2009 Aralık Anneleri

selam kızlar rabbim nasip eder se ben de aralık annesi olucam bu gün gittim keseyi görmeye baktık ki iki kese var çok mutlu olduk inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza almayıda nasip eder mevlam bu arada beş haftalık hamişim

selam kızlar rabbim nasip eder se ben de aralık annesi olucam bu gün gittim keseyi görmeye baktık ki iki kese var çok mutlu olduk inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza almayıda nasip eder mevlam bu arada beş haftalık hamişim

kızlar maşallah ne güzel ikiziniz olacak çok sevindim adınıza rabbim korusun bizleri:Saruboceq:

senindemi iki kese var yani sende ikiz hamilesinn:teytey:

allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

canım ya çok geçmiş olsun.
bende arar ara ağrılar oluyor. kasılıyorum birden ama sonra normale dönüyorum.

canım korkusu cabası tabi. annemlere kalsa rahim büyüyor diyorlar

:CüvCüv::CüvCüv:

sahiden de aynı seylerı yasamısız.ben de o korkunc sancılara dayanamayıp gece acildeydim.daha 1 hafta sonra duymayı bekledıgım kalp atıslarımızın basladıgını soyleddoktor:)ne agrım kaldı ne sancım:)progestana ve dinlenmeye devam.....

biz erken duyduk kalp atışlarını yani
canım ya sanada çok geçmiş olsun

Slmm Kızlar.Şimdidenn hastanedenn geldimm.Allaha şükür kalp atışlarını duydukk.Rabbime binlerce şükürler olsunn.Kızlar bu arada ben grip oldumm napcamm.Doktor yapcak bişey yok dedii.Nane limon içsemm zararı olurmu???

canım ıhlamur içebilirsin ama nane içme adaçayıda içme gevşetici özelliği olduğu için düşük yapabilir

selam arkadaslar benimde sat 1 mart bende aralık annesi olacagım inşallah. ben dra gittim ikizlerime hamile odugumu öğredim inanılmazz sevindik sasırdık birinin kalp atısını duyduk birinin duyamadık çinkü o daha küçükmüş digerinden.düşme tehlikeside var dikkat etmen lazım dedi.allahın iziniyle hepimiz yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inşallah..allahım isteyen herkese versin.

canım gözün aydın

selam kızlarrrrr benim sat 2 mart buna göre aralık annesi olacağım galiba

sende hoşgeldin canım aramıza

ben 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 4.ayında hamileydim düşük yaptım şimdi bir daha hamileyim inşallah bu kez kavuşurum bebişimeeeeee:Saruboceq:

amin canım inşallah..cok dikkat et kendine banada düşük riski var dedi bi iş yapmıyorum valla.allaha emanet ol sende bebişinde inşallah.

canım benim ikiz ya gününü beklemezler herhalde.hele bide sezaryan olursa daha önce alıyolarmıs.hayırlısı bakalım inşallah hakkımızda.

canım ikizler erken geliyor ve sezeryanla oluyor ablamında ikizleri var öyle oldu. muayeneye diye gittik doğuma aldılar

canım korkusu cabası tabi. annemlere kalsa rahim büyüyor diyorlar

biz erken duyduk kalp atışlarını yani
canım ya sanada çok geçmiş olsun

canım ıhlamur içebilirsin ama nane içme adaçayıda içme gevşetici özelliği olduğu için düşük yapabilir

canım gözün aydın

sende hoşgeldin canım aramıza

hb canım ben şimdilik yemeğe çıkıyorum k.i.b by

esraie benimde cok agrım oluyo dr yerleştikleri için dedi.kasıklarımda kramp gbi oluyodu.ama maşallah iki gündür falan azaldı sanki.

hoş geldin canım ikizlerine kocaman bir maşallah

anammmmm:1shok::1shok:

evet canım korkma ama doğduklarında süper oluyorlar

hb canım ben şimdilik yemeğe çıkıyorum k.i.b by

afiyet olsun canım

esraie benimde cok agrım oluyo dr yerleştikleri için dedi.kasıklarımda kramp gbi oluyodu.ama maşallah iki gündür falan azaldı sanki.

maşallah canım inşallah ağrın fazla olmaz

Benim karnım ağrıyor bugün normal mi acaba?

canım iki sefer bendede isal sancısı gibi karın ağrısı oldu

kızlar maşallah ne güzel ikiziniz olacak çok sevindim adınıza rabbim korusun bizleri:Saruboceq:

senindemi iki kese var yani sende ikiz hamilesinn:teytey:

allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

hoş geldin canım ikizlerine kocaman bir maşallah

evet canım korkma ama doğduklarında süper oluyorlar

kızlar çok sağolun rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın ayrıca benim de felaket derecede karnım kasıklarım ağırıyor ama doktor normal dedi

karnınınagrısı alt tarafdamı açlıkdanda olabilir.bende mide kısmımda garip bi agrı oluyodu anlamıyordum nedenini megerse açlıktanmıs bişiyler yediğim zaman geciyo. yinede dikkat et canım kendine.

sizde benim gibi çok acıkıyormusunuz. ya sankiiçimde vakum var yiyorum 1 saat sonra yine midem batmaya başlıyor.

hem bulantı hem açlıkda cok zor oluyo her sey kokuyoo ama karnım accc allahım yardım etsin hepimize inşallah.

X