2009 Aralık Anneleri

Günaydın Güzel Aralık Anneleri
Umarım hepiniz ve bebeişleriniz çok iyisinizdir

perttybaby seninle aynı sıkıntıları inan ben de yaşıyorum. Kötü düşünceleri uzaklaştıralım kafamızdan. Sevincini yaz sen buradan. İnşallah yarın da güzel haberlerini paylaşırız. İlk muayeneden sonra insanın içi rahatlıyor inan ki. İnşallah bu sefer yarı yolda kalmayacağız. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alacağız.

canım arkadasım dedıgın gıbı ılk muayneden sonra gercekden rahatladım
sımdı geldım doktordan
5 hafta 5 gunluk ve 2.3mm teyzesi
ama kalp atısları ıcın haftaya cagırdı doktor
ıns bız ve tum bekleyenler yarı yolda kalmaz
destegın ıcın saol beraber ustesınden gelıcez allahın ıznıyle ıns
cok optumŞeniz

canım inşallah bu sefer bişey olmayacak bebişlerimize. rabbim bağışlasın bebişlerimizi bize

hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz

prettybaby seninle ayniyiz. ben de 5 hafta 4 gunlugum. biz de hickimseye soylemedik. sakin korkma. eminim kalp atislarini duyacaksin yarin.

:1hug:

canım beraber dogurucaz demek ne guzel:lepi:
sen doktora gıttınmı ben az once geldım
daha kalp atıslarını goremedık bız
haftaya dedı doktorum
ınsan nazardan korkuyor canım ya bıraz daha bekleyelım demı soylemek ıcın:nazar::nazar:
allahım hayırlısını versın ıns

sımdı geldım doktordan
cok optumŞeniz

canım iyi düşünücez hepimiz iyi olacak Allahın izni ile bu kadar sıkıntı yapmamak gerek.bak ne güzel keseyide görmüşsün haftaya o minicik bedenin kalp atışını duyunca tam rahatlarsın Allahın izni ile.dikkat et kenidnea.s.

Günaydın Güzel Aralık Anneleri
Umarım hepiniz ve bebeişleriniz çok iyisinizdir
günaydın.
bizler şimdilik iyiyiz. ya sen nasılsın?
sımdı geldım doktordan
cok optumŞeniz
gözün aydın canım.
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim:teytey::teytey::teytey:

hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 oh oh süper. bir sürü bebiş dünyaya gelecek.kaydirigubbakcemile2

sen ne diyorsun boy 1.71 kilo 75
benim halim içler acısı yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Yat yat nolcak... Üzülme arkadaşım ilk zamanlar normal . Yürüyüşle toparlarız. İlerde almayız. Alsakta ne yapalım onun için alıyoruz..:)) Rejime de giremeyiz ki... Ben elevitten bu haldeyim. 62 ile başladım elevite. Hamilelikle alakası yok benimkinin.:KK43: Dolayısıyla çözümüm de yok görünüyor. Çünkü elevite devam. HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeyler:eek:klava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz

ayy canım senı duygulandırdıgın ıcın kusura bakmaaa:teselli:
ama bu hormonların oyunu
cok ustune dusmemek gerektıgını ben ıkıncı hamılelıgımde anlıyorum
az once doktorumda senı daha sogukkanlı gordum cok guzel dedı zaten:smiley-cool:
ah arkadasım yazmıycam ıns kötü seyler ama bır tek sızler varsınız dertlesecegım
hersey cok guzel olcak ınsssssssssssa.s.:nazar:

günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan

kuzucum canım arkadaşım hemşerim allahın izniyle sağlıklı ve güzel haberlerini yarın senden alacağız.
pozitif düşün ne olur.
rabbim hakkımızda neyi hayırlı eylediyse onu görüp onu yaşıyoruz/yaşayacağızda.
sana kocamaaaaaaaaan şans öpücüğü gönderiyorum kabul et ne olur.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hemserım benım saol ıns ıyı olcakyerimseniben
geldım doktordan gorduk pıtırcıgımıkaydirigubbakcemile5
ama kalp atısını haftaya duyucakmısız
kader otesı yok zaten arkadasıma.s
kabul etmemmı bende senı kocaman optummm canımsına.s.:nazar::nazar:
bu arada hangı doktora gıdıyosun canım ?

