2009 Aralık Anneleri

CADIARZU Dün adetim başladı..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü...Acaba Aralık annesi olma ihtimalim olurmu diye düşünüyorum...fisfisfis Çok mu hayal kuruyorum bilmem ama ,bu sene hem mutluluğu hem de çok derin bir acıyı yaşadım...Bebeklerimin kardeşi olsun istiyorum...Umarım en kısa zamanda hamile kalırım...Bu topiğe gelemesem de tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar diliyorum...:Saruboceq:

2009 anneleri hoş geldiniz. Zaman ne de çabuk geçiyor. Geçen yıl bu zamanlarda biz de "acaba mı?" diyorduk. Hepinize kolay bir hamilelik ve doğum, sağlıklı bebekler diliyorum

slm arkadaşlar

bende bugün öğrendim hamile olduğumu henüz 2 haftalık...ben de aralık annesi olucam sağlıkla inşallah....

Allah'ım hepinize sağlıkla bebğinize kavuştursun....

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

2009 aralık anneleri gelmeye başlajmış işallah sağlıcakla kucaklarsınız bebeklerinizi sorunsuz bir 9 ay geçirmenizi diliyorum arkadaşlar

Elifçiğim ,şimdi gördüm..henüz tranfserin yeni olmuş..Sonucun belli değil...Hamilelik kesinleşmemiş anladığım kadarıyla...Hevesini kırar gibi olmak istemem ama erken değil mi kesin sonucu bilmeden ? İnşallah sonucun pozitif gelir ama bana biraz aceleci davranmışsın gibi geldi...Hele bir beta hcg sonucun belli olsun... Daha transferinin 6.günündeymişsin.... :bbo:Hele bir keseyi gör,kalp atışlarını duyun...İnşallah gönlündeki gibi olur canım...:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar alemsiniz valla :)) burası da 2008 anneleri sayfası olmuşş; Aralık anneliğini kimseye kaptırmayuk!!!
şaka bir yana gecen yılın son annelerinden biri olarak yeni anne adaylarını sevgiyle kucaklarım...
kendimi tacını yeni gelen guzele devreden eski guzellik kralicesi gibi hissettim :))

çok tatlısın canım ya eski anne adayı ama taze anne canım daha güzel allahım bizede nasip etsin inşallah

bademcim bilmiyorum ama içimden geldi 2009 anne adaylarını ben karşılamak istedim önce olmazsa ne yapalım bişey yazılmayınca arka sayfalarda kaybolur gider bişey kaybetmeyiz diye düşündüm ama hiç olmayacağını aklıma getirmek istemiyorum öyle motive ediyorum kendimi yoksa dayanamam heralde

İnşallah güzel haberler alırsın bir kaç gün sonra...Bu arada göğüs cildine ve belinden kasıklarına doğru bak bakalım..Damarların belirginleşmiş mi ? Şeniz

hiç göbeğime bekmemıştım biraz korktum damar yopk ama göbek deliğinden rahime dorru sararmış bu ne ya daha önca hiç görmedim böyle bişey biliyosan hemen yaz korktum

var ama erken daha ilaçların etkisidir de göbek resmen sapsarı damar değil yeni gördüm damar göbek deliğinde var kanlı gibi

resmen göbek deliğinde kanlı damar var 3 tane sanki sarartıda sadece göbeğin orta kısmında

kızlar..bende geldim ama benm son adet tarih günüm 13şubat..araalık mı kasım mı oluyorum

sat ine 7 ekleyip 3 ay çıkarıyon yanı senin 13 şubatya 13+7=20 şubat 3 ay çıkıncada 20 kasım oluyo

merhabaaaa
ben de hamişim kızlaaar ayy dün öğrendim 21 mart bizim için milat gibi birşey oldu bende aralık annesi olmak istiyorum inşallah
beta hcg sonucum 118 çıktı doktor ya yeni hamilesin(12-15 günlük) yada düşme tehlikesi var dedi yarın tekrar test yaptıracağım inşallah yükselmiş olur kızlar:Saruboceq:
bu arada geçen yılın aralık annelerini okurken gözlerim doldu eşim dalga geçmesin diye ağlayamadım çünkü dünden beri ne zaman ağlayacak olsam ohoooooo diyo dalga geçiyo:çok üzgünüm: 2008 aralık anneleri allah evlatlarınızla huzurla koca bir ömür nasip etsin hepinize inşallah
2009 aralık anneleri hadi liste yapmaya başlayalımmı?delikafadulden gerçi pek kimse yok gibi ama ???

tebrik ederim canım
merak etme yakında burası şenlenir panayır alanı gibi olur

her bebeğin erken dönemde düşme tehlikesi vardır kendine özgü diye düşünme erken öğrenmişin bebeğini
gittiğinde sonucun 250 nin üzerindeyse hiç korkma geliyor senin melek sağlıkla

güzel dileklerin için sağol tatlım
inşallah sizde bizim gibi güzel dostluklar kuracaksınız burda
biz güzel bir grup olduk
rabbim bizi bir araya getirdiği gibi sizi de güzel paylaşımlar için bi araya getirecek inşallah
tekrar tebrik ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…