ben 4. hafta gitmiştim 8.hafta bitince gel dedi tahlil falan istemedi bende sordum hepsi sırayla dedi bende daha bişey diyemedim sadece 6. hafta bitince ikiz olup olmadıkları belli olurmuş o yüzden kendi isteğimle 6.hafta bitince gidicem doktordan doktora değişiyo galiba bu dönemde smear testi falan istenir benim bildiğim ama benim doktorum istemedi meselayarın kan ve idrar tahlili sonuçlarımı alacagım hiçkimsenın doktoru istemedımı tahlıl arkadaslar ya
doktor yazsından pek anlaşılmıyo ama anlayabıldıklerımı yazıyorum AKS_KERATININ_ANTI HCV_ANTI HIV_HBS AG_HEMOGAN_RUBELLA IG6_RUBELLAIGM_TOXO IG6_TOXO IGM_PROSENTEZ_SGPT
BUNLAR ARKADASLAR ANLAYAN VAR MI İÇİNİZDE ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM NEDIR BUNLAR
doktor yazsından pek anlaşılmıyo ama anlayabıldıklerımı yazıyorum AKS_KERATININ_ANTI HCV_ANTI HIV_HBS AG_HEMOGAN_RUBELLA IG6_RUBELLAIGM_TOXO IG6_TOXO IGM_PROSENTEZ_SGPT
BUNLAR ARKADASLAR ANLAYAN VAR MI ıÇıNıZDE ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM NEDIR BUNLAR
BUNLAR ARKADASLAR ANLAYAN VAR MI İÇİNİZDE ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM NEDIR BUNLAR
Arkadasım bende bunu soruyorum mam cevap veren kımse yok pek bende merak edİyorum kalp atıŞları yarın duyulacak mı dİye
Hımm anladım arkadasım allah korusun İnŞallah kÖtÜ bİŞey Çıkmaz canım sen bunlara Ücret falan verdın mı testı bİz tıpta yaptırmayı dÜŞÜnÜyoruz sen nerede yaptırdın bu testlerı arkadasım
Benımde yarın arkadasım bakalım hayırlısı olsun bu testlerı almak uzun sÜrÜyo mu arkadasım .yarın tahlıllerı verıp kalp atıŞları İÇİn gİdecegız senın tek bebek mı arkadasım normal yolla mı oldu senın
arkadaslar galıba bnede aralık annelerıne girebılıyorum bebişlerımın doğumu 3 aralığa gelıyo tabı ikiz oldukları için erken doğum olmazsa kızlar bende daha duymadım kalp atışlarını yarın doktora gidecegız kalp atışları için ne olur dua edın de duyayım benım son adet tarıhım 26 subattı tüp bebek yöntemıyle hamıle kaldım transfer 14 martta yapıldı şimdi ben kaç haftalık oluyom yaa kafam karışıyo da yanı yarın gittiğimizde kalp atışlarını duyabılırmıyız arkadaslar
inşallah duyarsın bebeğinin kalp atışlarını canım benim gittiğim doktor öyle çabuk kaldırdı ki beni masadan kalbini belkide 3sn falan duydum ne olduğunu anlamadım canım sıkıldı inşallah haftaya gideceğim doktor iyice bir dinletir yavrumun kalbinicanım ben de aynı senin gibiyim, her biten güne şükrediyorum bebeğim hala benimle diye, inşallah bu korkular ve endişelerden kurtuluruz da hamileliğin tadına varırız inşallah... benim için Cuma büyük gün, bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz, Rabbim bu sefer duymamıza izin verir inşallah :)
liste konusunda seninle aynı fikirdeyim canım :)
yarın kan ve idrar tahlili sonuçlarımı alacagım hiçkimsenın doktoru istemedımı tahlıl arkadaslar ya
canımcığım 6.haftadan sonra duyuluyor ultrasonda diye biliyorum ben 6+3 de duydum5+1 canım
hoşgeldin şekerimslm arkadaşlar
honeybaby kendimi yemekten asla kısmıyorum ama gereksiz şeyleri kestim artık baktım nerdeyse hergün 1 kilo alıcam makarna hamur işini kestim niye kilo aldığımı buldum yeni yaşam düzenim bir buçuk ay önce sigarayı bıraktım zaten ordan 1 kilo aldım şimdide her besin türünden yiyeyim diye epey zengin besleniyorum artı eskisi gibi kendimi yorumuyorum ancak yarım saat 45 dk hafif tempo yürüyüş yapıyorum okadar şimdi hamur işi türünden sadece kepekli ekmek ve pilavı yiyorum bu arada mide bulantısına gerçekten niye özeniyosunuzki bebeğin sağlıklı olduğunu göstermediğini bende biliyorum belki hani midem bulanıyo bebek hala benimle nin bi belirtisi olabilir bi arkadaş mide bulantısı çekiyodu doktorda nasıl bi doktorsa sen bebeği kabul edemiyosun o yüzden miden bulanıyo demiş arkadaşım çok üzülmüştü halbuki ne kadar istiyodu bebeğini o yüzden mide bulantısı olayını hiç düşünmüyorum sadece günleri sayıyorum kalp atışları için bu daha eğlenceli 6 hafta bitince kalp atışlarını duyabilir dimi arkadaşlar bu arada