2009 Aralık Anneleri

kızlar herkeze slm size bir sorum var kalp atışlarından sonra dr bir dahaki kontrole ne zaman çağırıyor cvp verirseniz sevinirim

canım 20 gunde yada ayda bir cagırıyor doktorlar
kalp atıslarından sonra ıkılı tarama testlerı oluyor
11-14 haftalar arası

:1hug:

canim kahve icme zaten. hamilelikte kafeini yasakliyorlar cogu doktorlar. ben bir tek yesil cay iciyorum, en az kafein onda var.

saol tatlım
normalde cok severdım
ama ıcemıyorum zatena.s
yesıl cayla pek aram yok sevmıyorum
hıcbırını ıcmeyız artık napalım:1rolleyes:

ya nasıl bir sorumsuzluktur bu? insanın aklı mantığı almıyor... çok geçmiş olsun canım, inan okurken yüreğim ağzıma geldi, çok şükür bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım :)

çok sagol cnm inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

Sagol canım yaa benım de kafam karıstı bİ yakınımda yok kı hematolojİden anlayan wbcnın yÜksek Çıkması benımde kafamı karıstırdı off yaa İnŞallah cİddİ bİŞey yoktur canım

ne yptın anca okuyup ögrendım doktora gösterebildimi eşin inşallah önemlı bişey yoktur bizi bilgilendir lütfen

arkadaşlar doktor bugun sordum manıkür kendi manıkur setın yoksa yasak
şuan saç boyatmak yasak
yuruyuş yapabilirsin dedi
mide bulantım için ilaç yazdı
6+1 gunlukken kalp atışını görmüş olduk 21 mayısa randevu verdi

ben tatlı tuzlu herseyı yıyorum valla:1rolleyes:cokacimcoook
tek nescafeyı cok severdım onu pek ıcemıyorum
ıcım bayılıyor boyle fıncanın yarısında
evet cok asırı bır heyecan:CüvCüv:
benım kac gun kulaklarımdan gıtmemıstı
bebegımın kalp atıslarının sesı
durup durup allahım bedenımde 2 kalp atıyor dıyordumhihoyyyt
allahım bu yolda kımseyı bırakmasın ıns
amin canım, duana bütün kalbimle katılıyorum :)
kızlar herkeze slm size bir sorum var kalp atışlarından sonra dr bir dahaki kontrole ne zaman çağırıyor cvp verirseniz sevinirim
normal şartlar altında 1 ay sonra çağırıyorlar diye biliyorum

iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime

iyi akşamlar kızlar, eşim bebeği aldıralım diye tutturdu, hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim bebeğe zararı dokunmuştur diyo, benimde içime kurt düşürdü bişey olmuşmudur bebişime
olurmu öyle şey adet gününden önce yaptığın şeylerde ya hep ya hiç kuralı vardır azıcık bi zarar olduysa gebelik devam etmez zaten sigara içmek kötü tamamda yeri geldimi doktorlar günde bi kaç tane sigara içilmesine izin verirken senin erken dönemdeki sigaraların ne zarar verecekki ben sigarayı bırakmıştım ama tam yumurtlama gününe denk gelen günde tam bi rakı sofrası kurmuştuk:) aklıma bile getirmiyorum doktoruna sor gülüp geçecek eminim

kızlar bu arada bi kaç saat önce mutfakta bişeyler yaparken ayakta biden sırtımın tam ortasına belime değil bıçak gibi bi ağrı saplandı ama delirtecek bi ağrı ve o saatten beri hareketsiz duruyorum hereket edemiyorum tutuldum kaldım harekte edince ağrıyo gerçi duruncada ağrıyo çok kötü durumdayım nerden çıktı böyle bi ağrı hiç yaşamadım ben ya bilen var mı çözümünü falan kazık gibi dimdik duruyorum sanki sırtımda bıcakla yaşıyo gibiyim

olurmu öyle şey adet gününden önce yaptığın şeylerde ya hep ya hiç kuralı vardır azıcık bi zarar olduysa gebelik devam etmez zaten sigara içmek kötü tamamda yeri geldimi doktorlar günde bi kaç tane sigara içilmesine izin verirken senin erken dönemdeki sigaraların ne zarar verecekki ben sigarayı bırakmıştım ama tam yumurtlama gününe denk gelen günde tam bi rakı sofrası kurmuştuk:) aklıma bile getirmiyorum doktoruna sor gülüp geçecek eminim

bende aynı şeyleri söyledim ama anlamıyo bi türlü, durup durup internetten zararları bulup okutuyo, hatta bi yerde gebelikten 4 ay önce bırakılmalıdır yazıyor, okutup duruyor bana o yazıyı, inanın bunu yazanları elime geçirsem boğabilirdim

herkese iyi gecelerr...
ben yokken yazdıklarınızı okudum kaçıyorum şimdi..
turkuaz hala bişey yazmamış..
penses de yazmamış..
merak ediyorum...

hadi kalın sağlıcakla..bulantısız iştahlı sağlıklı günleeeeeerrrrr.......

bende aynı şeyleri söyledim ama anlamıyo bi türlü, durup durup internetten zararları bulup okutuyo, hatta bi yerde gebelikten 4 ay önce bırakılmalıdır yazıyor, okutup duruyor bana o yazıyı, inanın bunu yazanları elime geçirsem boğabilirdim

evet sigara zararli ama surekli olarak, duzenli, tiryaki gibi icersen zararli. senin ictigin o sigaradan hicbirsey olmaz. esin fazla kuruntulu anlasilan. bu yuzden bebegi aldirmaya kalkismak manyaklik olur. bence bir doktorla konussun esin, belki o zaman ikna olur.

hayır sakın öğle birşey yapma. benim bir arkadaşımın doğuma 1,5 ay'ı var ve hala fosur fosur sigara içiyor. sadece bundan sonra içme ve beslenmene dikkat et.
bebek aldırmak o kadar basit birşey değil. o cana nasıl kıyarsın.
ne olur yapma böyle birşey. doktorunlalada görüş.senağlama

X