssetmek ıcın cok erken dıılmı 4 ay en erken dıolar.ayy ama nasıl guzel bı hıstır o ıcınde onları hıssetmek.canım benım melek onlar annesının meleklerı allah sana bagıslasın onları ıns ıkısıde saglıklı gucludurler guclubacismile yarın haberını beklıorum canım

Back