- 13 Nisan 2009
- 4.937
- 0
- 46
günaydın a.s.
nasılsınızzz??? işallah herşey yolundadır
merhaba canım,
bende şükür herşey yolunda.
sen nasılsın bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın a.s.
nasılsınızzz??? işallah herşey yolundadır
perttybaby seninle aynı sıkıntıları inan ben de yaşıyorum. Kötü düşünceleri uzaklaştıralım kafamızdan. Sevincini yaz sen buradan. İnşallah yarın da güzel haberlerini paylaşırız. İlk muayeneden sonra insanın içi rahatlıyor inan ki. İnşallah bu sefer yarı yolda kalmayacağız. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
canım inşallah bu sefer bişey olmayacak bebişlerimize. rabbim bağışlasın bebişlerimizi bize
prettybaby seninle ayniyiz. ben de 5 hafta 4 gunlugum. biz de hickimseye soylemedik. sakin korkma. eminim kalp atislarini duyacaksin yarin.
:1hug:
canım arkadasım dedıgın gıbı ılk muayneden sonra gercekden rahatladım
sımdı geldım doktordan
5 hafta 5 gunluk ve 2.3mm teyzesi
ama kalp atısları ıcın haftaya cagırdı doktor
ıns bız ve tum bekleyenler yarı yolda kalmaz
destegın ıcın saol beraber ustesınden gelıcez allahın ıznıyle ıns
cok optumŞeniz
günaydın.Günaydın Güzel Aralık Anneleri
Umarım hepiniz ve bebeişleriniz çok iyisinizdir
gözün aydın canım.canım arkadasım dedıgın gıbı ılk muayneden sonra gercekden rahatladım
sımdı geldım doktordan
cok optumŞeniz
hep dua edıyorum hepımıze arkadasım:Saruboceq:
allah herseyın hayırlısını versın
keseyı gordum az once haftaya kalp atısı ıcın gıdıcemŞeniz
sen ne diyorsun boy 1.71 kilo 75
benim halim içler acısı yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeylerklava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz
ayy canım senı duygulandırdıgın ıcın kusura bakmaaa:teselli:
ama bu hormonların oyunu
cok ustune dusmemek gerektıgını ben ıkıncı hamılelıgımde anlıyorum
az once doktorumda senı daha sogukkanlı gordum cok guzel dedı zaten:smiley-cool:
ah arkadasım yazmıycam ıns kötü seyler ama bır tek sızler varsınız dertlesecegım
hersey cok guzel olcak ınsssssssssssa.s.
kuzucum canım arkadaşım hemşerim allahın izniyle sağlıklı ve güzel haberlerini yarın senden alacağız.
pozitif düşün ne olur.
rabbim hakkımızda neyi hayırlı eylediyse onu görüp onu yaşıyoruz/yaşayacağızda.
sana kocamaaaaaaaaan şans öpücüğü gönderiyorum kabul et ne olur.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Yat yat nolcak... Üzülme arkadaşım ilk zamanlar normal . Yürüyüşle toparlarız. İlerde almayız. Alsakta ne yapalım onun için alıyoruz..:)) Rejime de giremeyiz ki... Ben elevitten bu haldeyim. 62 ile başladım elevite. Hamilelikle alakası yok benimkinin. Dolayısıyla çözümüm de yok görünüyor. Çünkü elevite devam. HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
günaydın.
bizler şimdilik iyiyiz. ya sen nasılsın?
:1hug:ben düşük yapmadım ama düşük tehlikesi var diyip duruyolar doktorlar seni anlıyorum bir hamile olduğumu öğrendiğim gün sevindim ondan sonrada sevinemedim ha düştü ha düşecek derken 8. haftaya giriyorum bebekle bağ kurmakdan korkuyorum düşerse çok üzülürüm diye yokmuş gibi de davranamıyorsun amaaan ağlayacam şimdi kıııızzz yazma bi daha böyle şeylerklava: güzel şeyler yaz güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah tamammı canımcığımŞeniz
ayy canım senı duygulandırdıgın ıcın kusura bakmaaa:teselli:
ama bu hormonların oyunu
cok ustune dusmemek gerektıgını ben ıkıncı hamılelıgımde anlıyorum
az once doktorumda senı daha sogukkanlı gordum cok guzel dedı zaten:smiley-cool:
ah arkadasım yazmıycam ıns kötü seyler ama bır tek sızler varsınız dertlesecegım
hersey cok guzel olcak ınsssssssssssa.s.
aynen canım banada dr düşük tehlikesi var dedi.ve bu hafta 7. haftam biticek eşim hala bebeklerimle bağ kurmuyo ben konustugum zaman onlarla beni oyalıyo cok farkındayım.sen niye sevmiyosun onları diyorum.umutlanıp yarı yolsa klamakta korkuyorum diyo.bu beni daha cok üzüyo.benim ilk hamileliğim allahım herkesin kucagını doldursun inşallah..saglıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallah.
günaydın kızlar dün tahlil sonuçlarımı aldım 15-16 lökosit yani idrarda iltihap dr ilaç vermiycem ilk 3 ay dedi 3 lt su iç dedi moralim bozuldu ya acaba normal değeri kaç ki sormayı unuttum moral bozukluğundan
canım arkadasım dedıgın gıbı ılk muayneden sonra gercekden rahatladım
sımdı geldım doktordan
cok optumŞeniz
canım iyi düşünücez hepimiz iyi olacak Allahın izni ile bu kadar sıkıntı yapmamak gerek.bak ne güzel keseyide görmüşsün haftaya o minicik bedenin kalp atışını duyunca tam rahatlarsın Allahın izni ile.dikkat et kenidnea.s.
bozma morali.
bende lökosit 1-2 idi.
ama normali nedir bilemiyorum canım.
güzel güzel güzel şeyler olsun.
bol bol şu iç ama. idrarda yanma da varmı peki?
hemserım benım saol ıns ıyı olcakyerimseniben
geldım doktordan gorduk pıtırcıgımıkaydirigubbakcemile5
ama kalp atısını haftaya duyucakmısız
kader otesı yok zaten arkadasıma.s
kabul etmemmı bende senı kocaman optummm canımsına.s.
bu arada hangı doktora gıdıyosun canım ?