ayy sorma valla esra kaç saatir burdayım alıntı yapa yapa geldim sığmadı bazılarını geri sildimhoneybal maşallah kız destan olmuş
Evet ilk hamileliğim.Canım benide listeye eklermisiniz sat 4 mart.Teşekkür ediyorum.hayırlı olsun arkadaşım dediğin gibi rahat geçer inşallah senin ilk bebeğinmi?
Şafak 5 bakalım aralık annesi olabilicekmiyim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
inşallah Allahım içindeki arzuyu isteği görsün tez zamanda bu sevinci sana yaşatsın. kız hamişlerin duaları kabul olurmuş tüm anne adayları balsurat için dua edelim bebişlerimize kk kardeşi gelsin tez zamanda inşallah.:ecrin_bebek:
ayy sorma valla esra kaç saatir burdayım alıntı yapa yapa geldim sığmadı bazılarını geri sildim
listede aldı başını gitti amma bereketli aymış ayol nüfus patlaması yapcez gerçekten benim uykum geldi bugün öğle uykusu uyumadım gözlerim kapanıyor akşama görüşürüz şekerler hadi öptüm herkesi
bizim bebekler yay burcu olacak gibi görünüyor. erken filan gelmezlerse.. yay burcunu nasıl bilirsiniz hanımlar ? :)
canım hoş geldin rabbim bağışlasın bebişlerimizi bize
ayyy canım korku var içinde değilmi o yüzden kimseye söylemedin.inşallah canım pıt pıtları duyacak ve herkese bağıra bağıra söyleyeceksin.ben hamişim diye
anam onlar rahat tabi
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
22-hırçındeniz.............................6mart.....................11aralık:CüvCüv:
maşallah mutluluğun buralara kadar geldi sonuna kadar sağlıkla inşallah çok sevindim senin adına bi adım daha ilerledin kalp atışlarıyla.bende 6+2de kalp atışları için gidicem merak ettiğim bugün karından mı kapl atışlarını dinlediniz vede normal ultrasonlamı yoksa başka bi ultrasonlamı dinledinizselam kızlar bugün doktora gittik bebışlerım çok şükür iyimiş kalp atışlarını duydum herikisininde çok mutluyum arkadaslar burdan bi arkadasın dediği gibi 6+3 günlükmüşüm doktorum söyledi birde doktora amnıyosentez işlemını sordum bunu hemen yapmıyoruz zaten dedi 3lü ve 2li test yapılıyo ondan sonra eğer gerek görülürse yapılıyo bu işlem dedi inşallahda gerek görülmez arkadaslar yaa ph79 arkadasım bugün kan tahlılınıde verdık hastane para falan almadı bizden sonuçlar yarın 1 buçukta çıkacıkmış eşim alacak bakalım hayırlısı olsun arkadasım doktor bidahakı randevuyu12 mayısa yanı 1 ay sonraya çağırdı ense kalınlığı ölçülecekmiş allah nasıp ederse evlatlarımın biri 46mm diğeri 66mm olmuş canlarım benım yaa allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah