elifciğim hayırlı olsun canım çok sevindim valla oh oh ne güzel bir hamiş dahahoneybaby kız öldürcem seni içime kurt düşürdün şimdi senin 118 ona üzülüyon benim 18.28 ben ne yapayım şimdi tabiki şaka canım değerim biraz düşük ama herşey allahtan ne yapalım o ne verirse ben razıyım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu arada senin mucizenide biliyorum canım inşalla allahım bizede anneliği nasip edecek
merhabaaa
herkese iyi akşamlar
elifciğim hayırlı olsun canım çok sevindim valla oh oh ne güzel bir hamiş daha
güzelim ben pimpirikli karıyım sen bana bakma sakın kaydirigubbakcemile3bi de ben ne kadarlık olduğunu bilmediğim için haftasını bilsem normal diyecemde kaç hftalık olduğuna göre betahcg değeri anlam kazanıyor onun için yani
bende bugün doktorla konuştum daha küçüktür yarın gelme salı günü gel bakalım keseyi ancak o zaman görürüz dedi değerlerimi söyleyince de maaaşaalllaaahhh dedi beni sevindirdi sağolsun delikafadulden
bu arada yemeğim yanıyo ben kaçtım akşam yine gelirim tekrar hayırlı olsun elifciğim öptüm seni ve bebişiŞeniz
hoşgeldin rüzgardeniz inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım melekleri verende alanda rabbim herşeyin hayırlısını o bilir inşallah burda birlikte 9 ay 10 gün sayarız sonrada gelsin bebiiiiişşbende bugün öğrendim kızlar hamileyim SAT: 25 Şubat, muhtemel doğum tarihi: 2 Aralık :) Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşurum. Bundan önce dört düşüğüm oldu. Hiçbirinin kalp atışlarını alamadıkher türlü test yapıldı ve sonuçlar normal çıktı. Şimdi sadece dua ediyorum bu sefer bebeğime kavuşabilmek için, sizler de benim için dua eder misiniz arkadaşlar?
canım inşallah bu sefer kavuşcaksın bebişine
ayy bir çıtır anne daha gelmişdelikafadulden
hoşgeldin rüzgardeniz inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım melekleri verende alanda rabbim herşeyin hayırlısını o bilir inşallah burda birlikte 9 ay 10 gün sayarız sonrada gelsin bebiiiiişş
hadi hayırlı olsun canımcığım
canım inşallah bu sefer kavuşcaksın bebişine
ayy bir çıtır anne daha gelmişdelikafadulden
hoşgeldin rüzgardeniz inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım melekleri verende alanda rabbim herşeyin hayırlısını o bilir inşallah burda birlikte 9 ay 10 gün sayarız sonrada gelsin bebiiiiişş
hadi hayırlı olsun canımcığım
maaşallah canım yaaa değerlerin çok güzelmiş ikizmi ki acaba ?tüp bebek mi sizinki?arkadasım elıf 12.gün değerım 516.94
elifciğim sen iyi olanı düşün canım bak bende senin gibi elim kalbimde bekliyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallahsağol canım benim durumda tehlikeli kan değerlerim 18.28 çıktı yani düşebilir yarın iki katına çıkarsa geç tutundu dicez ama şu an tehlikeli o yüzden yatıyorum
canım benim, inşallah herşey yolunda gidecek... endişeni o kadar iyi anlıyorum ki, sen bugün baktıracaktın, ne oldu sonucu aldın mı? lütfen bildir canımcım :1hug:sağol canım benim durumda tehlikeli kan değerlerim 18.28 çıktı yani düşebilir yarın iki katına çıkarsa geç tutundu dicez ama şu an tehlikeli o yüzden yatıyorum
tebrikler arkadaşım, değerin gerçekten çok yüksek, çoğul gebelik sanırsam... tüp bebek mi canım? Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimizearkadasım elıf 12.gün değerım 516.94
merhaba güzel annecikler
benim kontrolum salı gününe kaldı dün akşam doktorla konuştum daha küçük salı günü gel dedi yarın içinde tekrar beta hcg bakılacak benden haberler böyle siz nasılsınız?
maaşallah canım yaaa değerlerin çok güzelmiş ikizmi ki acaba ?tüp bebek mi sizinki?
elifciğim sen iyi olanı düşün canım bak bende senin gibi elim kalbimde bekliyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
keseler o kadar çabukmu görünüyo kız ne güzel bakalımkaçız senin bebişler