2009 Aralık Anneleri

bu arada doktorun söylediğine göre 3 gün daha büyük bebişim.

bulantım yoktu son 3-4 güna kadar..normali sabah bulanması galiba ama benimki öğlen gibi bi başlıyo...hiçbişey istemiyo canım.yemedikçe daha kötü oluyor insan..ben de ne yesem ne yesem diye dolanıyorum ortalıkta ayıla bayıla...
daha hiç öğürmedim..korkuyorum valla..

hadi hepiniz kalın sağlıcakla...
bende sabahları dinç kalkıyorum akşama yakın bi acaip oluyorum bulantıda değil ama dün ev bi koktu kapı pencere açtım gitmedi koku sigara kokuları geliyo gaipten .yemek yapamıyorum kaç gündür dikkatimi vermemeye çalışıyorum bulantıya dönmesin diye bakalım nolcek ama dediğin gibi sabah olmaması ilginç

kızlar ne midem bulanıyor ne gögüslerim ağrıyor hiçbir şey yok......yoksa ben hamile değilmiyim

aramıza yeni katılan ve bebişlerine kavuşan annelerimiz hoşgelmişler inşallah sağlıklı bir hamilelikle bebişlerimiz kucaklarımıza alırız.

balsuratçım canım sen hiç merak etme belki geç olacak ama sonunda kavuşacaksın sende bebiş veya bebişlerine inşallah:))durmak yok yola devam:))

yağmur ve minik kelebek gözünüz aydın keseyi görmüşsünüz..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.darısı diğer tüm hamişlerimize:)
bi kişi daha vardı galiba keseyi gören ama adını hatırlamıyorum...

ben de perşembe gördüm.üstelik böbrek ultrasonum vardı ona bakan doktor aa ne güzel kalbi atıyor dedi..ben de ben azıcık gördüm bidaha görebilirmiyim lütfen dedim...
güldü...dur ben sana dinleteyim dedi :)
yani hem gördüm hem duydum çok şükür...
tabi ben kıkır kıkır gülünce karnımda gürülgürül ses oldu o da kapattı :)

hepimiz kucağımıza alırız inşallah...

Gözün aydın canım ne güzel kalp atışınıda duymuşsun bebişinin
inş.bizde duyarız inş.herşey yolunda gider :CüvCüv:

bu arada listemiz çoğalmış harika:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

herkese merhaba
bulantım yok derken 3 gündür halimi sormayın arkadaşlar umarım daha artmaz
bu gün sağlık ocağına gittim burdan bir arkadaş sağolsun yazmış bilgi vermişti sayesinde bende haberdar oldum gittim gebelik karnesi hazırladılar vitamin ilacım bitmişti onu yazdırdım bi de ücretsiz demir kan hapı verdiler her hamilenin kullanması gerekiyormuş ilk 3 ay ben itiraz ettim önce ama bana doktorum vermedi bundan zaten bende kansızlık yok falan dedim anlattılar işte pazartesi gidip tahlil falan yaptıracağım doktorunuz olsa bile bence bir gidin arkadaşlar hiç birşey olmasa tansiyonumu ölçtüler yani

rica ederim şekerim :emir_bebek:çok kibarsına.s.

ayyy hep böyle hep böyle tamammı?sırnaşık şeyharikasın bak nasıl gaza geldimsositososito:dance: bu kadar anne adayı arasında ruh halimi anlayan bir sen çıktın tatlım hamilelik beni iyice duygusallaştırdı ilgi istiyorum yaa eşim artık kaçacak delik arıyoookaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım nasılsın?ben seviniyordum bulantım yok diye 3gündür sabahları yediğimi çıkarıyorum çok kötü yaaa allah çok fazla bulantısı olana yardım etsin

hoşgeldin canım hayırlı olsun:nazar:

sende hoşgeldin canım gözün aydın:nazar: bu yaşda daha yeni ana olacağız yüzümüze vurma kız 78 liyiz diye nolmuş yanikaydirigubbakcemile3

canım inşallah bitanem mide bulanınca kötü ya benimde geceleri başladı bişey yesem öğürecek gibi oluyorum zaten iştahta yok bakalım sonum ne olacak

bu arada doktorun söylediğine göre 3 gün daha büyük bebişim.

bulantım yoktu son 3-4 güna kadar..normali sabah bulanması galiba ama benimki öğlen gibi bi başlıyo...hiçbişey istemiyo canım.yemedikçe daha kötü oluyor insan..ben de ne yesem ne yesem diye dolanıyorum ortalıkta ayıla bayıla...
daha hiç öğürmedim..korkuyorum valla..

hadi hepiniz kalın sağlıcakla...

canım aynen ne yesem diye aklıma getiriyorum ama canım bişey istemiyor

Malesef 2009 ayının aralık ayınıda kaçırdık 2009 anne hayalleri puffff:nazar:

canım üzülme inşallah ocak annesi olursun

[
ayyy hep böyle hep böyle tamammı?sırnaşık şeyharikasın bak nasıl gaza geldimsositososito:dance: bu kadar anne adayı arasında ruh halimi anlayan bir sen çıktın tatlım hamilelik beni iyice duygusallaştırdı ilgi istiyorum yaa eşim artık kaçacak delik arıyoookaydirigubbakcemile3

Canım benim seni çok ii anlıyorumm .Bende çok alıngan ve duygusallaştımm .Eşimin kaçaçak deliği yok iş yerinde birlikteyiz evde birlikteyiz.Her yerden ablukaya aldımm.Güçç bennde:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

merhaba 2009 aralık anneleri ALLAH hepinizi hayırlısıyla kavuştursun yavrularınıza geçen sene ben bu telaşları sevinçleri üzüntüleri yaşadım çok güzelmiş oysa hepsinin yeri ayrı tek istegim moralinizi hep yüksek tutuna.s.

