2009 Aralık Anneleri

Teşekkürler kızlarr ınş bu ilk 3 ayı hayırlısıyla atlatırızz.Çok sağolunn ilginiz içinn kaydirigubbakcemile5

gün kurusu diyorlar. rangi kahverengi gibi oluyor.en doğalı ve lezzetli olanı bu.
sarı olanlardan yiyemezsin zaten tat ve koku çok farklı.

Kızlar selam. ayın 19u adet tarihim eğer olmazsa ben de sizin gibi aralık annesi olacam 27 aralık hem de çok geç.ama pek de ümidim yok nedense bu aydan.sağlık olsun sabırsızlanıyorum burada yazdıklarınızı okudukça..
Allah hepinize güzel bir hamilelik dönemi geçirip bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime

bu ne tuhaf bır düşünce böyle
o kadar kolaymı o bebegı aldırmak
benım bebegımın 12.haftasında kalbı durduda
ölü bebegımı bırakamadım sen nasıl canlı bebegını aldıracaksın
LUTFEN KENDINIZE GELIN
BAZI DOKTORLAR GUNDE 5TANE SIGARAYI SERBEST BIRAKIYOR
Kİ ONU GECTIM MADEM COCUK DUSUNCENIZ VARDI
SEN NEDEN BIRAKMADIN DA SIMDI BUNLARI SÖYLÜYOSUN
bıraz sert olduysa kusura bakma ama bu cocuk oyuncagı degıl

6+2 ama çok korkuyorum 2 damla kahverengi lekelenmem oldu bugün ptesi dra gidicem kısmetse o güne kadar bişey olmazsa ne olur dua edin arkadaşlar çok kötüyüm inşl bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq:

canım benım ıns bısey olmaz
p.tesıye kadar yat dınlen agır kaldırma
duaalarımız senınle:teselli:
bıze yaz oldumu habersız bırakmaa

ay canım ne kadar guzel bır haberkaydirigubbakcemile5
hosgeldın:CüvCüv:
ıns saglıkla kucagına alırsın bebegınıa.s.

iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime

canım sakın öyle bir hataya düşme.ALLAH hamile olduğunu öğrenene kadar yaptığın herşeyden bebeği koruyormuş.hem bende hamile olduğumu öğrenene kadar sigara içtim.bazı doktorlar bile hamile hamile sigara içiyolar.hem ALLAH göstermesin bi şey olsa bile 3. ayın sonunda tarama testlerinde ortaya çıkar.bence sen netten kürtajla alınmış bebeklere bak o zaman vazgeçersin.

selam arkadaşlar. pek katılamıyorum size. bende allah izin verirse aralık 15 te anne olacağım:))

size sormak istediğim bişey var. bel ağrısı oluyor mu sizde bende çok olmuyordu bugün çok ağrıyor(

selam arkadaşlar. pek katılamıyorum size. bende allah izin verirse aralık 15 te anne olacağım:))

size sormak istediğim bişey var. bel ağrısı oluyor mu sizde bende çok olmuyordu bugün çok ağrıyor(

hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişinnn..
tatlım normal bu ağrılar,tedirgin olmana gerek yok.ama çok şiddetliyse dinlen ayakta fazla durma ve doktorunu bilgilendir..

slm arkadaşlarım,bikaç gündür uğrayamadım.bulantılarım başladı,uyuyorum sürekli çok halsizim.bikaç gündür sadece koltukta uzanıyorumm.iştahımda yok,yemek yapıyorum ama yiyemiyorumm.
yarın doktora gidicez,bebeğimin kalp atışlarını görebilmek için.inşallah herşey yolundadır.geçmişi pek okuyamadım gidenler var dimi doktora,kalp atışlarını görenler?

minik kelebek sağol canım cevabın için. çok ağrımıyor. ama hiç ağrımazken ağrımaya başlayınca huzursuz oldum. öğleden sonra eve gitmeye karar verdim gidip biraz uzanayım.. riske atmayalım dimi....

arkadaşlar zaten benim bebeğimi aldırmak gibi bir düşüncem yok, bunu eşimede söyledim, madem çocuk düşünüyosun sigarayı neden bırakmadın gibi bi söz söylemek de kimseye düşmez, bunu da belirteyim, öğrendiğim andan itibaren zaten içmiyorum

tebrikler. hayırlı olsun bebişin
bende 6+3 haftalığım ama hiç bel ağrım olmadı. sanırım çok ayakta kalıp yoruyorsun kendini. fırsatını buldukça uyu dinlen bence.
yalnız bazı akşamlar uyku düzenim bozuluyor. dönmekten dolayı çarşafa dolanacağım birgünkaydirigubbakcemile3

selam arkadaşım,
allahın izniyle bu bulantılarda bitecek iştahlarımızda çılacak.
yarın bebişinin kalp atışalrını duydukdan sonra bizede duygularını aktar canım. bende cumartesi duyacağım kısmetse.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…