2009 Aralık Anneleri

hem bulantı hem açlıkda cok zor oluyo her sey kokuyoo ama karnım accc allahım yardım etsin hepimize inşallah.

canım aynen etten tavuktan acayip tiksindim biryerden bir koku duysam ayyyy çok kötü kokuyor deyip çıkıyorum.açlıktan karnımın gurultusunu duyuyorum ama canım bişey istemiyor dr sık sık az az ye dedi. kuru ve tuzlu şeyler tüket dedi. kraker önerdi

hayırlısı ne ise o olsun tatlım
sen gönlünü ferah tut ve dikkat et kendine.

amiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim.:Saruboceq:

gözüm aydın canım.

evet canım drlar normal kabul ediyor ama biz korkuyoruz

evet kızlar doktorum o kasılma ve ağrılara normal diyor.
sonuç itibariyle orada birşey büyüyyor ve gelişiyor ve bünye ve rahim buna adapte olana kadarda devam edecek.
sıkıntı yok, gönlünüzü ferah tutun.

hem bulantı hem açlıkda cok zor oluyo her sey kokuyoo ama karnım accc allahım yardım etsin hepimize inşallah.

canım dr'lar az sık beslenmeyi öneriyor zaten.
için almıyorsa bir lokma ye bırak diyorlar. ama sık beslenmek gerekiyor ve bol bol sıvı gıda tüketmeliymişiz.
malum havalarda ısındı. birde yüksek faktörlü güneş koruyucusu almamı iste. hafta sonu 45 faktörlük bir ürün aldım onu kullanıyorum.

karnınınagrısı alt tarafdamı açlıkdanda olabilir.bende mide kısmımda garip bi agrı oluyodu anlamıyordum nedenini megerse açlıktanmıs bişiyler yediğim zaman geciyo. yinede dikkat et canım kendine.

Teşekkür ederim...Cidden yemek yedim ağrım geçti cokacimcoook

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kalp atışlarını duyan arkadaşlar gözünüz aydın kasık ağrısı olan arkadaşlar normalmış kırmızı kan görmedikçe telaşlanmayın diyolar vede dayanılmayacak kasık ağrısı.bende bugun kontrole gidicem saatler geçmiyo ikizmi değilmi diye bakıcaz bide kalp atışlarını duyarsak dünyalar benim valla öfff zaman geçmiyo ya

canım randevun kaçta?
can rahatla biraz. asıl kalp atışını duyduğunda fena olacaksın.

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin ben de bu gün geldim doktordan iki kese gördük ama benim beş haftalık olduğu için kalp atışlarını duyamadık ama senin altı haftalık kalp atışları belki duyarsın rabbim yardımcın olsun

teşekkürler arkadaşlar doktor hep üstten bakıyo o yüzden kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum akşam 7 de eşimin işten çıkısını bekliyorum ikizler çoğaldı bi anda güzel oldu umarım benimkide ikizdir öyle alıştırdım kendimiki ikize doktor nerden söyledi ikiz olabilir diye şimdi düşünde dur neyse az kaldı:)

canım randevun kaçta?
can rahatla biraz. asıl kalp atışını duyduğunda fena olacaksın.

doktora iki kez gittim.
her ikisindede alttan baktı.
yaa neden sana üstten bakıyorki?

peki diğer annelerimizede soralım muayenelerinizi alttan mı yoksa üstten oldunuz?
:CüvCüv:fisfisfis

hoşgeldin canım aramıza. demek iki kese he maşallah bir taşla iki kuş Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

ben 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 4.ayında hamileydim düşük yaptım şimdi bir daha hamileyim inşallah bu kez kavuşurum bebişimeeeeee:Saruboceq:

hayırlı olsun canım sanada bebişin hoşgeldin. Allah yardımcımız olsun hepimizin.:CüvCüv:

doktora iki kez gittim.

peki diğer annelerimizede soralım muayenelerinizi alttan mı yoksa üstten oldunuz?

tatlım benim ilk muayenede karnımdan baktı.geçen cuma kalp atışlarını görmek için gittiğimde alttan baktı.
çok ağrı ve kanama olmadıkça alttan bakmıyo zaten doktorlar.korkulacak bişe yok,tehlikeli olsa doktorlar alttan bakarlar mı hiç..
geçmişi pek okuyamadım kızlar,herkes iyidir umarım.
ben psikolojik olarak pek iyi değilim.dün sabaha karşı sıtma tuttu yatakta beni,bi terleme bi üşüme..çok korktum.çünkü ilk bebeğim kaybettiğimdede aynı şeyler olmuştu diye hatırlıyorum.ama onda aynı zamanda kanamam vardı.şuan hiç lekelenmem bile yok çok şükür ama elimde değil çok korkuyorum.eşime doktora gitsekmi dedim ki geçen cuma gittik herşey normal dedi doktorum,çok fena kızdı bana çok takıyosun bişe olmasada olduracaksın rahatla biraz ii şeyler düşün hep dedi.haklı tabi ama inanın elimde değil.
heran göğüslerimi yokluyorum ağrısı gittimi diye..
inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur arkadaşlarım..

güzel haberlerini bekliyoruz canım,inşallah herşey yolundadır...

doktora iki kez gittim.

bana üstten baktı, ilk ultrasonumdu, çok zor gördü keseyi, belli belirsiz dedi yinede alttan bakmadı, alttan bakarsak daha net görünür dedi ama bakmadı, iki hafta sonra daha net olur dedi

doktora iki kez gittim.

normalde alttan bakılır da kese çok küçük olduğu için ama benim doktorum sürekli gittiğim doktorum sadece gerek görmüyo zaten 8.haftadan sonra gel demişti bana 8.haftadan sonrada üstten görülüyor ama ben sabredemedim 6. haftada gidiyorum pek zorunluluk olmadıkça alltan bakmıyo doktorum o yüzden eşimlede gidiyorum belki ondan bilmiyorum ama hep der yani luzum olmadıkça ne gereği var seni rahatsız edeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…