2009 Aralık Anneleri

Yok Canım ya öle bişey benim çok tanıdığım var bulantısı olmayıp nur topu gibi bebekleri olan.Hiç endişelenme Rabbime emanet bebişlerimiz.Bişeycik olmaz.İnş Sağlıcakla hayırllısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.yerimseniben

merhaba arkadaşlar ,
bilmiyorum ama inşallah bende aralık annesi olurum, adet tarihim 8 nisandı ama hala olmadım ama ben 8 nisanda kan testi yaptırdım onda çıkmadı offfffff inşallah hamileyimdir.hafta sonuna kadar bişey olmazsa doktora gideceğim bakalım hayırlısı....

canım hoş geldin rabbim bağışlasın bebişlerimizi bize

ayyy canım korku var içinde değilmi o yüzden kimseye söylemedin.inşallah canım pıt pıtları duyacak ve herkese bağıra bağıra söyleyeceksin.ben hamişim diye

anam onlar rahat tabi

bende aralık annesi olacağım yuppiiiii
ama tabiki herşey yolunda gider ise....

Eki Görüntüle 13379 merhaba kızlar bu da beim bebeğimin ilk ultrason görüntüsü...2 hafta sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor inş.

maşallah canım

Kızlar kasık ağrıları normal dimi ?
Birde idrar da beyaz pıhtıçıklar ? doktoruma tel. tarif etmeye çalıştım dilimin döndüğünce normal dedi ama başına gelen varmı ?

canım hepimiz bu tarz ağrılar çekiyoruz

canım herkeste bulantı olacak diye birşey yok bünye meselesi. kafana takma.ne güzel işte

hoş geldin canım aramıza. canım drlar eleviti 3. aydan sonra veriyorlar

Arkadaşlar kaçıncı haftada kese ve kalp atışı görünüyor çok acemiyim de

canım 5 haftada kese 7. haftada ise kalp atışları duyuluyor

yemek yeme sorunu olanlar kevanındayım ben de. bulantım yok ama iştahsızlık diz boyu. biraz da kokulara karşı hassaslık başladı gibi. zorla yemeye çalışıyorum bakalım.

hoş geldin canım.inşallah hamilesindir

inşallah canım bebişin sağlıcakla doğacak

yemek yeme sorunu olanlar kevanındayım ben de. bulantım yok ama iştahsızlık diz boyu. biraz da kokulara karşı hassaslık başladı gibi. zorla yemeye çalışıyorum bakalım.

canım sorma aynı dertten muzdaribim

arkadaşlar doktorum bana eleviti ilk muayenede verdi eve gelir gelmez eleviti araştırdım tabi folik asit gibi hamilelik öncesi kullanılmaya başlanıyor emzirme dönemi dahil kullanılıyor.doktorlar 3.aydan sonra mı veriyolar.bu arada nasıl kilo almıyosunuz ya ben durduk yere 2 kilo aldım kafayı yicem bugün iştahım yoktu az yedim bayram ettim herhafta 1 kilomu alıcam ben ya öyle çok da yemiyorum umarım şu kapanmış iştahım açılmazda bi iki hafta kar ederim

canım bebişlerimiz sağlıklı olsun sonrada veririz kiloları. evet canım 3. aydan sonra veriyorlar. eltimede öyle verdi dru

canım bebişlerimiz sağlıklı olsun sonrada veririz kiloları. evet canım 3. aydan sonra veriyorlar. eltimede öyle verdi dru
bişey değil kilolardan bebeğe yer kalmayacakmı aslında erken kilo almam gene ikize delalet ediyo o yüzdende biraz hoşuma gidiyo ikiz değilse o zaman yandım 30 kiloyla finali yaparım

merhaba bende aralık annesiyim 28 marta taransfer tüp bebek oldu son hastalıgıma göre aralık ayı oluyo 18 nisan da keseye bakmaya gidicey cok heycanlıyım 2aşılama ve 2.tüp bebek denemesinde tuttu hala karı koca inanamıyoruz bizim bir bebegimiz olacak

japon kızı doktorum 7. hafta kalp atışını anneye dinletebiliyor.
kısmetse bende cumartesi günü kalp atışını duyacağım.

