Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime
merhaba kızlar bende kısmetse aralık annesi olucam
6+2 ama çok korkuyorum 2 damla kahverengi lekelenmem oldu bugün ptesi dra gidicem kısmetse o güne kadar bişey olmazsa ne olur dua edin arkadaşlar çok kötüyüm inşl bişey olmaz :Saruboceq::Saruboceq:
bu testler nasıl yapılıyor bilgin varmı peki cnm:uhm:
selam arkadaşlar benim tahmini doğumum 12 Aralıkta olacak. 6. haftamdayım yani. Rüya gibi herşey 3. tüp bebek denememde buldum bebişimi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. 2 gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışları için 15 gün sonrayı bekliyoruz.
gün kurusu diyorlar. rangi kahverengi gibi oluyor.en doğalı ve lezzetli olanı bu.
sarı olanlardan yiyemezsin zaten tat ve koku çok farklı.
iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime
canım kandan yapılıyor normal
down sendromu olasılıgı hesaplanıyor
selam arkadaşlar. pek katılamıyorum size. bende allah izin verirse aralık 15 te anne olacağım:))
size sormak istediğim bişey var. bel ağrısı oluyor mu sizde bende çok olmuyordu bugün çok ağrıyor(
selam arkadaşlar. pek katılamıyorum size. bende allah izin verirse aralık 15 te anne olacağım:))
size sormak istediğim bişey var. bel ağrısı oluyor mu sizde bende çok olmuyordu bugün çok ağrıyor(
slm arkadaşlarım,bikaç gündür uğrayamadım.bulantılarım başladı,uyuyorum sürekli çok halsizim.bikaç gündür sadece koltukta uzanıyorumm.iştahımda yok,yemek yapıyorum ama yiyemiyorumm.
yarın doktora gidicez,bebeğimin kalp atışlarını görebilmek için.inşallah herşey yolundadır.geçmişi pek okuyamadım gidenler var dimi doktora,kalp atışlarını görenler?