merhaba 2009 aralık anneleri ALLAH hepinizi hayırlısıyla kavuştursun yavrularınıza geçen sene ben bu telaşları sevinçleri üzüntüleri yaşadım çok güzelmiş oysa hepsinin yeri ayrı tek istegim moralinizi hep yüksek tutuna.s.

sağol canım

Herkese merhaba :) Bi Aralık annesi adayıda burada :) Allah herkesin gönlüne göre versin. :)

Son düzenleme:

teşekkürler canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlık, mutluluk uzun ömürler versin inşallah :)

herkese merhaba
bulantım yok derken 3 gündür halimi sormayın arkadaşlar umarım daha artmaz
bu gün sağlık ocağına gittim burdan bir arkadaş sağolsun yazmış bilgi vermişti sayesinde bende haberdar oldum gittim gebelik karnesi hazırladılar vitamin ilacım bitmişti onu yazdırdım bi de ücretsiz demir kan hapı verdiler her hamilenin kullanması gerekiyormuş ilk 3 ay ben itiraz ettim önce ama bana doktorum vermedi bundan zaten bende kansızlık yok falan dedim anlattılar işte pazartesi gidip tahlil falan yaptıracağım doktorunuz olsa bile bence bir gidin arkadaşlar hiç birşey olmasa tansiyonumu ölçtüler yani

rica ederim şekerim :emir_bebek:çok kibarsına.s.

hoşbulduk canım nasılsın?ben seviniyordum bulantım yok diye 3gündür sabahları yediğimi çıkarıyorum çok kötü yaaa allah çok fazla bulantısı olana yardım etsin

hoşgeldin canım hayırlı olsun:nazar:

sende hoşgeldin canım gözün aydın:nazar: bu yaşda daha yeni ana olacağız yüzümüze vurma kız 78 liyiz diye nolmuş yanikaydirigubbakcemile3

:teytey: aman ben sadece merak ettim benim gibi olanları. Yaş olarak tam zamanım benim yaaa. Geçen yıl filan olamazdım. Anne olmak... . Bana çok tuhaf geliyor da. Çok yeni alışıyorum daha. Oyuncak delisiyim ben. Çocuk ruh....Beraber oynucaz artık napalım.:dance:

arkadaşlar 5 hafta 5 günlükken kusma yaşayanlar varmı
bende kusma yokta 6 haftanın içinde hafif tiksinmelerim falan vardı bugün 6.haftayı bitirdim ve bugün itibariyle hayatım off konumunda.gün boyu yattım başağrısı ve kötü kokular bırakmadı yakamı kapı pencere açıyorum bu sefer dışardaki kokular bugün pazarımız var ve bütün pazarın sebze kokuları eve doluyo yolda sigara içenlerin kokuları öff çok zor geçti bugün ya Allahım inşallah mide bulantısı yaşamam bu bile yetti bana

kızlar merhaba bende de kusma fılan yok
ama yorgunluk hafıf basagrısı var
bırde uyku hali
bugun 5 hafta 1 gunluk olduk
haftaya cuma randevum var bakalım hayırlısı
ıns arkadaslar hepımız sagsalım alırız bebıslerımızı kucaklarımızaa

bende kusma yokta 6 haftanın içinde hafif tiksinmelerim falan vardı bugün 6.haftayı bitirdim ve bugün itibariyle hayatım off konumunda.gün boyu yattım başağrısı ve kötü kokular bırakmadı yakamı kapı pencere açıyorum bu sefer dışardaki kokular bugün pazarımız var ve bütün pazarın sebze kokuları eve doluyo yolda sigara içenlerin kokuları öff çok zor geçti bugün ya Allahım inşallah mide bulantısı yaşamam bu bile yetti bana

O bende de oldu bugün. Yan komuşunun kızartması öğlene kadar bitmedi. Normalde hiç kusmayan bir insan olarak beter oldum kusmaktan. Sigara kokuları geliyor eve leş gibi apartmandan kaynağı belli değil. Normal yaşıyoruz demektir. Kapı pencere açtın mı alçak sinsi yavaş uçan sinekler giriyor savaştım tüm gün ,şu halimle yatmam gerekirken,evin içinde resmen... Onları öldüren bir haşere ilacı da yok. Nasıl geççek bekleme süreci yaaa. Doktorum evden çıkma yat dedi ne olur ne olmaz diye. OOOOOOOOO................

kızlar merhaba bende de kusma fılan yok
ama yorgunluk hafıf basagrısı var
bırde uyku hali
bugun 5 hafta 1 gunluk olduk
haftaya cuma randevum var bakalım hayırlısı
ıns arkadaslar hepımız sagsalım alırız bebıslerımızı kucaklarımızaa

Amin, hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım.

annaneme anlatıyorum kokuyo herşey yemek yapamıyorum diye ah ah diye bi başladı kendi hamileliklerini anlatmaya daha kadıncağıza bi şey diyemedim sizin halinizden anlayanız var ben o mide bulantılarıyla hem yemek yapardım hem çıkarırdım sesimi bile çıkaramazdım doğum sancıları gelmiş kayınpederi çay istiyo utancından sesini çıkaramamış o sancılarla çayı yapmış sonrada doğuma ne denirki bunun üstüne hala unutamamış kadın olmak zor zanaat demiş usta

X