- 23 Ağustos 2008
- 820
- 204
kızlar herkeze slm size bir sorum var kalp atışlarından sonra dr bir dahaki kontrole ne zaman çağırıyor cvp verirseniz sevinirim
canım 20 gunde yada ayda bir cagırıyor doktorlar
kalp atıslarından sonra ıkılı tarama testlerı oluyor
11-14 haftalar arası
tebrıkler canım sanırım senle aynıyız
bende 4hafta 5gunluk hamıleyım:CüvCüv::CüvCüv:
:1hug:
canim kahve icme zaten. hamilelikte kafeini yasakliyorlar cogu doktorlar. ben bir tek yesil cay iciyorum, en az kafein onda var.
pln 79, inan okurken bile yüreğim ağzıma geldi....
hadi geçmiş olsun....
ya nasıl bir sorumsuzluktur bu? insanın aklı mantığı almıyor... çok geçmiş olsun canım, inan okurken yüreğim ağzıma geldi, çok şükür bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım :)
çok sagol cnm inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız
Sagol canım yaa benım de kafam karıstı bİ yakınımda yok kı hematolojİden anlayan wbcnın yÜksek Çıkması benımde kafamı karıstırdı off yaa İnŞallah cİddİ bİŞey yoktur canım
amin canım, duana bütün kalbimle katılıyorum :)ben tatlı tuzlu herseyı yıyorum valla:1rolleyes:cokacimcoook
tek nescafeyı cok severdım onu pek ıcemıyorum
ıcım bayılıyor boyle fıncanın yarısında
evet cok asırı bır heyecan:CüvCüv:
benım kac gun kulaklarımdan gıtmemıstı
bebegımın kalp atıslarının sesı
durup durup allahım bedenımde 2 kalp atıyor dıyordumhihoyyyt
allahım bu yolda kımseyı bırakmasın ıns
normal şartlar altında 1 ay sonra çağırıyorlar diye biliyorumkızlar herkeze slm size bir sorum var kalp atışlarından sonra dr bir dahaki kontrole ne zaman çağırıyor cvp verirseniz sevinirim
olurmu öyle şey adet gününden önce yaptığın şeylerde ya hep ya hiç kuralı vardır azıcık bi zarar olduysa gebelik devam etmez zaten sigara içmek kötü tamamda yeri geldimi doktorlar günde bi kaç tane sigara içilmesine izin verirken senin erken dönemdeki sigaraların ne zarar verecekki ben sigarayı bırakmıştım ama tam yumurtlama gününe denk gelen günde tam bi rakı sofrası kurmuştuk:) aklıma bile getirmiyorum doktoruna sor gülüp geçecek eminimiyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime
olurmu öyle şey adet gününden önce yaptığın şeylerde ya hep ya hiç kuralı vardır azıcık bi zarar olduysa gebelik devam etmez zaten sigara içmek kötü tamamda yeri geldimi doktorlar günde bi kaç tane sigara içilmesine izin verirken senin erken dönemdeki sigaraların ne zarar verecekki ben sigarayı bırakmıştım ama tam yumurtlama gününe denk gelen günde tam bi rakı sofrası kurmuştuk:) aklıma bile getirmiyorum doktoruna sor gülüp geçecek eminim
bende aynı şeyleri söyledim ama anlamıyo bi türlü, durup durup internetten zararları bulup okutuyo, hatta bi yerde gebelikten 4 ay önce bırakılmalıdır yazıyor, okutup duruyor bana o yazıyı, inanın bunu yazanları elime geçirsem boğabilirdim
rica ederım
sen ne kadarlık hamılesın xnur
iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime
merhaba kızlar bende kısmetse aralık annesi olucam