2009 Aralık Anneleri

Aman Allahım nihayet geldinizmi Aralık 2009 anneleri..hihoyyyt hepimiz 4 gözle sizleri bekledik..İnşallah hepiniz 9 aylık bu tatı maratonu sağlıkla sıhatle atlatır meleklerinize kavuşursunuz.:Saruboceq:.Bizler burda çok güzel dostluklar kurduk birbirlerimize kenetlendik iyi yada kötü günlerimizde hep birbirlerimize destek verdik.:teselli: Sizlerinde en az bizler kadar güzel paylaşımlar içinde olmanız dileğiyle..Seneye bu zamanlarda bebekleriniz kollarınızda 2010 Aralık annelerini karşılayın inşallah..Ayy gözlerim doldu bi anda geçmişi düşündüm duygulandım senağlama..cidden eskidik yahuu..

hoşgeldiniz cici anneler bu sürecin tadını çıkarın hamileyken zormuş gibi geliyo ama herkesin sizle ilgilenmesi rahat oturma mekanları hazırlamaları çeşit çeşit yiyecekler ohhh ohhh süperdi valla şimdi o minik böcüğün etrafında ne hookkabazlıklar yapılsada gözlerinin sizi araması anne olmak onun tarafından 1. seçilmek de çooooook güzel

Allah tamamına erdirsin

hoşgeldiniz 2009 aralık anneleri inşallah sağlıklı sıhatti alırsınız bebişlerinizi

anaaaaaaaaaa gelmiş 2009 un tatlı anne adayları hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

amaniiin ne kadar eskidik bööle. Hayırlı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyl.e.

aralık 2009 annelerinden çok açılan başlık bize yaramıss :) hani nerdeler yoklar yoklar gelsinler sağlıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar..

slm arkadaşlar

bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz 2 haftalık...ben de aralık annesi olucam sağlıkla inşallah....

Allah'ım hepinize sağlıkla bebğinize kavuştursun....

gözümüz yollarda bizde sizi bekliyorduk
hoşgeldiniz
hepimizi duygulandırdınız eskilere götürdünüz
inşallah sizde sene ye 2010 annelerine böyle yazarsınız

allah tamamına erdirsin
hayırlısıyla
sağlıkla
bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah

slm arkadaşlar

bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz 2 haftalık...ben de aralık annesi olucam sağlıkla inşallah....

canım son adetlerinize ve beklenen doğum tarihlerinize göre liste yapın
kesin olan ilk kişi sensin sanırım

TEBRıKLERRR

Son düzenleme:
ay ağlıycam şimdi deli miyim hamile miyim neyim? bana noluyosa

slm arkadaşlar

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alısın canım inşallah birbirimize destek olcaz gebelik boyunca tabi bizi şimdiden yanlız brakmayan 2008 annelerindende destek alcaz allah inşallah banada nasip eder bu güzel duyguyu ben pazar günü öğrencem

2008 aralık annelerine çok çok teşekkürler bizi şimdiden motive ettiniz valla iyice heveslendim bizi terketmeyin olurmu sizin bilgilerinize ihtiyacımız olcak biraz kafanızı şişirebilirim onuda baştan söyleyeyim

CADIARZU Arkadaşlar,Satı şubat olanlar kasım annesi olmuyor mu ? Yanlış mı hesapladım ? :sm_confused::bbo:

evet öyle ama ben sınırdayım 26 şubat muhtemel doğum 5 aralık

tabi 5 aralık ama bilinmez annesi gibi sabırsız olursa ekimda bile gelebilir

Her bebek sağlıkla doğması gereken zamanlarda gelir inşallah...:Saruboceq:

12. haftanızdan itibaren ultrason kontorlünüzde rahim ağzının boyunu sık sık ölçtürmeyi unutmayın.

Sağlıklı hamilelikler dilerim....:Saruboceq:

tabi 5 aralık ama bilinmez annesi gibi sabırsız olursa ekimda bile gelebilir

benimki gibi olursa 11 gün gecikme ile 15 aralıkta da gelebilir kaydirigubbakcemile3
benim satım 29 şubattı muhtemel doğum tarihim de 5 aralık.. ama 15 aralıkta doğum yaptım:) ne günlerdi birden hatırlayınca tuhaf oldum.. inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik gecirsin tüm arkadaşlar ve vaktinde sağlıklı bebekler dünyaya gelsin..

amin canım seninkide yanlız çok sevmiş yerini annesini bekletmiş biraz inşallah sağlıcakla büyütürsün bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…