2009 Aralık Anneleri

Canım hayırlı haberlerle geliriz hep buraya inşallah. Benim doktorum ölçü filan vermedi. Niye acaba...Keseyi gördü içinde koyuluk gördü tamam dedi. O kadar.Kalp atışı için 2 hafta sonra.

canım benım
ben ılk bebegımı kaybettıgım ıcın doktorum hassaslıgımı bılıyor
bana herseyı bırbır acıklıyor ondan soyledı sanırım
senden aksılık yoksa doktorun soylememısdır

Canım hayırlı haberlerle geliriz hep buraya inşallah. Benim doktorum ölçü filan vermedi. Niye acaba...Keseyi gördü içinde koyuluk gördü tamam dedi. O kadar.Kalp atışı için 2 hafta sonra.

benim drumda öyle yaptı canım ne bir test nede bi degerlerime baktı. bi kere gittik keseyi gördü bi kere gittik kalp atısını gördü. bir ay sonra gel dedi sonra.

secill,sonralarini söyleyeyim mide bulantisi,yanma siskinlik,ama karni burnunda cok tatli anneler olucaksiniz insallah.Allah yavrulariniza kavustursun sizi..

secill,sonralarini söyleyeyim mide bulantisi,yanma siskinlik,ama karni burnunda cok tatli anneler olucaksiniz insallah.Allah yavrulariniza kavustursun sizi..

amin canımm inşallah..ama naparız bilmem bide iyice şişerim ben ikiz bebek beklediğim için artuık yerimden kalkamam..allah yardımcımız olsun hepimizin.

İdare eder canım ya dün yine biraz kanamam oldu çok korktum valla ya
bu bebek büyüyene herşey normale dönene kadar pskolojim bozulacak valla:nazar:
gönlünü ferah tut. allaha dua et canım.
:1hug:

aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.
allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım.
fırsatını buldukça dinlen istirahat et canım.
hersey allahdan zaten arkadasım:1hug:
cok saol guzel sozlerın ıcın doktor dınlenmemı soyledı
progestan verdı
ıns allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
yaaa sende progestan kullanıyorsun.
kızlar valla bu hapı kullananların sayısı epey fazlaymış.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.:Saruboceq:

idrarda yanma filan yok ama bilmiyorum ilk bebişim olacak daha önce düşük yapmıştım bunu kaybetmek istemiyorumsenağlamasenağlamasenağlama

düşük tehliken yokki neden böyle düşündün canım yaaa.
sadece idrarda iltihap görmüş.
bol su iç iyi gelir sana.
ve lütfen üzülme . herşey yolunda rahat ol.:nazar:

canım benım
ben ılk bebegımı kaybettıgım ıcın doktorum hassaslıgımı bılıyor
bana herseyı bırbır acıklıyor ondan soyledı sanırım
senden aksılık yoksa doktorun soylememısdır

Sağol arkadaşım. Umarım bundan sonra hepimizin herşey yolunda gider. Sorun istemiyorum. Onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz. Rüya gibi. Burada yazıyla sevinçler ne kadar anlatılabilir ki... Ne güzel beraber anne olcaz prettybaby.:dance::teytey:

seçil benımde aynıydı ilk gittiğimde keselerı gördük ikinci gittiğimde kalp atıslarını duyduk suan 8 haftalık ikizlere hamıleyım birdahakını doktor 1ay sonra ense kalınlığını ölçmek için çağırdı bakalım hayırlısı

kızlar tanıdıklarınız arasında hamiş olup idrarında iltihap olan varmı acaba bebeğe zararı filan oluyor mu?_

seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes

canım iltihap iyi değil diye duyuyodum hatta bi arkadasın bebeği yok daha yenı evlı 9 aylık doktora gitmiş doktor idrar yolları iltihabı var bu şekılde çocugun olmaz demiş bilmiyorum canım doktorlar bize hep ayagınızı sıkı tutun demıstı benım tüp bebek olduda o yüzden ben çokdıkkat ediyorum canım

kızlar tanıdıklarınız arasında hamiş olup idrarında iltihap olan varmı acaba bebeğe zararı filan oluyor mu?_

Canım benim amcamın gelininde hamileliğinde idrarında iltihap vardı
Bebeğe zararı olmuyormuş ama annenin çok midesi bulanıyordu
Kız ne yese 10dakika sonra geri çıkarıyıordu
umarım sende öyle bir sorun olmaz canım

Bende bu gün dr.a gidicem inş. bu sefer kalp atışlarını duyarız.7+2 olduk
5 gün önce gittiğimde sadece kese ve bebek gözükmüştü.

Son düzenleme:
canım iltihap iyi değil diye duyuyodum hatta bi arkadasın bebeği yok daha yenı evlı 9 aylık doktora gitmiş doktor idrar yolları iltihabı var bu şekılde çocugun olmaz demiş bilmiyorum canım doktorlar bize hep ayagınızı sıkı tutun demıstı benım tüp bebek olduda o yüzden ben çokdıkkat ediyorum canım

benim yoktu galiba hamile kaldıktan sonra oldu kendime de çok dikkat ederim aslında offffffffff bilmiyorum yaaaa inşallah bebişime bişi olmazzzzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:

Canım benim amcamın gelininde hamileliğinde idrarında iltihap vardı
Bebeğe zararı olmuyormuş ama annenin çok midesi bulanıyordu
Kız ne yese 10dakika sonra geri çıkarıyıordu
umarım sende öyle bir sorun olmaz canım

büşracım sağlıklı bir şekilde bebişi doğdu mu peki

Dunyamı karattım sankı,yataktan hıc cıkmıyorum.tuvalete her gıttıgımde kan gormekten korkuyorum.sımdı hıc leke yok ama benım gıbı ayaga kalkınca lekesı gelen var mı?hem de kırmızı:KK43:

seçilcim benım göbek çıktı bile ikizde mi böyle oluyo bilmiyom şimdiden 2 kilo aldım canım bakalım 9 ayda kaç kilo olacagım bi arkadasım tek bebek beklıyo o 3 aylık ben 2 ama benım daha fazla gösterdiğimi söylüyo herkes

aynen canım herkes benimde farkediyo yüzmden bile belli oluyomus .bende 2 kilo aldım bile sırnaşık şey ikizlerden olsa gerek biz daha cok sisicezŞeniz

X