- 3 Mart 2008
- 8.060
- 4
amin canım amiin inşallah... ben daha doktora gitmedim... bundan önce 4 düşüğüm oldu, her seferinde koştur koştur erkenden gidiyordum ve 7. haftada kalp atışını görmek için gittiğimizde gelişimin durduğunu öğreniyorduk... bu sefer acele etmiyorum ve 7 hafta olmasını bekliyorum doktora gitmek için, daha doğrusu görüp bağlanmak istemiyorum... o yüzden haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim doktora... inşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :) benim ismim de Filiz bu arada, çok memnun oldum Özlemcim :)rüzgardeniz sağol tatlım güzel dileklerin için,rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder..
ne güzel birlikte ilerlicez,her anımızı paylaşıcaz burda..umarım sağlıklı bir gebelik geçirip,mis kokulu meleklerimize sağlıkla kavuşuruz.
bu arada adım özlem kızlar..
çok teşekkürler canımcım... şu endişeler de olmasa güzel geçecek ama işte endişeler mutluluğa biraz gölge düşürüyorkızlarrrr Allah tamamına erdirsin sağlıkla İnşallah ne güsel 1er 1er çoğalıyosunuz. hamileliğinizin keyfini çıkarın.. zaman su gibi akıyor. hem en tatlı mucizenize kavuşmanıza hemde son başbaşa ve kendi kendinize günlerinizde geri sayım başladı.. gezin tozun uyuyun hep mutlu oluunnnnnn. :)
ne güzeeeeeel.... inşallah canım, hayırlısı olsun :)kızlar bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi ama kanda çıktı 528 epey yüksek çıktı 25. günüm daha bana ikizmiş gibi geldi bilgisi olan var mı bu konuda