2009 Aralık Anneleri

6+2 ama çok korkuyorum 2 damla kahverengi lekelenmem oldu bugün ptesi dra gidicem kısmetse o güne kadar bişey olmazsa ne olur dua edin arkadaşlar çok kötüyüm inşl bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq:

allah yardımcın olsun canım.
dualarımız seninle.
hayırlı haberlerini bekliyeceğiz.:nazar:

iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime

canım ne aldırması sigara kullanan sonradan öğrenen nice anne adayı vardır hatta bırakamayıp devam edenler bile vardı benim çevremde içine kurt düşmesin bence eşinede söyle bu mucizeyi daha sonra çok zor bulabilir. çocuğunu aldırıp sonra hamile kalmaya uğraşanlarıda gördüm ben bu sitede..

ben tatlı tuzlu herseyı yıyorum valla:1rolleyes:cokacimcoook
tek nescafeyı cok severdım onu pek ıcemıyorum
ıcım bayılıyor boyle fıncanın yarısında
evet cok asırı bır heyecan:CüvCüv:
benım kac gun kulaklarımdan gıtmemıstı
bebegımın kalp atıslarının sesı
durup durup allahım bedenımde 2 kalp atıyor dıyordumhihoyyyt
allahım bu yolda kımseyı bırakmasın ıns

allahım yarı yolda hiçbirimizi bırakmasın.:Saruboceq:

arkadaşlar doktor bugun sordum manıkür kendi manıkur setın yoksa yasak
şuan saç boyatmak yasak
yuruyuş yapabilirsin dedi
mide bulantım için ilaç yazdı
6+1 gunlukken kalp atışını görmüş olduk 21 mayısa randevu verdi

inşallah bizde kalp atışlarını duyarız:Saruboceq::Saruboceq:
mide bulantın çokmu oluyor?

Kızlar hepinize günaydın.. Bende eylül annesi olucam kısmetse..Yazdıklarınızı okuyodumda...Bildiklerime cevap yazıyım dedim
Sigara içen anne adayı sigarayı en erken ne zaman bırakırsa o kadar iyi..Çünkü bebek doğduktan sonra astım hastası yada farklı hastalıklarla doğuyo....Kimsede bunu bile bile içmeye devam etmez herhalde:)
Doktorumun bana ilk zamanlardan uyarısı ağrı ve kanama olduğu müddetçe ilişkiye girme dedi..İlişkiye girdiğiniz günün adet günlerine denk gelmemesinede dikkat etmeliymişiz..
1 kaç damla lekelenmenin bir zararı genelde yoktur.Çünkü bu haftalarda bebek mercimek boyutundan çıkıp biraz daha büyüdüğünden dolayı vücuda yerleşme yaparken damarlar zedelenebiliyomuş bu gelen kan ondan oluyomuş.ama fazlası gelince hemen doktorun aranması gerekiyor..Kızlar bu 3 ay kendinize çok dikkat edin....
Bu arada mide bulantılarınız başladımı?

Kızlar hepinize günaydın.. Bende eylül annesi olucam kısmetse..Yazdıklarınızı okuyodumda...Bildiklerime cevap yazıyım dedim
Sigara içen anne adayı sigarayı en erken ne zaman bırakırsa o kadar iyi..Çünkü bebek doğduktan sonra astım hastası yada farklı hastalıklarla doğuyo....Kimsede bunu bile bile içmeye devam etmez herhalde:)
Doktorumun bana ilk zamanlardan uyarısı ağrı ve kanama olduğu müddetçe ilişkiye girme dedi..İlişkiye girdiğiniz günün adet günlerine denk gelmemesinede dikkat etmeliymişiz..
1 kaç damla lekelenmenin bir zararı genelde yoktur.Çünkü bu haftalarda bebek mercimek boyutundan çıkıp biraz daha büyüdüğünden dolayı vücuda yerleşme yaparken damarlar zedelenebiliyomuş bu gelen kan ondan oluyomuş.ama fazlası gelince hemen doktorun aranması gerekiyor..Kızlar bu 3 ay kendinize çok dikkat edin....
Bu arada mide bulantılarınız başladımı?

günaydın canım.
verdiğin bilgiler için teşekkürler.
bende henüz beni rahatsız edecek boyutta bulantı yok.
umarım ve inşallah hiçde olmasın:Saruboceq:

Benim bulantılarım 2.ayımın sonlarına doğru başlamıştı.Şimdi yeni yeni geçiyor çok şükür...Hiç birşey yiyemiyodum.Sevdiğim herşeyden nefret ediyodum..3 haftada 3 kilo verdim..Doktor bulantı için metpamid vermişti bende işe yaramadı..Eğer benim gibi şiddetli mide bulantınız olursa Doktorum bana daha sonra Zofer 4 mg diye bir ilaç verdi.Bu ilaç kemoterapiye girecek olan kanser hastalarına veriliyormuş.ama çok şiddetli mide bulantsı olan anne adaylarınada Doktoru uygun görürse içmesine izin veriyor...İlerleyen dönemlerde çok şiddetli bir mide bulantınız olursa doktorunuza bu ilacı danışın derim..

