kız seninle aynı gün doğum yaparmışızzzzkaydirigubbakcemile5 benim ilk bebişim olacak senin?
selam kızlar rabbim nasip eder se ben de aralık annesi olucam bu gün gittim keseyi görmeye baktık ki iki kese var çok mutlu olduk inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza almayıda nasip eder mevlam bu arada beş haftalık hamişim
selam kızlar rabbim nasip eder se ben de aralık annesi olucam bu gün gittim keseyi görmeye baktık ki iki kese var çok mutlu olduk inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza almayıda nasip eder mevlam bu arada beş haftalık hamişim
benimde ilk bebişlerim olucak allahın izniyle.10 aylık evliyim ben
kız seninle aynı gün doğum yaparmışızzzzkaydirigubbakcemile5 benim ilk bebişim olacak senin?
canım ya çok geçmiş olsun.
bende arar ara ağrılar oluyor. kasılıyorum birden ama sonra normale dönüyorum.
:CüvCüv::CüvCüv:
sahiden de aynı seylerı yasamısız.ben de o korkunc sancılara dayanamayıp gece acildeydim.daha 1 hafta sonra duymayı bekledıgım kalp atıslarımızın basladıgını soyleddoktor:)ne agrım kaldı ne sancım:)progestana ve dinlenmeye devam.....
Slmm Kızlar.Şimdidenn hastanedenn geldimm.Allaha şükür kalp atışlarını duydukk.Rabbime binlerce şükürler olsunn.Kızlar bu arada ben grip oldumm napcamm.Doktor yapcak bişey yok dedii.Nane limon içsemm zararı olurmu???
selam arkadaslar benimde sat 1 mart bende aralık annesi olacagım inşallah. ben dra gittim ikizlerime hamile odugumu öğredim inanılmazz sevindik sasırdık birinin kalp atısını duyduk birinin duyamadık çinkü o daha küçükmüş digerinden.düşme tehlikeside var dikkat etmen lazım dedi.allahın iziniyle hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah..allahım isteyen herkese versin.
selam kızlarrrrr benim sat 2 mart buna göre aralık annesi olacağım galiba
ben 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 4.ayında hamileydim düşük yaptım şimdi bir daha hamileyim inşallah bu kez kavuşurum bebişimeeeeee:Saruboceq:
canım benim ikiz ya gününü beklemezler herhalde.hele bide sezaryan olursa daha önce alıyolarmıs.hayırlısı bakalım inşallah hakkımızda.
canım ikizler erken geliyor ve sezeryanla oluyor ablamında ikizleri var öyle oldu. muayeneye diye gittik doğuma aldılar
canım korkusu cabası tabi. annemlere kalsa rahim büyüyor diyorlar
biz erken duyduk kalp atışlarını yani
canım ya sanada çok geçmiş olsun
canım ıhlamur içebilirsin ama nane içme adaçayıda içme gevşetici özelliği olduğu için düşük yapabilir
canım gözün aydın
sende hoşgeldin canım aramıza
anammmmm:1shok::1shok:
hb canım ben şimdilik yemeğe çıkıyorum k.i.b by
esraie benimde cok agrım oluyo dr yerleştikleri için dedi.kasıklarımda kramp gbi oluyodu.ama maşallah iki gündür falan azaldı sanki.
Benim karnım ağrıyor bugün normal mi acaba?
kızlar maşallah ne güzel ikiziniz olacak çok sevindim adınıza rabbim korusun bizleri:Saruboceq:
senindemi iki kese var yani sende ikiz hamilesinn:teytey:
allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
hoş geldin canım ikizlerine kocaman bir maşallah
evet canım korkma ama doğduklarında süper oluyorlar
kızlar çok sağolun rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın ayrıca benim de felaket derecede karnım kasıklarım ağırıyor ama doktor normal dedi