2009 Aralık Anneleri

rüzgardeniz sağol tatlım güzel dileklerin için,rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder..
ne güzel birlikte ilerlicez,her anımızı paylaşıcaz burda..umarım sağlıklı bir gebelik geçirip,mis kokulu meleklerimize sağlıkla kavuşuruz.
bu arada adım özlem kızlar..
amin canım amiin inşallah... ben daha doktora gitmedim... bundan önce 4 düşüğüm oldu, her seferinde koştur koştur erkenden gidiyordum ve 7. haftada kalp atışını görmek için gittiğimizde gelişimin durduğunu öğreniyorduk... bu sefer acele etmiyorum ve 7 hafta olmasını bekliyorum doktora gitmek için, daha doğrusu görüp bağlanmak istemiyorum... o yüzden haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim doktora... inşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :) benim ismim de Filiz bu arada, çok memnun oldum Özlemcim :)
kızlarrrr Allah tamamına erdirsin sağlıkla İnşallah ne güsel 1er 1er çoğalıyosunuz. hamileliğinizin keyfini çıkarın.. zaman su gibi akıyor. hem en tatlı mucizenize kavuşmanıza hemde son başbaşa ve kendi kendinize günlerinizde geri sayım başladı.. gezin tozun uyuyun hep mutlu oluunnnnnn. :)
çok teşekkürler canımcım... şu endişeler de olmasa güzel geçecek ama işte endişeler mutluluğa biraz gölge düşürüyor
kızlar bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi ama kanda çıktı 528 epey yüksek çıktı 25. günüm daha bana ikizmiş gibi geldi bilgisi olan var mı bu konuda
ne güzeeeeeel.... inşallah canım, hayırlısı olsun :)

kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde son satım mart 3 bende idrarda öğrendim

:nazar: HONEYBABY....................:CüvCüv:
:nazar: PENSES...........................:CüvCüv:
:nazar: MEDİCO............................:CüvCüv:
:nazar: RUZGARDENİZ...................:CüvCüv:
:nazar:GIDACI ELİF.........................:CüvCüv:
:nazar:MİNİK KELEBEK...................:CüvCüv:
:nazar:ESRTML...............................:CüvCüv:
:nazar:ESRAİE................................:CüvCüv:

merhaba hanımlar
ben bugün ilk kontrolume gittim SAT 24 şubatmış yani 4hafta+5günlükmüş
bebeğimin kesesini gördüm 4 mm dedi doktor normal görünüyor dedi 15 gün sonra tekrar gelin dedi ama ben pimpirik yapınca siz en iyisi 1hafta sonra gelin kese büyümüşmü bir bakalım büyüdüyse sorun yok büyümediyse sorunlu gebelikdir dedi birtürlü rahatlayamıyorum yaa kalp atışlarını da duyarsam sanırım gönlüm biraz ferahlar
sizlerde ne var ne yok bakalım?
bademciğim senin durumun ne oldu gebelik varmıymış?
elifciğimin maalesef bebeği gitmiş inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle tekrar bu listede olmasa bile buralarda olur
kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde son satım mart 3 bende idrarda öğrendim
esraie aramıza hoşgeldin canım :1hug:hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz

arkadaşlar doktorunuzun baz aldığı SAT(son adet tarihi) bilenler yazsınlar lütfen listeye ekleyelim daha ayrıntılı bir liste yapalım olurmu?

selam aralık anneleri
benim bugün kasıklarımda çok şiddetli ağrı oldu korkumdan ağladım senağlamahala da ağrım var inşallah sabaha birşey kalmaz pek ağlak oldum zaten bu aralar yaaakaydirigubbakcemile3
gıdacı elif hoşgeldin canım buralar pek tenha ama zamanla daha fazla yazışma olur diye ümit ediyorum senin de mi tüp bebek? beta hcg kaç çıktı? doktora gittinmi? sen önce bunlara cevap ver bende soru çok:jeyyar:

canım ben pek giremiyorum yeni gördüm msjını..
1.cevap tüp bebek değil.
2.bhcg adetimden 3 gün önce 283 çıktı.
doktora 2 hafta önce gitmiştim miyom falan var da bende...sonucu öğrenince telefon ettim haftaya gel dedi.ama ben bu hafta içi gitmiycem daha kese görünmüyor ya..öbür hafta salı gibi gitmeyi düşünüyorum.

