2009 Aralık Anneleri

yaa simdi benım doktora gitmeme 2bugünle beraber 3gün daha var dün yanı persembe değerım 516.94 tü acaba 3 günd bu değr dahada artar mı görürüm inşallah yaaa pazartesı

yaa simdi benım doktora gitmeme 2bugünle beraber 3gün daha var dün yanı persembe değerım 516.94 tü acaba 3 günd bu değr dahada artar mı görürüm inşallah yaaa pazartesı

canım benim değer 2 günde bir ikiye katlar
perşembe 516
cumartesi 1000 küsür
pazartesi 2000 küsür
görülür inşallah:Saruboceq:1000 nin üstünde görülür genelde

ama görünmezse de üzülme benim ki görünmemişti çünkü 1 hafta sonra gördük:1hug:

hımm anladım canım tesekkur edrım kızlar yaaa moralım çok bozuk elifimin bebeği düşmüş 18 çıkan değerı bugün 4 küsur çıkmış offfffffff

merhabaaaa
canım sıkkın arkadaşlar yaaa beta hcg baktırdım en son pazartesi baktırmıştım 225 çıkmıştı bugün baktırdım 637 çıktı biz 1000 civarı çıkar diye beklerken bu sonuç moralimizi bozdu eve geldim yattım yeni kalktım yükselmesi güzel ama neden böyle yavaş yükseliyor bilmiyorum :çok üzgünüm:
hımm anladım canım tesekkur edrım kızlar yaaa moralım çok bozuk elifimin bebeği düşmüş 18 çıkan değerı bugün 4 küsur çıkmış offfffffff
ayyy çok üzüldüm yaaaa allah sabır versin elife ama bebek sağlıksızsa düşermiş diye kendini teselli etsin
elifciğim nolur umudunu kaybetme en azından hamile kalabildiğini anlamış oldun değilmi canım öptüm güzel yanaklarından:teselli:

selam aralık anneleri.....ben 1 ekim 2009 annesi olacağım..şimdi keseyi merak ediyorsunuz zaman geçtikçe ve o minicik burnunu ve ellerini görünce zaman hiç geçmiyor hergün görmek istiyorsun.....hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın...

çok üzüldüm Allah sabır versin... ne söylense teselli etmez, çok iyi bilirim

güzelim bu konuda bir bilgim yok ama sonuçta değerin yükseliyor değil mi? inşallah her şey yolunda gidecek canım, endişe etme :1hug:

merhaba canım

ayy dediğin gibi o aşamalara hayırlısıyla bir gelsek biz daha hamile olduğunu yeni öğrenmiş bir gurup şaşkınız delikafadulden ahanda böööyledelikafadulden
inşallah sende bir avazda (yeni öğrendim bu deyimi) doğururkaydirigubbakcemile3 kucağına alırsın canıma.s.

kızlar acil yardıma ihtiyacım var dayanamadım bu akşam kanda gebelik testi yaptırdım yani 10. gün değerim 2.29 çıktı. keşke yaptırmasaydım dedim. moralim bozuldu şimdi bu ne demek??

canım normalde bu değerın 0 olması gerek oldugunu duydum yanı sende bi yükselme olmuş gibime gelıyo 2 gün sonra tekrarla bakalım ne olacak yanı ben ilk yaptırdığımda bende hiç bişey çıkmamıstı 7.gündü yaptırdığımda eğer benı takıp ediyosan 10 .gün yaptırdım epey yükselmiş bende sasırım canım ama bu arada dinlen oldu mu

herkese merhaba...
ben de Allah nasip edrse aralık annesi olucam.sat 28 şubat
inşallah Rabbim kimseye aratmasın...isteyenlere tattırsın ....

herkese merhaba...
ben de Allah nasip ederse aralık annesi olucam.sat 28 şubat
inşallah Rabbim kimseye aratmasın...isteyenlere tattırsın .... a.s.

herkese merhaba...
ben de Allah nasip ederse aralık annesi olucam.sat 28 şubat
inşallah Rabbim kimseye aratmasın...isteyenlere tattırsın .... a.s.

Merhaba Elif,ben aralık annesi değilim ama arasıra takılıyorum buraya da...Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :1hug:

Normalde 0 de 5 arasında olunca negatif diye biliyorum,5 in üstü hamilelik..ama belli olmaz tabi..Sürpriz gelebilir...a.s.

teşekkür ederim..
dilerim Rabbim size de gönlünüzdekini versin...çok acı bi durum yaşamışsınız.Allah unutturacak sevinçler versin inş...

ben de bhgc 0-5 negatif biliyordum.tahlilde 0-3 arası negatif yazıyordu..
döllenmeden 3gün snr bile belli olurmuş kanda..

elif23 Allah sabır versin canım..çok geçmiş olsun..rabbim kucağını doldurmayı tattırsın inşalah..

selam aralık anneleri
benim bugün kasıklarımda çok şiddetli ağrı oldu korkumdan ağladım senağlamahala da ağrım var inşallah sabaha birşey kalmaz pek ağlak oldum zaten bu aralar yaaakaydirigubbakcemile3
gıdacı elif hoşgeldin canım buralar pek tenha ama zamanla daha fazla yazışma olur diye ümit ediyorum senin de mi tüp bebek? beta hcg kaç çıktı? doktora gittinmi? sen önce bunlara cevap ver bende soru çok:jeyyar:

slm kızlar,bende bugün idrarda öğrendim hamileliğimi.son sat 27 şubattı.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder bebişlerimizi inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…