siboş tebrik ederim.
umarım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

bişey değil kilolardan bebeğe yer kalmayacakmı aslında erken kilo almam gene ikize delalet ediyo o yüzdende biraz hoşuma gidiyo ikiz değilse o zaman yandım 30 kiloyla finali yaparım

canım hakkımazda hyırlısı olsun ne yapalım alacağız istesekte istemesekte olacak

hoş geldin canım. rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin

bizim bebekler yay burcu olacak gibi görünüyor. erken filan gelmezlerse.. yay burcunu nasıl bilirsiniz hanımlar ? :)

Bana follik asit ve vitaminleri içerdiği için elevit verdi.Günde bir adet tok karnına içiyorum.

YAY BURCU ÖZELLıKLERı:
Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Bu nedenle Yay Burcunu tanımlayan sözcük 'Görüyorum' dur. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar.

Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman, içsel bir biçimde alt üst olurlar.

Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Yaylar çok yönlü ve ayni anda ilgilenebilecekleri birkaç konu olduğunda mutlu olan kişilerdir. Kendilerini yorgun hissediyorlarsa, o konudan sıkılmış demektir

bana doktorum gyno ferro sanol verdi. folik asid+demir+vitamin b12 içeriyor.
bende günde 1 kez aç karınına içiyorum.

canım bende aynı durumdayım hatta benim bide lekelenmem de oluyor gece uyku uyuyamıyorum belimin ağrısından yinede ağlamıyorum eğer ağlarsam bebeğim de etkilenir sabrediyorum dua ediyorum bunca yıldan sonra mucizem gelmiş de benim belim ağrımış karnım ağrımış ne önemi var değilmi?
lütfen kendini bırakma sabret bebeğine göster annesinin ne kadar dayanıklı olduğunu onun için sabrettiğini sakın ağlama olurmu?:teselli:
merhaba canımcığım hayırlı olsun gebeliğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin listeye girmek istiyorsan eğer bir şartımız var sırnaşık şey katılımda bulunman gerek tamammı? ne kadar çok kişi olursak o kadar güzel olacak çünkü bi de SAT lütfen?

hayırlı olsun arkadaşım bana da önce ikiz dediler sonra değil dediler bende şimdi bilmiyorum ne olduğunu ama büyük ihtimal tek bebek listeye girmek istiyorsan birincisi SAT? ikincisi katılım istiyoruz:jeyyar:

hadi bakalım bağıra bağıra ilan et şekerim allah tek bağırtıyla kucağına almayıda nasip etsin kaydirigubbakcemile3

bu hafta 7. haftaya girdim tatlım. 2 yıldır bekliyorum. 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı. SOnra bıraktım dr a gitmeyi sonra kendiliğinden oldu Allah'ıma binlerce şükür.
sende benim gibiymişsin bak bende aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek için hazırlanırken oldu bi de ağlıyosun çok ayıpklava: rabbim bize mucizelerimizi öpüp koklamayı nasip edecek inşallah

Kızlar kasık ağrıları normal dimi ?
Birde idrar da beyaz pıhtıçıklar ? doktoruma tel. tarif etmeye çalıştım dilimin döndüğünce normal dedi ama başına gelen varmı ?
pıhtıcık derken ?ben anlamadım canım progestan kullanıyorsan fitil olarak o gördüklerin ilaçdır yok değilse:uhm:

ekledim canım hayırlı olsun

hayırlı olsun arkadaşım dediğin gibi rahat geçer inşallah senin ilk bebeğinmi?

Arkadaşlar kaçıncı haftada kese ve kalp atışı görünüyor çok acemiyim de
kese 4. haftadan sonra kalp atışı da 6.haftadan sonra ama bazılarında 7. haftada da duyuluyormuş

şekerciğim umarım hamilesindir ama değilsende biliyorsun çoğu zaman bebekler kendi istedikleri tarihde süpriiizz diye geliveriyorlar

hoşgeldin canım inşallah yolunda gider

30 kiloyla toplam kaç olcan onu söyle senkaydirigubbakcemile3benim eşim 100 e kesin tamamlayacağızda fazlası olurmu bilmem diyor:roflol:

maşaallahh maşallaaahh nazlı bebeğiniz nihayet gelmiş allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…