bazen çok şiddetli ağrılar olabiliyor neyseki geçiyor..bi de benim böbreklerimde iltihap varmış...ilaç kullanamıyorum tabi..

v.s. v.s.....
sıradaki soru???

süprizzzzz

çoğalmışız oh ne güzel..
hayırlı hayırlı haberler yazışalım inşallah burdan...ne güzel keseyi görmüşsün honeybaby inşallah pıtpıtları da görürsün bidahakine..
darısı benim başıma artık...
bulantın halsizliğin v.s. var mı?
bende bişi yok bu sabah baş dönmesi vardı ama geçti...hep korkarak geçircem heralde ben 9 ayı...
bi alet olsa da hergün bhcg değerime baksam :KK70:

canım ben pek giremiyorum yeni gördüm msjını..
1.cevap tüp bebek değil.
2.bhcg adetimden 3 gün önce 283 çıktı.
doktora 2 hafta önce gitmiştim miyom falan var da bende...sonucu öğrenince telefon ettim haftaya gel dedi.ama ben bu hafta içi gitmiycem daha kese görünmüyor ya..öbür hafta salı gibi gitmeyi düşünüyorum.

bazen çok şiddetli ağrılar olabiliyor neyseki geçiyor..bi de benim böbreklerimde iltihap varmış...ilaç kullanamıyorum tabi..

çoğalmışız oh ne güzel..
hayırlı hayırlı haberler yazışalım inşallah burdan...ne güzel keseyi görmüşsün honeybaby inşallah pıtpıtları da görürsün bidahakine..
bende bişi yok bu sabah baş dönmesi vardı ama geçti...hep korkarak geçircem heralde ben 9 ayı...
merhaba elifciğim hcg değerin çok güzel çıkmış ama dediğin gibi keseyi görmek için erken ben senin bu dediğin değerin üzerinden 8 gün geçtikden sonra yani bugün gördüm keseyi inşallah sende görürsün
benim hiç bulantım olmadı ama ilk günden beri müthiş başım dönüyor kasıklarımdaki ağrılarda bayağı şiddetli sürekli acıkıyorum ve sürekli çişim geliyorkaydirigubbakcemile3
ama bunların hepsi bebeğimin varlığını gösteriyor şikayetçi değilim
sayımızın çoğalması benide sevindiriyor 8 kişi olduk bademde gelirse 9 olacağız inşallah bu liste azalmaz artarak gider

senin değerlerin nasıldı?
buarada sat sormuşsun 28 şubat.
ben geçen sene düşük yaşadığım için endişeden hiç sevinemiyorum.keseden 3 hafta sonra çağırmıştı gıcık doktor.o zamana da kanamam oldu ve yaklaşık 2 hafta önce gelişiminin durduğunu söylediler..aldılar..
yani hiç kalp atışı duymak nasip olmadı.
çok garip bi psikoloji içindeyim ya bakalım hayırlısı..
ne mutlu bize ...binlerce şükür Rabbime ki bebişimiz olma imkanımız varmış...
Allah aratmasın..ve diğer topiclerde heyecanla bekleyen kardeşlerimize de tattırsın inşallah..
bademin sonucunu merakla bekliyorum...

merhaba hanımlar
bebeğimin kesesini gördüm 4 mm dedi doktor normal görünüyor dedi 15 gün sonra tekrar gelin dedi ama ben pimpirik yapınca siz en iyisi 1hafta sonra gelin kese büyümüşmü bir bakalım büyüdüyse sorun yok büyümediyse sorunlu gebelikdir dedi birtürlü rahatlayamıyorum yaa kalp atışlarını da duyarsam sanırım gönlüm biraz ferahlar
elifciğimin maalesef bebeği gitmiş inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle tekrar bu listede olmasa bile buralarda olur

esraie aramıza hoşgeldin canım :1hug:hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz

arkadaşlar doktorunuzun baz aldığı SAT(son adet tarihi) bilenler yazsınlar lütfen listeye ekleyelim daha ayrıntılı bir liste yapalım olurmu?

