merhaba aralık anneleri
nasılsınız bugün geçmişi okumadım henüz ama bu sayfada sulugöz ün kanaması olmuş onu gördüm canım benimde 15 gündür lekelenmem oluyor ama açık kahverengi doktor korkma ama dikkat et yat dedi kırmızı kan ise doktoruna ulaş veya hastaneye git tamammı?
neler olmuş okuyup geliyorum
ufffffff kızlar biraz önce kanamamın olduğunu gördüm, çok az ama, inşallah kötü bişeydeğildir
doktorumla gorusmustum ancak bana sadece dınlen dedı.ama ben dusuk yapmaktan korkuyorum.benımle aynı durumda olan arkadaslar sızlerın sıkıntıları neler?
kızlar kendimi çok kötu hıssediyorum çok uyuyorum dıye elım yuzum şiş gibi hissediyorum zaten sigarayıda bırakmıştım 2 kilo almışım aslında hamılelıgın ilk 3 ayında kılo alınmazmış ne yapıcagız bilmemonu da geçtim sabahları ogurtuyle uyanıyorum tum gun arada yokluyor mıde bulantısı anca bişeyler yiyince geçiyor gunde 1 kerede kanım çekiliyor gibi hissediyorum fenalaşıyorum ALLAH ım biran önce iyileşmek istiyorum alında kendımı dınlemek istemiyorum hasta gibi dolaşmak bana göre degil ama abartmadıgıma emınım iyi degilim
yaa birde bende çok şükür mide bulantısı falan yok da sabahları hafıf hafıf oluyo sadece ama çıkartmıyorum birde tükürükte artış var ağzımda su birikiyo devamlı bunuda anlamış değilim
canlarım ya dün gece sancıdan acile gittik. adet sancısından öldüm. ve sancı ile bir korku.soğuk terler döktüm durdum.dr istirahata devam ve progestanı kesme dedi. nasıl korktum kızlar bilemezsiniz. yinemi bebişim düşecek diye. dr kalp atışlarını duymuş bebeğin canlı dedi.çarşamba veya eşime uyarsa perşembe dra gideceğiz.sizdede adet sancısı gibi ağrılar oluyormu
canlarım ya dün gece sancıdan acile gittik. adet sancısından öldüm. ve sancı ile bir korku.soğuk terler döktüm durdum.dr istirahata devam ve progestanı kesme dedi. nasıl korktum kızlar bilemezsiniz. yinemi bebişim düşecek diye. dr kalp atışlarını duymuş bebeğin canlı dedi.çarşamba veya eşime uyarsa perşembe dra gideceğiz.sizdede adet sancısı gibi ağrılar oluyormu
Slmm Kızlar.Şimdidenn hastanedenn geldimm.Allaha şükür kalp atışlarını duydukk.Rabbime binlerce şükürler olsunn.Kızlar bu arada ben grip oldumm napcamm.Doktor yapcak bişey yok dedii.Nane limon içsemm zararı olurmu???
Slmm Kızlar.Şimdidenn hastanedenn geldimm.Allaha şükür kalp atışlarını duydukk.Rabbime binlerce şükürler olsunn.Kızlar bu arada ben grip oldumm napcamm.Doktor yapcak bişey yok dedii.Nane limon içsemm zararı olurmu???
Gözün aydın :CüvCüv:
canım gözüm aydınkaydirigubbakcemile5
nekadar farklı bir duygu değilmi.
bende cumartesi duydum ve gördüm
allahım ne büyük mucize.
1 cm'cik bebeiğim kalbi var ve atıyor.
allah isteyen herkeze versin.
bu arada geçmiş olsun.
doktorum bana bitki çaylarını içebilirsin dedi.
ben her sabah 2 kupa limonlu ıhlamur içerim.
öğleden sonra yeşil çay.
merak etme hiçbirşey olmaz.
hemen bol limonlu bir nane kaynat. ıhlamur'da süper olur.
varsa hemen ondandan kaynatıp iç bence.
hadi bakalım dikkat et ve bol bol dinlen canım.
selam arkadaslar benimde sat 1 mart bende aralık annesi olacagım inşallah. ben dra gittim ikizlerime hamile odugumu öğredim inanılmazz sevindik sasırdık birinin kalp atısını duyduk birinin duyamadık çinkü o daha küçükmüş digerinden.düşme tehlikeside var dikkat etmen lazım dedi.allahın iziniyle hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah..allahım isteyen herkese versin.
gözün aydın canım sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah