herkese merhaba
bulantım yok derken 3 gündür halimi sormayın arkadaşlar umarım daha artmaz
bu gün sağlık ocağına gittim burdan bir arkadaş sağolsun yazmış bilgi vermişti sayesinde bende haberdar oldum gittim gebelik karnesi hazırladılar vitamin ilacım bitmişti onu yazdırdım bi de ücretsiz demir kan hapı verdiler her hamilenin kullanması gerekiyormuş ilk 3 ay ben itiraz ettim önce ama bana doktorum vermedi bundan zaten bende kansızlık yok falan dedim anlattılar işte pazartesi gidip tahlil falan yaptıracağım doktorunuz olsa bile bence bir gidin arkadaşlar hiç birşey olmasa tansiyonumu ölçtüler yani
rica ederim şekerim
çok kibarsına.s.
ayyy hep böyle hep böyle tamammı?sırnaşık şeyharikasın bak nasıl gaza geldimsositososito:dance: bu kadar anne adayı arasında ruh halimi anlayan bir sen çıktın tatlım hamilelik beni iyice duygusallaştırdı ilgi istiyorum yaa eşim artık kaçacak delik arıyoookaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım nasılsın?ben seviniyordum bulantım yok diye 3gündür sabahları yediğimi çıkarıyorum çok kötü yaaa allah çok fazla bulantısı olana yardım etsin
hoşgeldin canım hayırlı olsun
sende hoşgeldin canım gözün aydın
bu yaşda daha yeni ana olacağız yüzümüze vurma kız 78 liyiz diye nolmuş yanikaydirigubbakcemile3