slm arkadaşlar
bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz 2 haftalık...ben de aralık annesi olucam sağlıkla inşallah....
Allah'ım hepinize sağlıkla bebğinize kavuştursun....
kızlar alemsiniz valla :)) burası da 2008 anneleri sayfası olmuşş; Aralık anneliğini kimseye kaptırmayuk!!!
şaka bir yana gecen yılın son annelerinden biri olarak yeni anne adaylarını sevgiyle kucaklarım...
kendimi tacını yeni gelen guzele devreden eski guzellik kralicesi gibi hissettim :))
bademcim bilmiyorum ama içimden geldi 2009 anne adaylarını ben karşılamak istedim önce olmazsa ne yapalım bişey yazılmayınca arka sayfalarda kaybolur gider bişey kaybetmeyiz diye düşündüm ama hiç olmayacağını aklıma getirmek istemiyorum öyle motive ediyorum kendimi yoksa dayanamam heralde
badem okuyosan çabuk yaz ne olur
merhabaaaa
ben de hamişim kızlaaar ayy dün öğrendim 21 mart bizim için milat gibi birşey oldu bende aralık annesi olmak istiyorum inşallah
beta hcg sonucum 118 çıktı doktor ya yeni hamilesin(12-15 günlük) yada düşme tehlikesi var dedi yarın tekrar test yaptıracağım inşallah yükselmiş olur kızlar:Saruboceq:
bu arada geçen yılın aralık annelerini okurken gözlerim doldu eşim dalga geçmesin diye ağlayamadım çünkü dünden beri ne zaman ağlayacak olsam ohoooooo diyo dalga geçiyo:çok üzgünüm: 2008 aralık anneleri allah evlatlarınızla huzurla koca bir ömür nasip etsin hepinize inşallah
2009 aralık anneleri hadi liste yapmaya başlayalımmı?delikafadulden gerçi pek kimse yok gibi ama ???