sağol canım inşallh hepimiz sağlıcakla doğururuz.satım mart 3

canlarım hepinizi tebrik ediyorum hepimize sağlıklı bir hamılelık ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsın diyorumm.... ay bugün çok sevındım ya mınık kelebeğim ve pretty women da hamişşş ayyy gelın bi sarılayım ya sizeee:1hug: canlarım Rabbım hepimizi korusunnn

hoşgeldin tatlım..gebeliğimizin takibini burda hep birlikte yapıcaz,ne güzell..
fundişimde geliyo yanımıza çok şükür..

evet canım fundada hamileymiş çok sevindim ya. artık bir orda bir burda konuşuruz
bugün dra gittim değerim 420 çıktı dr demir şurubu ve pogestan verdi ilk bebişimi düşürdüğüm için. demiride bebiş gelişsin diye verdi

canlarım hepinizi tebrik ediyorum hepimize sağlıklı bir hamılelık ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsın diyorumm.... ay bugün çok sevındım ya mınık kelebeğim ve pretty women da hamişşş ayyy gelın bi sarılayım ya sizeee:1hug: canlarım Rabbım hepimizi korusunnn

ayyy canımmm gel bende sana bi sarılayımmm:1hug:
aminnn tatlım,rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusn..

evet canım fundada hamileymiş çok sevindim ya. artık bir orda bir burda konuşuruz
bugün dra gittim değerim 420 çıktı dr demir şurubu ve pogestan verdi ilk bebişimi düşürdüğüm için. demiride bebiş gelişsin diye verdi

canım ne güzel maşallah,keseyi gördünmü esracım?bende haftaya gidicem bakalım banada verecekmi progesteron.öpüyorum tatlım sizi...:emir_bebek:

merhaba hanımlar

endişelenmekte çok haklısın canım, ben de aynı şekilde endişe içindeyim... bebeğimin kalp atışlarını bir görsem bayram yapacağım, bugüne kadar görmek kısmet olmadı çünkü... henüz doktora gitmedim, haftaya çarşamba veya perşembe gideceğim ama benim sat 25 Şubat.
çoğalmışız oh ne güzel..
ben de USG falan alsam diyorum kaydirigubbakcemile3
merhaba elifciğim hcg değerin çok güzel çıkmış ama dediğin gibi keseyi görmek için erken ben senin bu dediğin değerin üzerinden 8 gün geçtikden sonra yani bugün gördüm keseyi inşallah sende görürsün
benim hiç bulantım olmadı ama ilk günden beri müthiş başım dönüyor kasıklarımdaki ağrılarda bayağı şiddetli sürekli acıkıyorum ve sürekli çişim geliyorkaydirigubbakcemile3
ama bunların hepsi bebeğimin varlığını gösteriyor şikayetçi değilim
sayımızın çoğalması benide sevindiriyor 8 kişi olduk bademde gelirse 9 olacağız inşallah bu liste azalmaz artarak gider
inşallah bu liste uzar gider arkadaşlar, inşallah bu listeden çıkmak zorunda kalmayız hiçbirimiz :)

2009 annesiyim ama 2004 annesıydımde :KK70: ıkıncı hamılelıgım ama babalar farklı tabı benı uzen tek nokta bu ıkıncı evlılıgım ama hamıle olduguma sevınemıyorum evlılıgım cok yenı daha ve kızımın psıkolojısı ne olur bunlarla yoruyorum kafamı ıstemesemde uzulmek

tecrübeli anne gece nemi..
pek kolay bi durum değil gibi duruyor ama vardır bi çıkış yolu..bakarsın kızın çok sevinir belki.ablam da hamile 8 haftalık.kızı o kadar mutlu ki...''annecim ben sana bakarım sen üzülme.ben çok mutluyum bitane daha seveceğim kişi olacak..''demiş..
hiç canını sıkma bence..güzel yansıtılırsa onun da kolay kabulleneceğini düşünüyorum.bazıları ortalık kızıştırmaktan kardeş kızdırmaktan zevk alırya sinir oluyorum onlara.bence sevdirilmeli kardeşler..doya doya yaşamalılar dünyada başka hiçbiryerde bulamayacakları kardeş sevgisini..
Allah kolaylık versin..
Bi de yeni evliliğinde çok mutlu olursun inşallah...

X