2009 Aralık Anneleri

İnsan çok heyecanlanıyor demi? duysam da kesinleşse die. herkes haber versin dr dönüşlerini. Herkesin haberlerini alalım ben valla ii haberler duydukça çok seviniyorum..

Heyecanlanmazmı ya içimizde Rabbimin en büyük mucizesi gün gün büyüyo.Allaha ne kadar şükretsek az.Canım seninde tahmini doğum 5 aralıktı dimi.Benimde öle Ama bana neden haftaya gelmemi sölediki:bbo:

Kızlar kasık ağrıları normal dimi ?
Birde idrar da beyaz pıhtıçıklar ? doktoruma tel. tarif etmeye çalıştım dilimin döndüğünce normal dedi ama başına gelen varmı ?

Benimde ağrılarım var bel ve karın ağrısı ama iki gindür biraz hafifledi sanki sen içini rahat tut bend herkeze soruyorum normalmidir diye ama kanama olmadığı sürece normalmiş diyorlar...
Benide listeye ekleyin 6 mart son adet günüm:CüvCüv:

merhaba kızlar bu da beim bebeğimin ilk ultrason görüntüsü...2 hafta sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor inş.

Eki Görüntüle 13379 merhaba kızlar bu da beim bebeğimin ilk ultrason görüntüsü...2 hafta sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor inş.

hazan cnm ultrason resmimiz aynı ama sen ilk dr ziyaretine geç kaldın ben geçen hafta gittim 24 nisan tekrar gidicem kalp atışları ,için nasıl başladımı bulantıların varmı bi gelişme ? ve kaç haftalıksın dedi dr ?

xnurcum seni burda görmek çok güzel.Burdan yazışırız artık inş.Doktorum bana 2.kan testinden sonra(31 mart) 2-3 hafta sonra gel demişti ben bir kaç gün önce bile gittim yani ama kendi doktorumdan randevu alamadığım için merakıma yenilip başka doktora gittim o baktı acemilik bende kaç haftalık görünüyo falan diye sormadım doktorda bişey demedi.2 hafta sonra kalp atışını görebiliriz dedi.bende ay sonunda kendi doktorumdan devam edicem artık inş.Birde gebelik kesesinin içinde doktor bişey gözükmüyor küçük olduğu için dedi ama bebek sulietine benzer bir görüntüyü biz çıktıyıelimize aldıktan sonra gördük.rica etsem birda adikkatle bakarmısınız görünüyomu yoksa ben bu heyecan dolu günlere dayanamayıp hayal mi görmeye başladım yaaa:)))

canım maşallah bebişine.benim görüntümde hemen hemen aynı.bende cuma günü gidicem kalp atışlarını görmek için inşallah..

canım sağolasın senin bebişinede maşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün inş.bebişinin sağlıkla alırız inş.kucaklarımıza ...

cnm şuan çok erken benim ultrason kağıdındada net bir şey görünmüyor hatta drum 2 hafta sonra geldiğinde daha net görücez dedi bekliyelim cnm inşl miniklerimizin kalp atışlarınıda duyunca biraz rahatlarız cnm benim hala bulantım falan başlamadı benden sonra olanların başlamış endişeleniyorum bu konuda sende var mı bulantı ?

bende de bulantı falan yok canımbizde mi var bir tuhaflık acaba?

Canım benim napcan bulantı olmasın aman ben bi kaç gündür çok kötüyüm hele bugün daha kötü oldum.Bazılarında bulantı kusma oluyormuş bazılarında olmuyomuş takma kafana.Aman diyeyim bulantıyı çağırma.şakkıdıAğzımda nane sakızla duruyom.O kadar yani.

Canım benim 6+2 geçen cumadan beri bulantım var ve özellikle bugün dahada arttı.Nerde bütün pis kokular var hepsini alıyorum.((((( ınş xnur cum Senin olmaz bulantın.

Merhaba yeni anne adayları;
Ben en son martın 4'ünde regli oldum.Nisanın 6'sinde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.9 nisandada doktora gittim.Ultrasondan gördü bebeğimi 0.35cm daha çok küçük dedi.Mayısın 4'ünde tekrar bekliyorum dedi.Tekrar bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum.Elevit diye bir vitamin verdi.Kahve,kola kesinlikle yasak dedi.Bende bu gün marmara üniversitesi hastanesine gittim randevü aldım 29 nisandada oraya gideceğim.Testleri ssk karşıladığı için bu hastaneyi tercih ettim.Umarım bir aksilik çıkmadan bebeklerimizi kucagımıza alırız.Bu arada kasıklarıma ve gögüslerime arada sırada ağrı giriyor.Başka bir belirtimde yok.Rahat bir hamileleik geçireceğim anlaşılan.

Canım benim 6+2 geçen cumadan beri bulantım var ve özellikle bugün dahada arttı.Nerde bütün pis kokular var hepsini alıyorum.((((( İnş xnur cum Senin olmaz bulantın.
benimde 5 +6 ama bulantım başlamadı henüz endişeleniyorum çünkü bulantılar çocuğun gelişiminin belirtisi diye okudum burda bulantıların sebebini cnm inşl bi sorun yaşamadan alırız kucağımıza bebişlerimizi :Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar kaçıncı haftada kese ve kalp atışı görünüyor çok acemiyim de

canım bazen bende adet sancısı gibi sancı oluyor sadece.canım bebişlerimiz rabbime emanet.belki üşütmüştürsün canım

canım sorma ya canım hiç yemek yemek istemiyor ne yapacağım bilmiyorum ekmeği kuş yiyecek gibi koparıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…