- 13 Nisan 2009
- 4.937
- 0
- 46
Kızlar gebelikte sir ağda zararlı mıdır acaba ?
canım doktorum bana lazer ya da iğne ile yapılan epilasyon yöntemleri kullanmayın dedi.
ağda'nın bir sakıncası olduğunu hiç duymadım.:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gebelikte sir ağda zararlı mıdır acaba ?
sir ağda sakıncalı değil yalnız cilt hassaslaştığı için daha fazla dikat edilmeli
canım doktorum bana lazer ya da iğne ile yapılan epilasyon yöntemleri kullanmayın dedi.
ağda'nın bir sakıncası olduğunu hiç duymadım.:CüvCüv:
kızlarrr ben geldiiimmm
şimdi doktordan geldim hemen yazıyorum size.minik bebeğimin kalp atışlarını gördük,pıt pıt atıyo maşallah..rabbime şükürler olsun,çok duygulandık eşimle..
inşallah hep böyle sağlıklı devam eder gebeliğimiz arkadaşlarım.
darısı sizlerin başına çok duygusal bi an o anlar..
bulantılarımın olduğunu söyledim oktora,çok normal hatta gebeliğinin devamının göstergesi dedi.
bende 10 günde yrm kg almışım.59.5la hamile kalmıştım.şimdi tam 60 çıktım.sağlıklı olsun bebeğim yeterki kilolar doğumdan sonra giderler..
gözün aydın canım bütün kalp atışları aşamasını geçen arkadaşların gözü aydın günleri sayıyorum iki günüm kaldıkızlarrr ben geldiiimmm
şimdi doktordan geldim hemen yazıyorum size.minik bebeğimin kalp atışlarını gördük,pıt pıt atıyo maşallah..rabbime şükürler olsun,çok duygulandık eşimle..
bulantılarımın olduğunu söyledim oktora,çok normal hatta gebeliğinin devamının göstergesi dedi.
bende 10 günde yrm kg almışım.59.5la hamile kalmıştım.şimdi tam 60 çıktım.sağlıklı olsun bebeğim yeterki kilolar doğumdan sonra giderler..
kızlarrr ben geldiiimmm
kızlarrr ben geldiiimmm
Bende aranıza katıldım sanırım Allah'ın izniyle? 11 mart son adet tarihi. İnanamıyorum da... Allah yardımcımız olsun arkadaşlarım. Allah tüm isteyene öncelikle sağlık sonra sabır gücü versin. Çok zormuş. Hatta dünyanın en zor olayı, işi... 78Lİ olan ve ilk olan varmı içinizde ben gibi ?
hihoyyyt Canım kelebeğim senin adına çok sefindimm.Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder.Benimde bulantılarım çokk Demek ii bişeyin belirtisi:1hug: Canım pazartesi yi iple çekiyomm.İnş Bende duyarım bebeğimin kalp atışını dualarınızı bekliyorumm.Kelebeğimm Allaha emanet ol
gözün aydın canım bütün kalp atışları aşamasını geçen arkadaşların gözü aydın günleri sayıyorum iki günüm kaldı
Gözün aydın :CüvCüv:
kızlarrr ben geldiiimmm
Bende aranıza katıldım sanırım Allah'ın izniyle? 11 mart son adet tarihi. İnanamıyorum da... Allah yardımcımız olsun arkadaşlarım. Allah tüm isteyene öncelikle sağlık sonra sabır gücü versin. Çok zormuş. Hatta dünyanın en zor olayı, işi... 78Lİ olan ve ilk olan varmı içinizde ben gibi ?
sğol bitanem,inşallah sende göreceksin miniğinin pıt pıtlarını.için ferah olsun.doktorum bana pimpirikli olma,pozitif düşün hep bak nasıl olumlu etkisini göreceksin dedi.
rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın bizlere.sende allaha emanet ol canım.
ay ay özlemim pıt pıtları duymuş darısı benim başıma. canım çok sevindim maşallah kelebeğin küçüğüne.
esracım sağol bitanem,darısı sana arkadaşım.
senin 2 hafta sonraydı dimi canım,aman dikkat et kendine,progestana devam dimi?
ben 3 ayın sonuna kadar kullanacakmışım,progestan,çinko ve folik asiti.
hepimize rabbim sağlıklı hamilelikler nasib etsin..
gözün aydın canım.
bende yarın kalp atışlarını duymak için gideceğim.
inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:
inşallah sendende yarın güzel haberleri alıcaz canım..için rahat olsun..bundan sonra hep pozitifizzz kızlarrrr...bebeklerimiz için stresten uzak durmalıyız..