2009 Aralık Anneleri

canım sat ini yaz listeye başlayalım ve listenin ilki sen olcan heralde hayırlı olsun canım allah kucağına aşmayda nasip etsin bide canım değerin çok güzel tüp bebek bölümünde 40 lar 70 ler bile gördük hiç bişe olmadı sağlıcakla büyüyorlar sen içini rahat tut canım

Benim beta hcg 57 idi 12. gün..15 . gün 144 dü...Ama ben ikizlere hamileydim..Biri kız diğeri erkek..Gelişimleri herşeyleri gayet iyi ve sağlıklıydı..Kalp atışları alınıyordu....Bende de sorun yoktu...Ancak bambaşka bir sebeple 4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle canlı olarak erken doğum yaptım..Ve bebeklerim hiç müdahalede yapılmadan ölüme terkedildi..............(((((((((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:

beta hchg olunca 180 düşme tehkilesi mi var dedi???:1shok: :1shok: :1shok:

o dr da saçmalamış iyice...de ki o dr a beta hcg si tüp bebekte 12. gün 57 15. gün 144 olup sağlıklı ikiz bebeklere hamile olan var ..moralini de bozma

Badem çok geçmiş olsun.Kötü bir deneyim atlatmışsın.ınşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Tüm 2009 Aralık anneleri;umarım seneye Aralık ayında güzel doğum hikayelerini okuruz.

Bu arada ağlamaktan çekinmeyin.Hamileyken insan kendini tutamıyor.Hamileliği yaşamayanların anlayamayacağı garip bir ruh hali bu ve gayet doğal:CüvCüv:

başın sağolsun canımsenağlama
sana ulaşamadım bişeyler anlatacaktım
burda yazmak istemedim

allahım sabır versin sana canım

başın sağolsun canımsenağlama
sana ulaşamadım bişeyler anlatacaktım
burda yazmak istemedim

allahım sabır versin sana canım

Burada yazmanda sakınca yok canım..Bir süre için kapattım mesajlarımı...editlersin sonra istersen...

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH TÜM ıSTEYENLERE NASıP EYLeSıN.............

ilk ögrendigim zaman geldi aklımaaaaaaaa

allahım herkesi bir avazda kurtarsın bizimde oglumla buluşmamıza 10 günümüz falan var

hayırlısıylaaaaaaaaaaaa

güzel hamillekler geçirinnnnnnnn inşallah

tebrik ederim arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı bir gbelik dönemi geçirirsiniz inşallah.umarım bende aralık anne adayı olabilirim.şu an beklemedeyim.dua edin kızlar olur mu.

merhaba kızlar bende rabbim nasip ederse 4 nisanda transferim olucak.şuan ilaçlarımı kullanıyorum.12 günüm var.eğer tutarsa aralığın sonuna denk geliyor.belki bende sonuncu anneniz olurum.herkese rabbim dilediğini versin.hayırlı geblikler geçirmeyi yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım allah hepimize nasip etsin

Elifçiğim progesteron iğnesi ya da jel ihmal etme sakın..Bir de ananas yersen iyi olur..Embriyoların tutunmasına yardımcı diye duymuştum..Ben de yemiştim ananas bol bol...

merhabaaaa
nasılsınız hamişler keyifler nasılmış bakalımdelikafadulden benim uyku düzenim bozuldu arkadaşlar çok saçma saatlerde uyuyorum yaa
bugün 2.testi yaptırdım yani 118 çıkan tahlilden 2 gün sonrası 225 çıktı

teşekkür ederim ademelciğim inşallah sizler gibi güzel paylaşımlarda bulunuruz bizlerde senin yazını okuyunca sevindirik oldum kız 250 nin üstündeyse yazmışsın ya gönlümü ferahlattın valla sağol canımŞeniz

elifciğim sat tarihini yaz demişsin ama ben daha doktora gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum bende pko vardı adetimde düzensizdi yani onun için cuma doktora gideceğim sonra size kaç haftalık olduğumu falan hepsini yazarım olurmu? ama 1. sıra benim listede kimseye kaptırmam kaydirigubbakcemile3ona göre hanımlaaaar:roflol:

ayy çok üzüldüm bademciğim allah başka acı yaşatmasın sana canım offf valla yüreğim ezildi kız ne diyeceğimi bilemem ben böyle durumlarda çok çok çok üzüldüm
canım zaten doktorlara bakarsan bana normal yolla bebeğiniz olmaz tüp bebek dediler ama rabbim ol dedi oldu işte hiiiiç kusura bakmasınlar bebişim beni bırakmayacak inşallah onları yani doktorları bir kez daha utandıracak

amanda aman doğurdu doğuracak bir güzel anne gelmiş sositosositobana iyi dileklerde bulunmuş öperim şişko yanaklarında ben senin:1hug:
hadi bakalım dediğin gibi bir avazda gelsin annesi darısı bizimde başımıza o günleri görmek

inşallah sende bize katıl hayırlısıyla pretty women duaların içinde allah razı olsun canım

ayy bende aşılama yaptırmıştım karnım o ilaçlardan davul gibi şişmişti allah yardımcın olsun canım aman hoplama yumurtalara dikkatkaydirigubbakcemile3 bekliyoruz senide transferin yapılınca haber ver şekerimkaydirigubbakcemile5
hoşgeldiniz 2009 aralık anneleri..
gülbeyza hoşbulduk canımcığım maaşallah böyle güzel karşılanacağımı bilseydim daha önce gelirdim ben ayolkaydirigubbakcemile3

Elifçiğim progesteron iğnesi ya da jel ihmal etme sakın..Bir de ananas yersen iyi olur..Embriyoların tutunmasına yardımcı diye duymuştum..Ben de yemiştim ananas bol bol...
bademciğim bende fitil olarak kullanıyorum progestanı acaba iğnesi dahamı iyi olurkİ?
ananas hayatım da yemedim bacım ne işe yarıyor? bebeğimi geşitiriyormuş?bende gidip alayım bari bi şeyden de eksik kalırsam çatlarım :roflol:

Ne kadarda çabuk geçiyor zaman
sanki dün gibi bizimde hamilelik haberlerimizi alıpta bu topikte yazışmaya başladığımız günler
günler haftalar gibi gelirdi haftalarda aylar
haftaları ayları saya saya dokuz ayı doldurup meleklerimizle sağ sağlim kavuşup onları neredeyse dört aylık yaptık
inşallah sizlerde sorunsuz hamilelikler yaşayıp prens ve prenseslerinize kavuşursunuz
hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim ve HOŞGELDıNıZ aralık anneleri bölümüne:

HONEYBABY....................:CüvCüv:
PENSES...........................:CüvCüv:
MEDİCO............................:CüvCüv:
ELİF..................................:CüvCüv:

Son düzenleme:
honeybaby kız öldürcem seni içime kurt düşürdün şimdi senin 118 ona üzülüyon benim 18.28 ben ne yapayım şimdi tabiki şaka canım değerim biraz düşük ama herşey allahtan ne yapalım o ne verirse ben razıyım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu arada senin mucizenide biliyorum canım inşalla allahım bizede anneliği nasip edecek

Canım 3 gün sonra testi tekrarla....a.s.Bir kaç kez tekrarlamanda fayda var..Tebrik ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…