2009 Aralık Anneleri

minik kelebek,ciddi misin,turşu konusunda ya ,ben de acaip ekşi şeyler yiyorum,salatayı zaten severdim,şimdid elisi oldum,suyunu kaşıkla içiyorum valla.tatlı şeylere bakmıyorum bile

evet tatlım,bende çok severek yiyodum ilk zamanlar ama artık evde bile bulundurmuyorum.çok fazla tuz içerdiği için gereksiz yere bizi şişirmekten vücudumuzda su tutumu yapmaktan başka bi işe yaramıyokii.bence sizde yemeyin arkadaşlarım..

minik kelebek,ciddi misin,turşu konusunda ya ,ben de acaip ekşi şeyler yiyorum,salatayı zaten severdim,şimdid elisi oldum,suyunu kaşıkla içiyorum valla.tatlı şeylere bakmıyorum bile
bende tatlı şeylere bakamıyorum bile.
bol sarımsaklı yoğurt, cacık, salata ekşisi bol olanından ama.
midem dönüyor dönüyor dönüyooooooorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
arkadaşlar ya karnımız ne zaman şişcek ben çok istiorum çabuk şişmesini:CüvCüv:
3 aydan sonra belirginleşir herhalde değilmi?
Kızlar sohbet acıktırdı beni, birşeyler tıkınıp geliyorum. Öptüm siziiiiiii
afiyet olsun canım benim.

valla iyi sabrınız varmış tatlım.
ben hemen duyuru yayınlamıştım.kaydirigubbakcemile5

tamam sözü aldım..
minik kelebeklerimiz için herşeyin sağlıklısını tüketeicez arkadaşım..
hadi bakalım içimize doğanlar çıkacakmı..rabbim meleklerimize sağlık versin hep..

ayyy meralll bende bendeee..acayip cacık istiyo canım hatta şimi yedim bile bir kocaman kase.ve ilk aşermem mantıydı böyle sarımsaklı sarımsaklı,gece uyuyamadım bi gün ağzım sulana sulana uykuya dalmışım.yedim tabi ertesi gün..
ayy canım bizde sadece ailelere söyledik..yakın arkadaşlarımız komşularımız bile bilmiyo..öbür hafta cumartesi kontrolüm var ondan sonra herkese ilan edicem inşallah..:CüvCüv:

ah ah sorma bende 1 hafta boyunca köfte yatım köfte kalktım ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum. 1 hafta sonra öğrendik demek ondanmış.
eşimede söyledim köfte yemeden ölürsem gözüm açık gidecek diye.
tabi hemen gidip yedik.
ben kalp atışını duymadan kayınvalideme söylemedim.
sanki kalp atışını duyduktan sonra netleşecekmiş gibi geliyordu.
şimdi rahatım herkezle rahatlıkla paylaşıyorum.
rabbim hepimizi nazarlardan korusun

superrr insallah haftaya bende duyarim kalp atisini 7 haftalik olacak
bide bana bir suru kan ve idrar testi verdi onlari yaptiracam gitmeden sen yaptirdinmi

doktorum ilk kontrolümde istediği tahlilleri işaretledi hemen o gün hallettim.
sonraki hafta kalp atışını dinleteceğim sana meral ama sonuçlarıda getir dedi.
valla ben 4 tüp kan verdim.
çok şükür sıkıntı yok. herşey süper çıktı.
darısı seninde başına tatlım.:Saruboceq:

doktor bana hıc test vermedı.acaba dusuk tehlıkem gecmedıgı ıcın mı kı?

evet cnm bende c.tesi gittim doktora tahlil isaretledi birara getir dedi bende carsambaya randevu alinca bari o zaman gotureyim dedim cuma veya pazartesi yaptiricam tahlilleri

doktor bana hıc test vermedı.acaba dusuk tehlıkem gecmedıgı ıcın mı kı?
ister ister
evet cnm bende c.tesi gittim doktora tahlil isaretledi birara getir dedi bende carsambaya randevu alinca bari o zaman gotureyim dedim cuma veya pazartesi yaptiricam tahlilleri

yaptır tabi tatlım.
tüm değerlerine bakılmasında fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…