- 13 Kasım 2008
- 2.699
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantısına sabah kalkar kalkmaz kuru ekmek kabuğu yiyin diyorlar cnm. benimde yavaş yavaş başladı. geçcek hepsi de işte zor geçiyo cnm maleseff
merhaba kızlar yeni gelen aralık anneleride hoşgelmişler hayırlısı ile kucaklarımıza almayıda nasip etsin Allahım hepimize. :CüvCüv:
ben geçen hafta çıktım doktora. çıktım diyorum çünkü hastanede çalışıyorum o yönden banada eşimede kolaylık oldu:) keseyi gördü ailede ikiz varmı dedi amanın yok yaw dedim. sonra vajinal bakalım emin olalım dedi baktı ultrason yanıltmış tek kese var dedi vajinal da daha büyük göründü tabi. haftaya gel kalp atışlarını duyalım birde kan testleri yapılacak dedi. işte böle bendeki gidişat Allah kolaylıklar versin tüm gebişlere. listemizde süper olmuş daha çok gelen olur ayın sonuna kadar maşallah diyelim:))
Beni de aranıza alırmısınız kızlar
Cumartesi günü öğrendim hamiş olduğumu...Rabbim nasip ederse 17 Aralığa geliyor doğum ama bilemiyorum yinede...Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar herhalde diye düşünüyorum :CüvCüv:
Kızlar herkese günaydın. Cuma akşamından beri karın ve bel ağrısından kıvranıyorum.Kanamam yok dr.u aradım her ihtimale karşı progestan kullan dedi. uykumdan uyandırıyo ağrı ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz ii geliyor. Sizinde böle şikayetleriniz var mı ? DÜnn artık koyverdim ağla ağla şiştim valla hem ağrı hem düşcek korkusu beni mahvetti. Kızlar bilgisi olan varsa nolur bişeyler söylesin:çok üzgünüm:
cnm mide bulantısı için birde leblebi ve nohut taşı yanında. onlarda ii geliyor
minik kelebek; dr a soruyorum çok normal diyo olcak bunlar diyo onada ayrı şaşıyorum (Rahat Adam) benim içinn mucize bişey yıllardır beklediğim bebek o alışmış tabi :) ay ben ağrıyı çekerim yeterki beni bırakmasın kuzum ....
bugün dr.a gidicem kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyımmm :dance:inş bir aksilik çıkmaz. bugünü zor ettim valla bekle bekle. Duysamda rahatlasam, darısı başınıza diyim artık.hihoyyyt
bu hafta 7. haftaya girdim tatlım. 2 yıldır bekliyorum. 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı. SOnra bıraktım dr a gitmeyi sonra kendiliğinden oldu Allah'ıma binlerce şükür.
bugün dr.a gidicem kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyımmm :dance:inş bir aksilik çıkmaz. bugünü zor ettim valla bekle bekle. Duysamda rahatlasam, darısı başınıza diyim artık.hihoyyyt