2009 Aralık Anneleri

canlarım ya dün gece sancıdan acile gittik. adet sancısından öldüm. ve sancı ile bir korku.soğuk terler döktüm durdum.dr istirahata devam ve progestanı kesme dedi. nasıl korktum kızlar bilemezsiniz. yinemi bebişim düşecek diye. dr kalp atışlarını duymuş bebeğin canlı dedi.çarşamba veya eşime uyarsa perşembe dra gideceğiz.sizdede adet sancısı gibi ağrılar oluyormu

merhaba aralık anneleri
nasılsınız bugün geçmişi okumadım henüz ama bu sayfada sulugöz ün kanaması olmuş onu gördüm canım benimde 15 gündür lekelenmem oluyor ama açık kahverengi doktor korkma ama dikkat et yat dedi kırmızı kan ise doktoruna ulaş veya hastaneye git tamammı?
neler olmuş okuyup geliyorum

canım honey'im merhaba,
bende cumartesi günü doktoruma gittim.
bebişimin kalp atışları duydum.
1 cm olmuş ve kalbinin nasıl attığını görmek mucize gibi birşey:Saruboceq:
son adet tarihim 18 şubat fakat geç döllenme olduğundan tahmini SAT 2-3 mart gibi.
fakat entersan olan şey tahmini doğum tarihime 25 kasım dedi. birkaçgün öncesi ya da sonrasıda olabilirmiş.
ben 40 hafta sayıyorum aralığın ilk haftası gibi doüum yapmam lazım.
neyse 30 mayıs'a randevu aldım. ikili tarama ve kontrolüm var.:1hug:

lekelenme olması normal birşeymi peki?

doktorumla gorusmustum ancak bana sadece dınlen dedı.ama ben dusuk yapmaktan korkuyorum.benımle aynı durumda olan arkadaslar sızlerın sıkıntıları neler?

canım benim ya çok geçmiş olsun.
inşallah ciddi bir sorun çıkmaz.
sen dinlenmeye devam et.:Saruboceq:

kızlar kendimi çok kötu hıssediyorum çok uyuyorum dıye elım yuzum şiş gibi hissediyorum zaten sigarayıda bırakmıştım 2 kilo almışım aslında hamılelıgın ilk 3 ayında kılo alınmazmış ne yapıcagız bilmem :KK43: onu da geçtim sabahları ogurtuyle uyanıyorum tum gun arada yokluyor mıde bulantısı anca bişeyler yiyince geçiyor gunde 1 kerede kanım çekiliyor gibi hissediyorum fenalaşıyorum ALLAH ım biran önce iyileşmek istiyorum alında kendımı dınlemek istemiyorum hasta gibi dolaşmak bana göre degil ama abartmadıgıma emınım iyi degilim :KK43:

canım olacak ve geçecek tabiki.
ben cumartesi doktor kontrolüme gittiğimde karnı burnunda hamile bir bayan gördüm.
ya allahım anormallik bendemi yoksa diye kafayı yedim.
hatun doğum yapmaya gelmiş ama. merdivenlerden iniyor çıkıyor(çok rahat.sanki doğuracak benim:)
saçlar fönlü.
bu arada sabahın 08:30'u
yüzde tebbessüm.
ben ise mide bulantısı ve halsizlikten bitmişim uykum var sabah erken uyanmışım.
sonra dedimki yarabbim şu 3-4 ay çabucak geçsede bu rahatsızlıklarım geçsemirmirmirmir
kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

yaa birde bende çok şükür mide bulantısı falan yok da sabahları hafıf hafıf oluyo sadece ama çıkartmıyorum birde tükürükte artış var ağzımda su birikiyo devamlı bunuda anlamış değilim

canım o bendede var.
eşim fark ett.sırnaşık şey

canlarım ya dün gece sancıdan acile gittik. adet sancısından öldüm. ve sancı ile bir korku.soğuk terler döktüm durdum.dr istirahata devam ve progestanı kesme dedi. nasıl korktum kızlar bilemezsiniz. yinemi bebişim düşecek diye. dr kalp atışlarını duymuş bebeğin canlı dedi.çarşamba veya eşime uyarsa perşembe dra gideceğiz.sizdede adet sancısı gibi ağrılar oluyormu

canım ya çok geçmiş olsun.
bende arar ara ağrılar oluyor. kasılıyorum birden ama sonra normale dönüyorum.

yeni anne adaylarınada aramıza hoş geldiniz diyorum.
allah tamamına erdirsin ve sağlıklı bir şekilde beişlerimizi kucağımıza alalım.

