2009 Aralık Anneleri

bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlık beni sinir ediyor, nasıl bir şey bu ya? geçmiş olsun canım, inşallah bebeğinin pıt pıtlarını duyacaksın :)[/QUOTE]

sağolasın...inşallah hepimiz o pıtpıtları duyacağız,inşallah hepimiz için herşey yolunda gidecek,inşallah hepimiz minik bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız...dua edip iyi şeyler düşünmenin tam sırası sanırım:KK66:

Arkadaşlar bu akıntı problemini yaşayanlar beni bilgilendirsin lütfen...
Hastalanıyorum sanıyorum ödüm kopuyor resmen....
Sizde de yoğun mu?

bende de özellikle şu 1-2 gündür oldukça yoğun canım.işyerinde üşütüyorum diye düşünüyordum ama benden başka birilerinde de oluyorsa...hamileliğin bu dönemlerinde normal midir acaba:uhm:

bende de özellikle şu 1-2 gündür oldukça yoğun canım.işyerinde üşütüyorum diye düşünüyordum ama benden başka birilerinde de oluyorsa...hamileliğin bu dönemlerinde normal midir acaba:uhm:
akıntı hamileliğin top10 larındamış zati 9 ay boyunca akıntının herçesidini görecekmişiz önemli olan rengi kanama tarzı olmasında bide bu dönemde temizliğe daha çok dikkat etmemiz gerek enfeksiyon mantar tarzı şeyler hamilelikte çok kolay ortaya çıkıyomuş

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler. :)

birkaç arkadaşın yazmış olduğu iştahsızlık problemini ben de yaşıyorum. ne kahvaltı diye bir öğün kaldı ne diğer ara öğünler. öğün sayısını artırmak şöyle dursun var olanı bile koruyamadım :) ayağa kalktığımda bacaklarım titriyor bilmiyorum bu halim ne olacak. sevdiğim şeyleri dahi yiyemez oldum malesef. geçer diye umuyorum.

ben de bugun itibariyle 4 hafta 5 gunluk hamileyim:) insallah hersey yolunda giderse dogum tarihi 18 aralik.

Kızlar merhaba;kasıklarım regli olacakmışım gibi ağrıyor.Bu gün arttı agrılarım.Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elimde değil.Midemde bulanıyor hafif hafif.Sizin durumunuz ne?

tebrikleeeeeeeeeeeerrr canım.

:1hug:

Kızlar merhaba;kasıklarım regli olacakmışım gibi ağrıyor.Bu gün arttı agrılarım.Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama elimde değil.Midemde bulanıyor hafif hafif.Sizin durumunuz ne?

senin kac hafta oldu? valla bende en ufak bir belirti yok. hicbir sey yok. yarin ultrasona gidecegim bakalim...

rahim alışkanlık üzere adet olması gereken zamanlarda kasılıyormuş ve bu durum kimi kadınlarda tüm hamilelik boyunca bile görülebilirmiş. ben de yaşıyorum ara ara , araştırdığımda bu bilgilere rastlamıştım.

senin kac hafta oldu? valla bende en ufak bir belirti yok. hicbir sey yok. yarin ultrasona gidecegim bakalim...

Hesaplayıcılara göre tam 6 haftalık canım.Düne kadar bende senin gibiydim hiç bir belirtim yok gibiydi.Sadece gögüslerim agrıyordu arada bir.Ama bu gün çok farklı.Arada bir ağrılar giriyor kasıklarıma ve belime.Midem bulanıyor :KK43::KK43::KK43::.

Hesaplayıcılara göre tam 6 haftalık canım.Düne kadar bende senin gibiydim hiç bir belirtim yok gibiydi.Sadece gögüslerim agrıyordu arada bir.Ama bu gün çok farklı.Arada bir ağrılar giriyor kasıklarıma ve belime.Midem bulanıyor :KK43::KK43::KK43::.

bildigim kadariyla bu tip belirtiler 6. hafta itibariyle basliyor. yapacak bir sey yok gibi gorunuyor canim. alismaya calis diyecegim sana. ben de simdiden kendimi hazirlamaya calisiyorum

