2009 Aralık Anneleri

tamam arkadasım.senın bulantın oldu mu hiç canım ben 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür

sizde gunler geçmiyor gibi geliyormu yaa ben hergun bugun kaç gunluk diye gun sayıyorum 9 ay nasıl geçer acaba

arkadaslar ben çıkıyorum artık karnım acıkmaya basladı bişeyler yiyim en iyisi müsait bi zamanda gene görüşelım oldu mu hoşcakalın kızlar hoşçakal ph79

tamam arkadasım.senın bulantın oldu mu hiç canım ben 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür

benım sabahları bulanıyor daha yenı basladı bulantım 2 gundur var arada gunduz de yokluyor ama tuzlu bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum bide ben sigarayı bıraktım dıye çok bişeyler yiyesim var nasıl bunun önune gecıcem bılmyrm

aynen arkadasım bende de öyle sabırsızlanıyorum çok evet yaaaaa nasıl gececek 9 ay arkadasım keşke bı an önce gelsede sevsek bebışlerımızı dimi uyy ne tatlı olurlar ozaman tam yemelık

olsun arkadasım ye işte ne güzel bebişinin tam faydalanacağı zamanlar sen iyi ye kı beslensınle sigarayı bırakmana sevındım ben yeşilaycıyım aşırı derecede hemde:)

eeevveet honeybaby lütfen beni de listeye ekler misin? :)
tamam canım en kısa zamanda ekleyeceğim ama artık eklediklerimden paylaşımda bulunacaklarına dair söz istiyorum :jeyyar:

anladım doğruya senin yatman lazım aman versinler kiloları valla bende sinir tavan yaptı çok çeklimez biri oldum fırsat bu fırsat eşime yapabileceğim bütün orjinal kaprısleri yapıyorum gerçi ben istemiyorum kendimi kaybediyorum kendime geldiğimde heryer toz duman sonrada üzülüyorum off ya sizdede oluyomu iniş çıkışlar zaten selvi boylumu izledim neme lazımza kızım olursa adını asya koyucam:)))[/QUOTE]
ayyy çok güldüm yaaa kızım olursa adını asya koyacam demişsin ya allah iyiliğini versin ben genelde hep kapris yaptığım için eşime bu sıralar arttıdımmı farkında değilim yanikaydirigubbakcemile3

canım benim bugün lekelenmem olmadı allaha şükür iyiyim ama bel ağrısı hiç geçmiyor yatıyorum genelde aman sende yat kalkma tamammı?

ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı

en erken 9.hafta en son 3. aya kadar içiliyor diye biliyorum ama doktor nasıl uygun görürse ona göre davranmak lazım tabii

demir hapını sanırım test sonuçlarına bakıp verecek çarşamba gttgımde sorarım ben folık asiti hbr veririm sizede
arkadaşım demir kansızlık için veriliyor standart her gebeye verilen birşey değil üstelik kabızlık da yaprığı için ihtiyacın olmaması sevindirici bir şey olur

tamam zaten durmadan bu konuyu anlatmak istiyorum birilerine. Gelişmeleri paylaşırsak inanılmaz sevinirim. Benim henüz ilk bebeğim. Deneyimlere ve paylaşımlara ihtiyacımız var bayağı.

inşallah duyarsın canım, muhtemelen duyarsın diye düşünüyorum, ama karından usg'yle 7. haftadan önce duyulmuyor diye biliyorum
merhaba canım :)
yarın kan ve idrar tahlili sonuçlarımı alacagım hiçkimsenın doktoru istemedımı tahlıl arkadaslar ya
ben geçen hafta kan tahlillerimi yaptırmıştım, bunlar rutin yapılması gereken ilk testlermiş canım :)
evet canımcım, merak etme :)
inşallah canımcım, inşallah duyarım :)
geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz :)
ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı
3. aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum ama benim doktorum folic asidi kesti, yerine elevit isimli bir vitamin verdi, bunda da folic asid olduğunu söyledi
sizde gunler geçmiyor gibi geliyormu yaa ben hergun bugun kaç gunluk diye gun sayıyorum 9 ay nasıl geçer acaba
hiç sorma, nasıl geçecek günler ben de çok merak ediyorum

canım evet çok yan etkisi var ilacın baş dönmesi ve mide şişmesi bende ikiside mevcut.
benim dr günde 3 kez almamı söyledi

canım 3 ay sonra bırakılacak ve dr yeni vitemine geçecek.büyük bir ihtimalle elevit oluyor

canım senin bebişlerin ikiz olduğu için bunu istediler. ablamda ikiz bebiş bekliyordu ve ona da yapıldı bebişlerin kesesinin içinden sıvı alıyorlar. evet canım düşük riski var. rabbime şükür ablamın kızlarına birşey olmadı bu hafta 3 yaşına basacaklar. canım drunla bütün detayları konuş

hay maşallah size

ben geçen sene bugün öğrendim hamile olduğumu:teytey:şimdi bebeğim 4 aylık:sm_cool:
sizinde sağlıkla geçsin hamileliğiniz
hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah:Saruboceq:

Kızlar herkese günaydın. Cuma akşamından beri karın ve bel ağrısından kıvranıyorum.Kanamam yok dr.u aradım her ihtimale karşı progestan kullan dedi. uykumdan uyandırıyo ağrı ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz ii geliyor. Sizinde böle şikayetleriniz var mı ? DÜnn artık koyverdim ağla ağla şiştim valla hem ağrı hem düşcek korkusu beni mahvetti. Kızlar bilgisi olan varsa nolur bişeyler söylesin:çok üzgünüm:

Günaydınn canım.Geçmiş Olsun Turkuaz benimde cuma günü kasıklarım çok ağrıdı gittim acile hiç bişey yok dedi.Canım Merak etme bu aylarda rahim büyüyor ve kasılıyor Ondan ağrın oluyo.Ama sen her ihtimale karşı progestonu kullan.Bebeklerimiz Rabbime emanet Gönlünü ferah tutmaya çalış.Canım ya benimde mide bulantım çok kötü mutfağın kapısının önünden bile geçmek istemiyom.senağlama Sabretcez canım Çok dua edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…