Yat yat nolcak... Üzülme arkadaşım ilk zamanlar normal . Yürüyüşle toparlarız. İlerde almayız. Alsakta ne yapalım onun için alıyoruz..:)) Rejime de giremeyiz ki... Ben elevitten bu haldeyim. 62 ile başladım elevite. Hamilelikle alakası yok benimkinin.:KK43: Dolayısıyla çözümüm de yok görünüyor. Çünkü elevite devam. HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

canım sağlık olsun ne yapalım olacak.
kilo alacağımız aylar daha ilerde.5 aydan sonra hızla kilo alacağız doktorumuzda bize kızacak.
önce sağlık gerisi boş. alınanlar doğumlar sonra verilir inşallahcokacimcoook

ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeyler:eek:klava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz

ayy canım senı duygulandırdıgın ıcın kusura bakmaaa:teselli:
ama bu hormonların oyunu
cok ustune dusmemek gerektıgını ben ıkıncı hamılelıgımde anlıyorum
az once doktorumda senı daha sogukkanlı gordum cok guzel dedı zaten:smiley-cool:
ah arkadasım yazmıycam ıns kötü seyler ama bır tek sızler varsınız dertlesecegım
hersey cok guzel olcak ınsssssssssssa.s.:nazar:

aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.

günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan

bozma morali.
bende lökosit 1-2 idi.
ama normali nedir bilemiyorum canım.
güzel güzel güzel şeyler olsun.
bol bol şu iç ama. idrarda yanma da varmı peki?

sımdı geldım doktordan
cok optumŞeniz

Canım hayırlı haberlerle geliriz hep buraya inşallah. Benim doktorum ölçü filan vermedi. Niye acaba...Keseyi gördü içinde koyuluk gördü tamam dedi. O kadar.Kalp atışı için 2 hafta sonra.

canım iyi düşünücez hepimiz iyi olacak Allahın izni ile bu kadar sıkıntı yapmamak gerek.bak ne güzel keseyide görmüşsün haftaya o minicik bedenin kalp atışını duyunca tam rahatlarsın Allahın izni ile.dikkat et kenidnea.s.

hersey allahdan zaten arkadasım:1hug:
cok saol guzel sozlerın ıcın doktor dınlenmemı soyledı
progestan verdı
ıns allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

bozma morali.
bende lökosit 1-2 idi.
ama normali nedir bilemiyorum canım.
güzel güzel güzel şeyler olsun.
bol bol şu iç ama. idrarda yanma da varmı peki?

idrarda yanma filan yok ama bilmiyorum ilk bebişim olacak daha önce düşük yapmıştım bunu kaybetmek istemiyorumsenağlamasenağlamasenağlama

hemserım benım saol ıns ıyı olcakyerimseniben
geldım doktordan gorduk pıtırcıgımıkaydirigubbakcemile5
ama kalp atısını haftaya duyucakmısız
kader otesı yok zaten arkadasıma.s
kabul etmemmı bende senı kocaman optummm canımsına.s.:nazar::nazar:
bu arada hangı doktora gıdıyosun canım ?

ben anadolu hastanesinde bulunan ramazan bayırlı'ya gidiyorum. süper bir dr.
benim aklıma gelmiycek şeyleri, yapmam ve yapmam gerekenleri adam dakikalarca anlatıyor. valla ben çok memnunum.
ya sen kuzucum kime gittin bakiyim?:1hug:

bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım gaz sancım vardı galiba,karnım cok agrıdı ve uykumda sanırım açlıktan mideme kramplar giriyodu.daha ilk günlerde böleyiz sonraları nasıl oluruz allah bilir artık.

X