Arkadaşlar bu akıntı problemini yaşayanlar beni bilgilendirsin lütfen...
Hastalanıyorum sanıyorum ödüm kopuyor resmen....
Sizde de yoğun mu?
hiç merak etme canım, akıntılar zaten hamileliğin belirtisi :) bende de var, kokulu olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar
arkadaşlar merhaba,beni de aranıza alırsanız sevinirim.ben de ilk micro denememde hamile kaldım.11 nisanda değerim 440 dı.sanırım aralık ortası doğumum.tüp bebekde hafta nasıl hesaplanıyor anlayamadım bir türlü.SAT 10 MART.
hayırlısı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
arkadaşilar bugün sağlık ocağına gittim hani geçen gün aradılar ya gelin diye normalde eve geliyolarmış bi kere o adreste oturduğumu onaylamak için.gittim tansiyon kilo boy nabız ölçümleri yapıldı ggenel bilgiler alındı idrar ve kan tatlilleri yapıldı idrarı anında söylediler kanıda bi kaç gün sonra öğrenicem idrarda lökosit ph falan fişmanlara bakıyolar kandada kan sayımı yapıyolar kansızlığımı anlamak içinmiş kan sayımı hakkında pek bilgim yok bunu her ay tekrar edicekmişim lohusalıktada kontrol ediyolarmış asıl büyük tahliler hastanede oluyo tabi bide 5.aydan itibaren tetanoz aşısı olacakmışım doğumda metallerle çok içli dışlı olacağımdan önlem amaçlı imiş 60 dan beri varmış bu uygulama ama genelde köylerde olurmuş şimdi şehirlerede taşımışlar benim çok hoşuma gitti bence sizde gidin bilmiyorum ben istanbul pendikteyim heryer arıyormu böyle
ne kadar güzel :) benim de evimin tam karşısında bir sağlık ocağı var, oraya gideyim bari bende :)
2008 aralık annesinden 2009 aralık annelerine kocaman öpücükler :)
teşekkürler 2008 annesi, Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah :) darısı bizim başımıza :)
bizdende size kocaman öpücükler darısı bize artık, bizde 2010 aralık annelerine öpücük göndeririz buradan inşallah:))Şeniz
inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh :)
bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlık beni sinir ediyor, nasıl bir şey bu ya? geçmiş olsun canım, inşallah bebeğinin pıt pıtlarını duyacaksın :)

sağolasın...inşallah hepimiz o pıtpıtları duyacağız,inşallah hepimiz için herşey yolunda gidecek,inşallah hepimiz minik bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız...dua edip iyi şeyler düşünmenin tam sırası sanırım:KK66:[/QUOTE]
inşallah canım, ben Cuma gidecektim ama yarın gitmeye karar verdim çünkü çalıştığım yere yakın doktorumun muayenehanesi, Cuma günü işe gitmeyeceğimden perşembeye aldım randevuyu :) inşallah yarın duyarım miniğimin pıt pıt çarpan kalbini :)
çok normal canım, merak etme :)

bende kendimi deli zekiye gibi hissediyorum bi gün iyi bi gün kötü bu ara çok neşeliyim bi bakıyon herkese gıcık oluyorum iştahım acaip açıktı 2 kilo aldım zati ama iki gündür acaip kapalı ilk defa yemek kokusu sinirimi bozdu habire meyve yiyorum yada yayla çorbası soğuk soğuk nasıl mutluyum Allah acıdı iştahımı kapattı

hormonların oyunu canım bu bıze kafamçokkarıştı
şekılden şekile sokuyor baksana ruh halimizisırnaşık şey
ben asırı yıyorum umarım bende durulurum yasakkelime
bazen dıyorum psıkolojıkmı iştahım
ama yok gercekten acıkıyorum:icecream:

benim işathım kapalı biraz. hele tatlı göresim yok. tatlı şeyler içimi bayıyor artık.
ekşi ve acı şeyler yiyorum.
bende eşimle diyeceğim bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile2
inanılmaz heyecan verici bir durum.
inşallah pıtıcığını görürsün canım.:nazar:

ben tatlı tuzlu herseyı yıyorum valla:1rolleyes:cokacimcoook
tek nescafeyı cok severdım onu pek ıcemıyorum
ıcım bayılıyor boyle fıncanın yarısında
evet cok asırı bır heyecan:CüvCüv:
benım kac gun kulaklarımdan gıtmemıstı
bebegımın kalp atıslarının sesı
durup durup allahım bedenımde 2 kalp atıyor dıyordumhihoyyyt
allahım bu yolda kımseyı bırakmasın ıns

kızlar herkeze slm size bir sorum var kalp atışlarından sonra dr bir dahaki kontrole ne zaman çağırıyor cvp verirseniz sevinirim

X