6+2 ama çok korkuyorum 2 damla kahverengi lekelenmem oldu bugün ptesi dra gidicem kısmetse o güne kadar bişey olmazsa ne olur dua edin arkadaşlar çok kötüyüm inşl bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime
ben tatlı tuzlu herseyı yıyorum valla:1rolleyes:cokacimcoook
tek nescafeyı cok severdım onu pek ıcemıyorum
ıcım bayılıyor boyle fıncanın yarısında
evet cok asırı bır heyecan:CüvCüv:
benım kac gun kulaklarımdan gıtmemıstı
bebegımın kalp atıslarının sesı
durup durup allahım bedenımde 2 kalp atıyor dıyordumhihoyyyt
allahım bu yolda kımseyı bırakmasın ıns
canım 20 gunde yada ayda bir cagırıyor doktorlar
kalp atıslarından sonra ıkılı tarama testlerı oluyor
11-14 haftalar arası
arkadaşlar doktor bugun sordum manıkür kendi manıkur setın yoksa yasak
şuan saç boyatmak yasak
yuruyuş yapabilirsin dedi
mide bulantım için ilaç yazdı
6+1 gunlukken kalp atışını görmüş olduk 21 mayısa randevu verdi
Kızlar hepinize günaydın.. Bende eylül annesi olucam kısmetse..Yazdıklarınızı okuyodumda...Bildiklerime cevap yazıyım dedim
Sigara içen anne adayı sigarayı en erken ne zaman bırakırsa o kadar iyi..Çünkü bebek doğduktan sonra astım hastası yada farklı hastalıklarla doğuyo....Kimsede bunu bile bile içmeye devam etmez herhalde:)
Doktorumun bana ilk zamanlardan uyarısı ağrı ve kanama olduğu müddetçe ilişkiye girme dedi..İlişkiye girdiğiniz günün adet günlerine denk gelmemesinede dikkat etmeliymişiz..
1 kaç damla lekelenmenin bir zararı genelde yoktur.Çünkü bu haftalarda bebek mercimek boyutundan çıkıp biraz daha büyüdüğünden dolayı vücuda yerleşme yaparken damarlar zedelenebiliyomuş bu gelen kan ondan oluyomuş.ama fazlası gelince hemen doktorun aranması gerekiyor..Kızlar bu 3 ay kendinize çok dikkat edin....
Bu arada mide bulantılarınız başladımı?
Benim bulantılarım 2.ayımın sonlarına doğru başlamıştı.Şimdi yeni yeni geçiyor çok şükür...Hiç birşey yiyemiyodum.Sevdiğim herşeyden nefret ediyodum..3 haftada 3 kilo verdim..Doktor bulantı için metpamid vermişti bende işe yaramadı..Eğer benim gibi şiddetli mide bulantınız olursa Doktorum bana daha sonra Zofer 4 mg diye bir ilaç verdi.Bu ilaç kemoterapiye girecek olan kanser hastalarına veriliyormuş.ama çok şiddetli mide bulantsı olan anne adaylarınada Doktoru uygun görürse içmesine izin veriyor...İlerleyen dönemlerde çok şiddetli bir mide bulantınız olursa doktorunuza bu ilacı danışın derim..
inşallah bizde kalp atışlarını duyarız:Saruboceq::Saruboceq:
mide bulantın çokmu oluyor?
inşallah.bulantım bazen aşırı oluyor kusuyorum o derece bazen yoklayıp geçiyor
canlarım yazmayı unutmusum sızlere dün tahlıl sonuçlarını eşim doktora göstermış doktor çok güzel demış çok sevindim arkadaslar çok şükür hersey yolunda gidiyo
Benim bulantılarım 2.ayımın sonlarına doğru başlamıştı.Şimdi yeni yeni geçiyor çok şükür...Hiç birşey yiyemiyodum.Sevdiğim herşeyden nefret ediyodum..3 haftada 3 kilo verdim..Doktor bulantı için metpamid vermişti bende işe yaramadı..Eğer benim gibi şiddetli mide bulantınız olursa Doktorum bana daha sonra Zofer 4 mg diye bir ilaç verdi.Bu ilaç kemoterapiye girecek olan kanser hastalarına veriliyormuş.ama çok şiddetli mide bulantsı olan anne adaylarınada Doktoru uygun görürse içmesine izin veriyor...İlerleyen dönemlerde çok şiddetli bir mide bulantınız olursa doktorunuza bu ilacı danışın derim..
selam arkadaşlar benim tahmini doğumum 12 Aralıkta olacak. 6. haftamdayım yani. Rüya gibi herşey 3. tüp bebek denememde buldum bebişimi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. 2 gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışları için 15 gün sonrayı bekliyoruz.
Gözüm aydın cnm:Saruboceq:.
Güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.
Canım çok teşekkür ederimm bilgilerin için .Çok düşüncelisin Allah razı olsunn.Benim bulantılarımm sabahları çok kötüü oluyoo.Midemm sızlıyo resmen.Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinlemek için doktora gidicemm.Canım ya Bende bi kaç gündür çok affedersin kabızlık oldu.Sende de oldumuydu bu ilk aylarda.Kabız olmamamız gerekiyoo dimii.Napmam gerekk.:1shok:
Canım çok teşekkür ederimm bilgilerin için .Çok düşüncelisin Allah razı olsunn.Benim bulantılarımm sabahları çok kötüü oluyoo.Midemm sızlıyo resmen.Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinlemek için doktora gidicemm.Canım ya Bende bi kaç gündür çok affedersin kabızlık oldu.Sende de oldumuydu bu ilk aylarda.Kabız olmamamız gerekiyoo dimii.Napmam gerekk.:1shok: