2009 Aralık Anneleri

ufffffff kızlar biraz önce kanamamın olduğunu gördüm, çok az ama, inşallah kötü bişeydeğildir

merhaba aralık anneleri
nasılsınız bugün geçmişi okumadım henüz ama bu sayfada sulugöz ün kanaması olmuş onu gördüm canım benimde 15 gündür lekelenmem oluyor ama açık kahverengi doktor korkma ama dikkat et yat dedi kırmızı kan ise doktoruna ulaş veya hastaneye git tamammı?
neler olmuş okuyup geliyorum

ufffffff kızlar biraz önce kanamamın olduğunu gördüm, çok az ama, inşallah kötü bişeydeğildir

Doktora bildirmen gerek hemen arkadaşım geçmiş olsun. Umarım normal durumdur. Gebeliğe bi zarar gelmez inşallah. Benim bildiğim biri doğuma kadar kan görmüş. ihmal etme sakın.

canim benim dogum tarihi 18 aralik olacak.

a.s.
güzelim ben otomatik hesaplayıcıdan hesaplayıp yazdım hepimizin son adet tarihine göre hesapları benim yaptığım şekilde ama sen illa ki de 18inde doğuracam diyorsan hemen düzeltiyimkaydirigubbakcemile3zaten bu yazılan tarihleri hiçbirimiz tutturamayacağız ama birbirimizi takip etmek için yazdık işteyerimseniben

canım baş boyun mesafesini ölçüpmü söyledi doktorun? 3gün daha büyük diye bi de kaçıncı haftanda gittin en son ? ben pazartesi gideceğim de bu kezde doğru düzgün bakmazsa kapıyı çarpıp çıkmayı düşünüyorum bana kendi doktorum dinletmedi kalp atışlarını küçük diye başka doktora gittim o dinletti hemde aynı gün hiç sevmedim ben adamı yaaaklava:eşimin ısrarıyla gidiyorum iyi doktormuş diye

ayyy o koku belasını bana hiç demeyin kızlar it burnu mubarek anlatmayayım halimi bulanmayın şimdi okurken :roflol:valla çok zormuş çok allah bütün gebelere yardım etsin:Saruboceq:

kızlar ne midem bulanıyor ne gögüslerim ağrıyor hiçbir şey yok......yoksa ben hamile değilmiyim

ayol yat kalk şükret deli kız kaydirigubbakcemile3biz bulantıdan ölüyoruz burda:bbo: herşeyden tiksiniyoruz sen ne diyorsun :mymeka:yalnız bak söyleyim benimde yeni başladı bu hafta sakın olmuyor deme gelince tam geliyor :jeyyar:

oh oh iştahdan kesilenede imreniyorum ben var ya öyle pis boğazım ki bulantı falan hiiiiç umursamadan habire yiyorum 3kilo aldım 2ayda

aboooo allah adama yardım etsin vallaseninkine :roflol: benim ki akşamdan akşama çekemiyor nazımı anamın evine gönderecek yakında :roflol:bak şimdi içerde tv seyrediyor çağırıp diyecem ki niye benle ilgilenmiyorsun da tv seyrediyorsun zaten sen hamile kaldığımdan beri beni iyice umursamaz oldun beni özlemiyorsun bütün gün değilmi vs. vs. vs.....:roflol:

sağol canım allah razı olsun sende bebeğini sağlıkla analı babalı büyüt inşallaha.s.

şaka yaptıydım kız şekerrr Şenizben hala inanamıyorum zaten karnımda bir bebek olduğuna hamile olduğuma garip geliyor yaaa:CüvCüv:biraz büyüse karnımız hissetsek bebeğimizi belki daha farklı olur?

baş ağrısı gebelik ilerledikçe geçiyor canımcığım yani bende öyle oldu çok korkmuştum migrenim tutacak böyle sürekli diye allaha şükür 2-3 kez oldu geçti inşallah seninde geçer bir daha da gelmez

amin canım inşallah hemencecik geçse aylar kucağımıza alsak bebeklerimizi

:)) canim benimki senin hesaplama yontemine uymaz cunku tup bebek. o hesaplayicilar embriyo transferine gore calismiyor. o yuzden 18 aralik canim beklenen dogum tarihim. ama tabii sen illa 22sinde doguracaksin dersen beklerim birkac gun daha:))

honeybabye ithafen:
canım benim zaten başağrılarım var ama bu başka tarz bi ağrı normalde şakaklar başımın ön tarafı ağrır bunda heryer ağrıyor geçer inş bulantıyı çekerim baş ağrısını çekemem bilen bilir ağrısını.kaprise gelince bende acaip kaprisli bi tipim ama melaikeye döndüm niye çünkü habire uykum geliyor benimkinin suratına bakamıyorum dün akşam iyice patladı benle hiç ilgilenmiyosun habire uyuyosun benle konuşsana diye tepemde dırdır ne kötü oluyomuş ya bi an karşımda kendimi gördüm :) bende 3 kilo aldım seninki tekmiydi ikizmiydi unuttum ben

pazar günü kimseler uğramamış diyecektim ki 3 kişi gelmiş dışarıda harika bir hava var ama ben ev hapsinde olduğum için dışarı çıkamıyorum maalesef yarın doktor artık yatmana gerek yok derse çok çok çok mutlu olacağım delikafadulden
:)) canim benimki senin hesaplama yontemine uymaz cunku tup bebek. o hesaplayicilar embriyo transferine gore calismiyor. o yuzden 18 aralik canim beklenen dogum tarihim. ama tabii sen illa 22sinde doguracaksin dersen beklerim birkac gun daha:))
hımmm tamam ozaman güzelim en kısa zamanda değiştiririm ama bak honeybaby demişti dersin sen 22sinde doğuracan gibime geliyorkaydirigubbakcemile3