Benim bulantılarım 2.ayımın sonlarına doğru başlamıştı.Şimdi yeni yeni geçiyor çok şükür...Hiç birşey yiyemiyodum.Sevdiğim herşeyden nefret ediyodum..3 haftada 3 kilo verdim..Doktor bulantı için metpamid vermişti bende işe yaramadı..Eğer benim gibi şiddetli mide bulantınız olursa Doktorum bana daha sonra Zofer 4 mg diye bir ilaç verdi.Bu ilaç kemoterapiye girecek olan kanser hastalarına veriliyormuş.ama çok şiddetli mide bulantsı olan anne adaylarınada Doktoru uygun görürse içmesine izin veriyor...İlerleyen dönemlerde çok şiddetli bir mide bulantınız olursa doktorunuza bu ilacı danışın derim..

çok teşekkür edrim.
yararlı bilgiler verdin.a.s.

canlarım yazmayı unutmusum sızlere dün tahlıl sonuçlarını eşim doktora göstermış doktor çok güzel demış çok sevindim arkadaslar çok şükür hersey yolunda gidiyo

canlarım yazmayı unutmusum sızlere dün tahlıl sonuçlarını eşim doktora göstermış doktor çok güzel demış çok sevindim arkadaslar çok şükür hersey yolunda gidiyo

gözün aydın canım arkadaşım. herşeyin yolunda gitmesi çok güzel.senin mutluğun benim mutluğumda oldu. allahım hiç bozmasın bu mutluluğumuzu:Saruboceq:

selam arkadaşlar benim tahmini doğumum 12 Aralıkta olacak. 6. haftamdayım yani. Rüya gibi herşey 3. tüp bebek denememde buldum bebişimi. ınşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. 2 gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışları için 15 gün sonrayı bekliyoruz.

Canım çok teşekkür ederimm bilgilerin için .Çok düşüncelisin Allah razı olsunn.Benim bulantılarımm sabahları çok kötüü oluyoo.Midemm sızlıyo resmen.Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinlemek için doktora gidicemm.Canım ya Bende bi kaç gündür çok affedersin kabızlık oldu.Sende de oldumuydu bu ilk aylarda.Kabız olmamamız gerekiyoo dimii.Napmam gerekk.:1shok:

selam arkadaşlar benim tahmini doğumum 12 Aralıkta olacak. 6. haftamdayım yani. Rüya gibi herşey 3. tüp bebek denememde buldum bebişimi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. 2 gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışları için 15 gün sonrayı bekliyoruz.

Gözüm aydın cnm:Saruboceq:.
Güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

Canım çok teşekkür ederimm bilgilerin için .Çok düşüncelisin Allah razı olsunn.Benim bulantılarımm sabahları çok kötüü oluyoo.Midemm sızlıyo resmen.Haftaya pazartesi kalp atışlarını dinlemek için doktora gidicemm.Canım ya Bende bi kaç gündür çok affedersin kabızlık oldu.Sende de oldumuydu bu ilk aylarda.Kabız olmamamız gerekiyoo dimii.Napmam gerekk.:1shok:

kuru kayısı ve sabahları bir bardak ılık su. gün içindede bol bol su içmen gerekiyor canım.
ve tabiki lifli bitkiler tüketmelisin.

sabahları aç karnına bir kaç tane kuru kayısı yemeni tavsiye ederim. Kabızlık için birebirdir, üstelik bebek için de yararlı

Ben mide bulantısından çok çektiğim için sizleride bilgilendirmek istedim..Çünkü bu ilaç sayesinde mide bulantısı dönemim çok kolay geçti:)
Ben kabızlık için kuru kayısı yedim.çok iyi geldi.Sanada tavsiye ederim ama rengi sarı olandan değil siyah olandan al onlar daha faydalı oluyormuş..Günde 5 tane yesen normale dönersin.ben şuanda bile hala yiyorum çünkü ama bazen fazla yediğim zaman midem kabul etmiyor hemen çıkıyor..

X