:CüvCüv::CüvCüv:

sahiden de aynı seylerı yasamısız.ben de o korkunc sancılara dayanamayıp gece acildeydim.daha 1 hafta sonra duymayı bekledıgım kalp atıslarımızın basladıgını soyledı doktor:)ne agrım kaldı ne sancım:)progestana ve dinlenmeye devam.....

Slmm Kızlar.Şimdidenn hastanedenn geldimm.Allaha şükür kalp atışlarını duydukk.Rabbime binlerce şükürler olsunn.Kızlar bu arada ben grip oldumm napcamm.Doktor yapcak bişey yok dedii.Nane limon içsemm zararı olurmu???

Slmm Kızlar.Şimdidenn hastanedenn geldimm.Allaha şükür kalp atışlarını duydukk.Rabbime binlerce şükürler olsunn.Kızlar bu arada ben grip oldumm napcamm.Doktor yapcak bişey yok dedii.Nane limon içsemm zararı olurmu???

Gözün aydın :CüvCüv:

canım gözüm aydınkaydirigubbakcemile5
nekadar farklı bir duygu değilmi.
bende cumartesi duydum ve gördüm:eek:
allahım ne büyük mucize.
1 cm'cik bebeiğim kalbi var ve atıyor.
allah isteyen herkeze versin.

bu arada geçmiş olsun.
doktorum bana bitki çaylarını içebilirsin dedi.
ben her sabah 2 kupa limonlu ıhlamur içerim.
öğleden sonra yeşil çay.
merak etme hiçbirşey olmaz.
hemen bol limonlu bir nane kaynat. ıhlamur'da süper olur.
varsa hemen ondandan kaynatıp iç bence.
hadi bakalım dikkat et ve bol bol dinlen canım.:nazar:

kızlar bugün doktora gittim, dış gebelikolabilirmi diye baktı, ultrasonda belli belirsizde olsa keseyi gördü, karından bakmıştı, alttan baksak daha belli olur olur dedi ama bakmadı, beta hbg yaptı tekrar öğleden sonra sonuç çıkacak onagöre tekrar konuşucaz, kanamamın olduğunu söyledim, bakalım öğleden sonra ne olduğu belli olur

canım gözüm aydınkaydirigubbakcemile5
nekadar farklı bir duygu değilmi.
bende cumartesi duydum ve gördüm:eek:
allahım ne büyük mucize.
1 cm'cik bebeiğim kalbi var ve atıyor.
allah isteyen herkeze versin.

bu arada geçmiş olsun.
doktorum bana bitki çaylarını içebilirsin dedi.
ben her sabah 2 kupa limonlu ıhlamur içerim.
öğleden sonra yeşil çay.
merak etme hiçbirşey olmaz.
hemen bol limonlu bir nane kaynat. ıhlamur'da süper olur.
varsa hemen ondandan kaynatıp iç bence.
hadi bakalım dikkat et ve bol bol dinlen canım.:nazar:

Canımm Benimm sağoll Ya.Allaha ne kadar şükretsek Az.gerçektenn çok büyükk bi mucize bu mucizeyi biz kadınlara verdiğii içinn Allaha şükürler olsunn..Nane limona başlayımm Sağol canımm.Allah sağlıklısıyla kucağımızada almayı nasip etsin inş..delikafadulden

selam arkadaslar benimde sat 1 mart bende aralık annesi olacagım inşallah. ben dra gittim ikizlerime hamile odugumu öğredim inanılmazz sevindik sasırdık birinin kalp atısını duyduk birinin duyamadık çinkü o daha küçükmüş digerinden.düşme tehlikeside var dikkat etmen lazım dedi.allahın iziniyle hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah..allahım isteyen herkese versin.

selam arkadaslar benimde sat 1 mart bende aralık annesi olacagım inşallah. ben dra gittim ikizlerime hamile odugumu öğredim inanılmazz sevindik sasırdık birinin kalp atısını duyduk birinin duyamadık çinkü o daha küçükmüş digerinden.düşme tehlikeside var dikkat etmen lazım dedi.allahın iziniyle hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah..allahım isteyen herkese versin.

gözün aydın canım sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar:

kız seninle aynı gün doğum yaparmışızzzzkaydirigubbakcemile5 benim ilk bebişim olacak senin?

X