2009 Aralık Anneleri

merhaba aralık anneleriii:CüvCüv:

selam aralik anneleri guzel saglikli hamilelikler dilerim
honeyim ballim pazartesiden beri ugramamis haberi olan yada iyimi bilen varmi kizlar
geldim bitanem geldim delikafadulden
eşim kablosuz modem almıştı da 3gündür onu kurmak için uğraştı durdu nihayet modemin bozuk olduğunu anladı eski modemi kurduk gece gece ama gerçekten merakdan çatladım burda neler oluyor diye inşallah herkes iyidir geçmişi okuyacağım uykum gelene kadar bakalım başka merak eden olmuşmu aralık annelerinden HFZ den başka?CADIARZU
hadi öptüm hepinizi

Bu arada biz bugün doktora gittik, Cuma'yı bekleyemedik..çünkü böbrek ağrım vardı...kalp atışını da gördük...hem gördük hem duyduk...ben ilk kez görüyorum çok duygulandım...

Hepimiz inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Muhtemel doğum tarihimi 2 Aralık dedi doktor...

Kalın sağlıcakla...

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:

16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-:nazar:SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
22-:nazar:HIRÇINDENİZ.........................6mart.....................11aralık:CüvCüv:
23-:nazar:ESLEMİM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-:nazar:EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-:nazar:JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-:nazar:SİYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-:nazar:prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-:nazar:sadecebu...............................10mart......................5aralık:CüvCüv:

eveeeeet listemizin yeni hali budur
ama ben küstüm hepinize kimse beni merak etmemiş herkes kendi derdinde maalesef :çok üzgünüm:açıkcası ben hepinizi önemsiyorum arkadaşlar ve 9ay boyunca rabbim nasip ederse birlikte gideceğiz bu yolları birlikte yaşayacağız bebeğimizle ilgili duyguları diye düşünüyorum neyse kendimizi pek sevdirmemişiz demekki dimi?

yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:
adını listeye almadığım arkadaşlar aslında alıntı yapmıştım hepinizin yazdıklarını ama fazla alıntı yapınca kabul etmiyor maalesef neyse listeye girmek isteyenler lütfn SAT son adet tarihini yazsınlar bide paylaşımda bulunmalarını istiyoruz olurmuyerimseniben
sağol elifçiğim bu arada alınganım malum gebelikkaydirigubbakcemile3
hadi öptüm bütün aralık anneleri yarın görüşürüz

adını listeye almadığım arkadaşlar aslında alıntı yapmıştım hepinizin yazdıklarını ama fazla alıntı yapınca kabul etmiyor maalesef neyse listeye girmek isteyenler lütfn SAT son adet tarihini yazsınlar bide paylaşımda bulunmalarını istiyoruz olurmuyerimseniben

honeybaby, benim SAT 17 mart, tahmini dogum tarihi de 18 aralik. beni de ekler misin canim listeye?

a.s.

akşam 8 de ytıp ertesi gun kalkan varmı aranızda arkadaşlar ben bıktım uyumaktan heran kafamı koyup uyumak istiyorum ne olacak bu halım

cnm sağol desteğin için, eşim de yarın bi doktora gidip konuşalım en iyi o yönlendirir zaten dedi, yarın beraber doktora gidiyoruz:1rolleyes:

süpeeeeer canım.
bak doktorda eşini rahatlatır emin ol.
sen canını sıkma herşey yoluna girer.:Saruboceq::nazar:

ya ben yokum listede muhtemel 5 aralık senağlama
ama kesin tarihi yarınki son kontrolümden sonra pazartesi bildiririm.:nazar:

akşam 8 de ytıp ertesi gun kalkan varmı aranızda arkadaşlar ben bıktım uyumaktan heran kafamı koyup uyumak istiyorum ne olacak bu halım

ilerki aylarda uyku hali daha da artaramış canım.
valla bende fırsatını buldukça uyuyorum.yerimseniben

tabiki herkez de olabilen birşey.
durmak yola yola devam:roflol:
delikafadulden yola başlıcaz mı bakalım:asigim:
bende hamile kalmadan iki ay önce doktora gitmiştim banada kist var demişti hatta kist yüzünden ben kesin haimle kalamam demiştim kaldım benimki de öyle büyük olmayan tiplerden ama sürekli oluyo daha öncede başka bi doktor bulmuştu doktor 1 ay sonra gel kist gitmişmi diye bakalım dedi bende iki ay sonra gittim ilk kontrole:)))
Bana da dr. gelme sorun olmaz ,bir anönce hamile kal diyor ama ben heray soluğu hastanede alıyorum kist korkumdan:1rolleyes: yani o emin hamileliğe engel olmadığından
canım inşallah aramıza katılırsın sende güzel haberini bekliyoruz.

Sağol canım tşk ederim,Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

merhaba tatlım hosbulduka.s.
benıde lısteye ekledıgın ıcın tsk ederım
ıns 9 ay boyunca beraber olur bebeklerımızı sagsalım kucaklarımıza alırızkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

kızlar zaten lekelenmeyi görünce hemen drumu aradım bana hemen iğneye geç dedi ve istirahat et dedi şuan iğneleri vurunuyorum ve lekelenmem yok ama çok korkuyorum birde kasıklarında ağrı var mı dedi drum benim ağrım yok o zaman endişelenme dedi offffff biran evvel ptesi olsun kontrole gidicem ne olur dua edin benim için

bak ne guzel lekelenmen felan yokmus canım ya
agrında yok
bu kadar stres yapma gayet rahat ol ki bebişin iyice yerleşşin annesi oraya
hem doktorunda endıselenme demıs
lutfen kalbını ferah tut :1hug:
dualarımız senınle:Saruboceq:

ESRAİE canım ya bu cızelgeyı nasıl yaptın bende yapmak ıstıyorum
yazarsan sevınrıım

X