2009 Aralık Anneleri

bende cikolatayi coook severdim simdi kesinlikle yiyemiyorum booll eksii seyler istiyor canim
tatlı şeyler görmeye daha tahammülüm yok benimde.
varsa yoksa acı, ekşi şeyler yiyorum.
hele turşuları nasıl götürüyorum bir görseniz.
bende hic kusmadim ama bulanti az az var cubuk kraker cook iii geliyor

içim bayık bayık.
canım birşeyde yemek istemiyorki...kafamçokkarıştı

içim bayık bayık.

aynen canim bende senin gibiyim

ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz uykum var şekerleme yapacağım sonra yine gelirim hadi öptüüüüümmm
şekil yapıyorum işte kendi çapımda yazımı renlendiriyorum anlayacağın:) biliyorum sen olduğunu tam benim tahmin ettiğim tarihe denk geldiya bende balıklama atladım hemen sağlık karneme bie 7 haftalık yazınca tamamdır dedim ne zaman netleşecek son kontrol dediğin hangi zaman oluyo

içim bayık bayık.

ah canım benimde şimdiye kadar ekşili şeyler canım istiyodu ama doktorum kesinlikle turşuyu yasakladı.çok gereksiz hiçbir besin değeri yok,suyun içinde beklemiş eski sebzeler dedi ve o günden beri yemiyorum.gereksiz yere vücudun su tutuyo turşu yüzünden çünkü.bence sende aza indir canım..
benim bi kaç gündür canım böyle sütlü tatlı kurabiye filan istiyoo.anlamadım valla.ama benim içime doğuyo oğlum olacak benim sanki..sağlıklı olsun yeterki kız erkek farketmez tabii..
sizin içinize ne doğuyo kuzulaarr...:CüvCüv:

ah canım benimde şimdiye kadar ekşili şeyler canım istiyodu ama doktorum kesinlikle turşuyu yasakladı.çok gereksiz hiçbir besin değeri yok,suyun içinde beklemiş eski sebzeler dedi ve o günden beri yemiyorum.gereksiz yere vücudun su tutuyo turşu yüzünden çünkü.bence sende aza indir canım..
benim bi kaç gündür canım böyle sütlü tatlı kurabiye filan istiyoo.anlamadım valla.ama benim içime doğuyo oğlum olacak benim sanki..sağlıklı olsun yeterki kız erkek farketmez tabii..

Benim de canım hep tatlı şeyler istiyor. Sen sütlü tatlı kurabiye deyince ağzım sulandı vallahi

minik kelebek,ciddi misin,turşu konusunda ya ,ben de acaip ekşi şeyler yiyorum,salatayı zaten severdim,şimdid elisi oldum,suyunu kaşıkla içiyorum valla.tatlı şeylere bakmıyorum bile

minik kelebek,ciddi misin,turşu konusunda ya ,ben de acaip ekşi şeyler yiyorum,salatayı zaten severdim,şimdid elisi oldum,suyunu kaşıkla içiyorum valla.tatlı şeylere bakmıyorum bile

Eskiden de tatlı şeyler severdim, özellikle çikolataya bayılırdım. Hamilelikte bari istemesem diyordum ama nerde yine çikolata istiyorum :KK43:

canım beraber dogurucaz demek ne guzel:lepi:
sen doktora gıttınmı ben az once geldım
daha kalp atıslarını goremedık bız
haftaya dedı doktorum
ınsan nazardan korkuyor canım ya bıraz daha bekleyelım demı soylemek ıcın:nazar::nazar:
allahım hayırlısını versın ıns

canim gormussun 2.3 mm. cok guzel! hihoyyyt biraz erken olabilir kalp atisi icin 5 hafta 5 gun. ben yarin gidecegim, ben de goremeyebilirim henuz, bakalim ne olacak.

evet, biz esimle birbirimize soz verdik 10 hafta bitmeden kimseye soylenmeyecek. aslinda 12ydi de benim ailem sabirsizlaniyor, 10'a indirdik :)

ah sorma bir hayır diyebilsem. ama söz az tüketmeye çalışacağım.
dr'um banada taze sebze ve meyvalardan bol bol tüketmemi istedi.

benim içime de sanki kızım olacakmış gibi geliyor.
inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda farketmez aslında.

Selam canım :) Benim de günümle kese boyum uyumluydu. Kalbi de atsın keratanın o zaman rahatlayacağım.

ben geçen hafta cumartesi miniğimin kalp atışını dinledim ve hiç bitmemesini diledim.
rabbim hepimizi sevindirsin.:Saruboceq:

tavuskusu77,ben eskiden de tatlı sevmezdim,çikolata bindebir ama yerdim,tavukgöğsüne asla hayır demezdim mesela ama şimdi 1 kaşık alamam

ah sorma bir hayır diyebilsem. ama söz az tüketmeye çalışacağım.
dr'um banada taze sebze ve meyvalardan bol bol tüketmemi istedi.

benim içime de sanki kızım olacakmış gibi geliyor.
inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda farketmez aslında.

ben geçen hafta cumartesi miniğimin kalp atışını dinledim ve hiç bitmemesini diledim.
rabbim hepimizi sevindirsin.:Saruboceq:

canim kac haftalik kalp atislarini duydun bende haftaya carsambaya gidicem

X