İnsan çok heyecanlanıyor demi? duysam da kesinleşse die. herkes haber versin dr dönüşlerini. Herkesin haberlerini alalım ben valla ii haberler duydukça çok seviniyorum..
Kızlar herkese günaydın. Cuma akşamından beri karın ve bel ağrısından kıvranıyorum.Kanamam yok dr.u aradım her ihtimale karşı progestan kullan dedi. uykumdan uyandırıyo ağrı ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz ii geliyor. Sizinde böle şikayetleriniz var mı ? DÜnn artık koyverdim ağla ağla şiştim valla hem ağrı hem düşcek korkusu beni mahvetti. Kızlar bilgisi olan varsa nolur bişeyler söylesin:çok üzgünüm:
Kızlar kasık ağrıları normal dimi ?
Birde idrar da beyaz pıhtıçıklar ? doktoruma tel. tarif etmeye çalıştım dilimin döndüğünce normal dedi ama başına gelen varmı ?
Eki Görüntüle 13379 merhaba kızlar bu da beim bebeğimin ilk ultrason görüntüsü...2 hafta sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor inş.
Eki Görüntüle 13379 merhaba kızlar bu da beim bebeğimin ilk ultrason görüntüsü...2 hafta sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor inş.
canım maşallah bebişine.benim görüntümde hemen hemen aynı.bende cuma günü gidicem kalp atışlarını görmek için inşallah..
maşallah bebişine canım,darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.
bende geçen hafta gördüm keseyi,bu cumada kalp atışlarını görmek için gidicez kısmetse.hala kimseye söyleyemedim gebeliğimi.kalp atışlarını bi göreyim inşallah herkeslere bağıra bağıra söylicem.[/QUOT
amin canım sağol sende hayırlısı ile duyarsın inşallah bebişini minicik kalbinin atışını. hayırlı haberini bekliyoruz.hihoyyyt
xnurcum seni burda görmek çok güzel.Burdan yazışırız artık inş.Doktorum bana 2.kan testinden sonra(31 mart) 2-3 hafta sonra gel demişti ben bir kaç gün önce bile gittim yani ama kendi doktorumdan randevu alamadığım için merakıma yenilip başka doktora gittim o baktı acemilik bende kaç haftalık görünüyo falan diye sormadım doktorda bişey demedi.2 hafta sonra kalp atışını görebiliriz dedi.bende ay sonunda kendi doktorumdan devam edicem artık inş.Birde gebelik kesesinin içinde doktor bişey gözükmüyor küçük olduğu için dedi ama bebek sulietine benzer bir görüntüyü biz çıktıyıelimize aldıktan sonra gördük.rica etsem birda adikkatle bakarmısınız görünüyomu yoksa ben bu heyecan dolu günlere dayanamayıp hayal mi görmeye başladım yaaa:)))
bende de bulantı falan yok canımbizde mi var bir tuhaflık acaba?
benimde 5 +6 ama bulantım başlamadı henüz endişeleniyorum çünkü bulantılar çocuğun gelişiminin belirtisi diye okudum burda bulantıların sebebini cnm inşl bi sorun yaşamadan alırız kucağımıza bebişlerimizi :Saruboceq::Saruboceq:Canım benim 6+2 geçen cumadan beri bulantım var ve özellikle bugün dahada arttı.Nerde bütün pis kokular var hepsini alıyorum.((((( İnş xnur cum Senin olmaz bulantın.
Kızlar herkese günaydın. Cuma akşamından beri karın ve bel ağrısından kıvranıyorum.Kanamam yok dr.u aradım her ihtimale karşı progestan kullan dedi. uykumdan uyandırıyo ağrı ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz ii geliyor. Sizinde böle şikayetleriniz var mı ? DÜnn artık koyverdim ağla ağla şiştim valla hem ağrı hem düşcek korkusu beni mahvetti. Kızlar bilgisi olan varsa nolur bişeyler söylesin:çok üzgünüm:
Günaydınn canım.Geçmiş Olsun Turkuaz benimde cuma günü kasıklarım çok ağrıdı gittim acile hiç bişey yok dedi.Canım Merak etme bu aylarda rahim büyüyor ve kasılıyor Ondan ağrın oluyo.Ama sen her ihtimale karşı progestonu kullan.Bebeklerimiz Rabbime emanet Gönlünü ferah tutmaya çalış.Canım ya benimde mide bulantım çok kötü mutfağın kapısının önünden bile geçmek istemiyom.senağlama Sabretcez canım Çok dua edeceğiz.