bana ithaf edilmiş bir yazı hiç olmamıştı pek hoşuma gitti kız allah iyiliğini versin emisırnaşık şey
bende migren var canımcığım hamileliliğin ilk zamanları migren atakları yaşadım senin ki daha farklı olsada doktor bana hamilelilğin ilk haftalarında olur başağrısı sonra geçer demişti geçmiş olsun benim bebeğime doktorun biri ikizmiş biri gelişmemiş dedi ama diğer 2doktor tek kese dedi bencede tek keseydi çünkü betahcg değerlerim çok düşüktü benim yavaş yükseldi zaten kilo almak konusuna gelince ye ye yat kim almaz ki yaaa doktor izin verirse yürüyüşlere gideceğim belki artık almam böylece

25 Nisan da benimde kontrolüm :CüvCüv:
inşallah güzel haberler alırsın bebeğinle ilgili beni yarının stresi sardı bebeğim nasıl acaba diye rabbim herkese sağlıklı bebekler versin
hadi iyi pazarlar

mrhb ben de bir aralık annesi adayıyım.sat 6 mart.beklenen gun 13 aralık:) ancak cok da ıyı bır hamılelık gecıremıyorum.1haftadır yatıyorum ve ayaga kalkmamaya ozen gosterıyorum.kanamam oluyor ara ara.ve muthıs bır adet sancısı cekıyorum.benım gıbı olan var mı aranızda?bu arada progestan kullanıyorum.işin aslı benı korkutan bu muthıs sancılar ve kasılmalar

doktorumla gorusmustum ancak bana sadece dınlen dedı.ama ben dusuk yapmaktan korkuyorum.benımle aynı durumda olan arkadaslar sızlerın sıkıntıları neler?

kızlar kendimi çok kötu hıssediyorum çok uyuyorum dıye elım yuzum şiş gibi hissediyorum zaten sigarayıda bırakmıştım 2 kilo almışım aslında hamılelıgın ilk 3 ayında kılo alınmazmış ne yapıcagız bilmem onu da geçtim sabahları ogurtuyle uyanıyorum tum gun arada yokluyor mıde bulantısı anca bişeyler yiyince geçiyor gunde 1 kerede kanım çekiliyor gibi hissediyorum fenalaşıyorum ALLAH ım biran önce iyileşmek istiyorum alında kendımı dınlemek istemiyorum hasta gibi dolaşmak bana göre degil ama abartmadıgıma emınım iyi degilim

hamilesin güzelim demiyorum desem döversin beni:)bende 3 kilo aldım yalnız değilsin canım sigarayı bırakmak eskisi gibi fazla atlayıp zıplamamak vücudun su toplaması bebeğin faaliyetleri kilo aldırıyo ilk zamanlar kilo alınmaz diye bende biliyorum ama millet 30 kilo nasıl alıyor hamileliğinde ilk haftalarından itibaren sürekli çalışarak şaka bi yana anneme ağlayarak kilo alıyorum dedim bana ilk zamanlar alınır sonra toparlar durulursun dedi şaştım anne tersi olmuyomu dedim valla bende öyle oluyodu dedi.sonra okulda yaşlı bi hocamız vardı onada kilo alıyorum dedim oda aynı ilk zamanlar alınır sonra durulursun dedi demekki böylede oluyomuş Allahım bizi sonradan durulanlardan eyle yarabbim:))

amin :)))))))))) sagol arkdasım destege ihtiyacım var sanırım gerçi eşim çok destek oluyor sagolsun

selam kızlar nasıl gidiyo hamılelık bugün eşime evi temizlettırdım haftada 1 temizlik günü benımkının .iyice parlattı valla heryerı banada yaptırmıyo napayım bende fırsattan istifade edeyım dimi arkadaslar ? sonrada şöyle bi dolaştık bebek yataklarına ikiz bebek arabalarına baktık çok güzeller yaaa insan bi an önce doğsunlar istiyo valla .daha zaman var biliyom ama napayım

ph arkadasım sende bendensın demek bende 2kılo aldım bu cuma inşallah 2 aylık olacagım bencede daha erken ama napayım kendımı tutamıyom ne buluyosam yıyom valla yemek yıyınce kendımı çok mutlu hissadiyom bugünde dışarı çıktık eşimle ne gördümse yedım valla böyle napcaz bilmiyom burnumda her kokuyu duyuyo anam ben napayım

yaa birde bende çok şükür mide bulantısı falan yok da sabahları hafıf hafıf oluyo sadece ama çıkartmıyorum birde tükürükte artış var ağzımda su birikiyo devamlı bunuda anlamış değilim

Herkese merhaba :) Bi Aralık annesi adayıda burada :) Allah herkesin gönlüne göre versin. :)

aramıza hoşgeldin canım

canım o zaman sadec istirahat ediceksin ve dr a sor progestan kullan

canım iştah kesilmeside iyi değilki karnın zil çalıyor gurulduyor ama canım hiçbişey istemiyor bebişim gelişmeyecek diye korkuyorum yaaaa

canım bende dün geceden beri adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum ve kasılma ve batma bendede var

canım bende de ksi oluyor susuzluktan ölecxeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…